Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 22

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Обмін інформацією - швидка інформаційна система Співтовариства

1. Якщо держава-член ухвалює чи передбачає ухвалення заходів відповідно до статті 20 та вважає, що причини або наслідки цього заходу виходять поза межі її території, вона негайно повідомляє про цей захід Комісію відповідно до пункту 4 цієї статті.

Вона також невідкладно повідомляє Комісію про видозміну чи відкликання будь-якого з таких заходів.

2. Якщо на ринку розміщений продукт, який становить серйозний ризик, держави-члени повідомляють Комісії про будь-які добровільні заходи, ухвалені та повідомлені суб'єктами економічної діяльності.

3. Інформація, що ухвалюється у відповідності до частин 1 і 2, повинна включати всі доступні детальні дані, зокрема, дані, необхідні для ідентифікації продукту, його походження та ланцюгу поставок продукту, пов'язаний з ним ризик, сутність і тривалість вжитого національного заходу, та будь-які добровільні заходи, вжиті суб'єктами економічної діяльності.

4. Для цілей частин 1, 2 і 3 використовується система нагляду за ринком та обміну інформацією, передбачена в статті 12 Директиви 2001/95/ЄС. Частини 2, 3 і 4 статті 12 цієї Директиви застосовуються mutatis mutandis.

<< | >>
Законодавчий акт: Регламент (ЄС) N 765/2008 Європейського Парламенту та Ради, що встановлює вимоги для акредитації та нагляду за ринком щодо реалізації продукції та скасовує Регламент (ЄЕС) N 339/93 " 9 липня 2008 року" (Текст стосується ЄЕП). Європейське співтовариство. 2008

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 22