Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 16

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Перевірочні візити

1. Комісія, якщо вважає доцільним, проводить візити для вивчення облікових записів імпортерів, експортерів, трейдерів, агентів, виробників, торговельних асоціацій і організацій і перевірки інформації, представленої щодо демпінгу і шкоди.

За відсутності належної і своєчасної відповіді, перевірочний візит може не проводитись.

2. Комісія може проводити необхідні розслідування в третіх країнах за умов одержання згоди відповідних фірм, повідомлення представників уряду відповідної країни та відсутності заперечень проти розслідування зі сторони останніх. Відразу після одержання згоди відповідних фірм Комісія повідомляє органи влади країни, що експортує, про назви і адреси фірм, які будуть відвідані, і погоджених датах візитів.

3. Заінтересованим фірмам повідомляється про характер інформації, що підлягає перевірці в ході перевірочних візитів, і про будь-яку додаткову інформацію, яка має бути представлена в ході таких візитів, хоча це не повинно перешкоджати поданню запитів в ході проведення перевірки для надання додаткових даних в світлі отриманої інформації.

4. У розслідуваннях, проведених відповідно до частин 1, 2 і 3, Комісії допомагають офіційні особи тих держав-членів, які подали відповідний запит.

<< | >>
Законодавчий акт: Регламент Ради (ЄС) N 1225/2009 "Про захист від демпінгового імпорту з країн, які не є членами Європейського Співтовариства" від 30 листопада 2009 року " (кодифікована версія)"РАДА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ,. Європейське співтовариство. 2009

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 16