Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 17

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Вибірка

1. У випадках, коли кількість скаржників, експортерів або імпортерів, типів продукту або угод є великим, розслідування може бути обмежено обґрунтованою кількістю сторін, продуктів або угод шляхом використання вибірок, які є статистично достовірними, на основі інформації, наявної в момент відбору, або найбільшим репрезентативним обсягом виробництва, продажів або експорту, по відношенню до яких може обґрунтовано проводитись розслідування в межах встановленого періоду часу.

2.

Остаточний відбір сторін, типів продуктів або угод, зроблений відповідно до цих положень про вибірку, перебуває в компетенції Комісії, хоча перевага надається проведенню вибірки при консультаціях і за згодою заінтересованих сторін, за умови, що такі сторони заявили про себе і представили достатню інформацію протягом трьох тижнів з ініціювання розслідування для надання можливості проведення репрезентативної вибірки.

3. У випадках, коли розгляд обмежений відповідно до цієї статті, індивідуальні демпінгові маржі, проте, розраховуються для будь-якого первинно не відібраного експортера або виробника, який представляє необхідну інформацію протягом строків, встановлених цим Регламентом, за винятком випадків, коли кількість експортерів або виробників настільки значна, що індивідуальний розгляд був би невиправдано обтяжливим і перешкоджав би своєчасному завершенню розслідування.

4. Якщо прийняте рішення використати вибірку і існує певний ступінь відсутності співробітництва зі сторони окремих або всіх відібраних сторін, що імовірно значним чином вплине на результат розслідування, може бути обрана нова вибірка. Проте, якщо значний ступінь відсутності співробітництва продовжує існувати або залишається недостатньо часу для проведення нової вибірки, застосовуються відповідні положення статті 18.

<< | >>
Законодавчий акт: Регламент Ради (ЄС) N 1225/2009 "Про захист від демпінгового імпорту з країн, які не є членами Європейського Співтовариства" від 30 листопада 2009 року " (кодифікована версія)"РАДА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ,. Європейське співтовариство. 2009

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 17