Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 8

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Маркування яєць для транскордонного постачання

1. Яйця, що доставляються від місця виробництва до збирача, пакувального центру або об'єкта нехарчової промисловості, розташованих в іншій державі-члені, маркуються кодом виробника перш, ніж покинути місце виробництва.

2.

Держава-член, на території якої розташоване місце виробництва, може надати звільнення від вимог, передбачених у частині 1, якщо виробник підписав контракт на постачання з пакувальним центром в іншій державі-члені, що вимагає маркування відповідно до цього Регламенту. Таке звільнення може бути здійснено лише на прохання обох суб'єктів господарювання, а також за попередньої письмової згоди держави-члена, де розташований пакувальний центр. У таких випадках копія договору поставки докладається до партії товару.

3. Мінімальний строк контрактів на постачання, згаданих у частині 2, не може бути меншим одного місяця.

4. Служби перевірки, зазначені у статті 24, як відповідних держав-членів, так і будь-яких транзитних держав-членів, завчасно інформується про надання відступу відповідно до частини 2 цієї статті.

5. Яйця класу В, що продаються в іншій державі-члені, маркуються відповідно до другого підпункту пункту 1 частини А, III Додатка XIV до Регламенту (ЄС) N 1234/2007 і, за необхідності, мають позначення відповідно до статті 10 цього Регламенту задля того, щоб їх легко можна було відрізнити від яєць класу А.

<< | >>
Законодавчий акт: Регламент Комісії (ЄС) N 589/2008 "Що встановлює докладні правила щодо імплементації Регламенту Ради (ЄС) N 1234/2007 про стандарти продажу для яєць" від 23 червня 2008 року "КОМІСІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,"Беручи до уваги Договір про заснування Європейського Співтовариства ( 994_017 ).. Європейське співтовариство. 2008

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 8