Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 24

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Перевірки

1. Держави-члени призначають служби контролю для перевірки дотримання цього Регламенту.

2. Служби контролю, зазначені в частині 1, перевіряють продукцію, передбачену цим Регламентом на всіх стадіях продажу.

Окрім випадкового здійснення вибірки, перевірки здійснюються на підставі аналізу ризиків, зважаючи на тип і продуктивність відповідної установи, а також перевіряються як і минулі реєстри суб'єкта господарювання по відношенню до виконання стандартів продажу для яєць.

3. Для яєць класу А, імпортованих з третіх країн, перевірки, передбачені в частині 2, виконуються під час митного контролю та перед допуском у вільний обіг.

Яйця класу B, імпортовані з третіх країн, допускаються у вільний обіг лише після підтвердження під час митного контролю про те, що їх завершальним місцем призначення є переробна промисловість.

4. Окрім випадкового здійснення вибірки, суб'єкти господарювання повинні перевірятися із встановленою частотою, яку визначають служби контролю на підставі аналізів ризику відповідно до частини 2, беручи до уваги щонайменше:

(a) результати попередніх перевірок;

(b) складність каналів продажу, через які проходять яйця;

(c) ступінь сегментації у виробничій установі або пакувальній установі;

(d) кількість вироблених або упакованих яєць;

(e) будь-які значні зміни від попередніх років щодо типу вироблення або оброблення яєць, або типу маркетингового методу.

5. Перевірки проводяться регулярно і попередньо не оголошуються. Реєстри, зазначені в статтях 20, 21 і 22, мають передаватися у розпорядження служб контролю на їх перший запит.

<< | >>
Законодавчий акт: Регламент Комісії (ЄС) N 589/2008 "Що встановлює докладні правила щодо імплементації Регламенту Ради (ЄС) N 1234/2007 про стандарти продажу для яєць" від 23 червня 2008 року "КОМІСІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,"Беручи до уваги Договір про заснування Європейського Співтовариства ( 994_017 ).. Європейське співтовариство. 2008

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 24