Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 97k

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Кожна країна-бенефіціар повинна дотримуватись або забезпечувати дотримання наступних правил:

a) правил походження експортованих продуктів, зазначених у Розділі 1;

b) правил оформлення та видачі сертифікатів походження за формою "A";

c) положення з використання декларацій на інвойсах, зразок яких надається в Додатку 6;

d) положення про методи адміністративної співпраці відповідно до Статті 97s;

2.

Компетентні органи країни-бенефіціара зобов'язані співпрацювати з Комісією або державами-учасницями. Це співробітництво включає:

a) надання всієї необхідної підтримки по запитам з боку Комісії з метою моніторингу Комісією належного виконання схеми у відповідній країні, включаючи організацію виїзних перевірок для представників Комісії або митних органів Держав-учасниць;

b) без обмеження для застосування Статей 97s та 97t, перевірку статусу походження товарів та дотримання інших умов, закріплених у цьому розділі, у тому числі відносно виїзних перевірок, організованих по запитах з боку Комісії або митних органів Країн-учасниць у рамках розслідувань, що стосуються походження товарів.

3. Якщо в країні-бенефіціарі призначені компетентні органи, відповідальні за видачу сертифікатів походження форми "A", здійснюється перевірка документальних доказів походження та видаються сертифікати походження за формою "A" для експорту товарів у Європейський Союз, то така країна-бенефіціар вважається згодної з умовами, закріпленими в параграфі 1.

4. У випадках, коли країна або територія одержує або заново одержує статус країни-бенефіціара відносно продуктів, зазначених у Регламенті (ЄС) N 732/2008, генеральна система преференцій буде поширюватися на товари, що походять з цієї країни або з території, якщо вони були експортовані з країни-бенефіціара або з території-бенефіціара не раніше дати, зазначеної в Статті 97s.

5. Сертифікат походження товарів форми "A" дійсний протягом 10 місяців після дати його видачі в країні експорту й протягом зазначеного строку підлягає поданню в митні органи країни, що імпортує.

Підрозділ 2

Процедури, що підлягають виконанню при експорті товарів з країни-бенефіціара

<< | >>
Законодавчий акт: Регламент Комісії (ЄС) N 1063/2010 про внесення змін та доповнень в Регламент (ЄЕС) N 2454/93, що визначає правила застосування Регламенту Ради (ЄЕС) N 2913/92 про створення Митного кодексу Співтовариства " 18 листопада 2010 року"ЄВРОПЕЙСЬКА КОМІСІЯ. Європейське співтовариство. 2010

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 97k