Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 1

Інформація актуальна на 10.10.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Стандарти для оцінки безпеки продуктів інформаційних технологій, які застосовуються до сертифікації засобів для створення кваліфікованого електронного підпису або засобів для створення кваліфікованої електронної печатки відповідно до пункту (a) статті 30(3) або 39(2) Регламенту (ЄС) № 910/2014, де дані для створення електронного підпису та дані для створення електронної печатки, зберігаються в середовищі, керованому повністю, але не обов’язково лише, користувачем, зазначено в додатку до цього Рішення.

2.

До встановлення Комісією списку стандартів для оцінки безпеки продуктів інформаційних технологій, які застосовуються до сертифікації засобів для створення кваліфікованого електронного підпису або засобів для створення кваліфікованої електронної печатки, де кваліфікований постачальник довірчих послуг управляє даними для створення електронного підпису або даними для створення електронної печатки від імені підписувача або розробника печатки, основою для сертифікації таких продуктів є процес, у межах якого відповідно до статті 30(3)(b) використовуються рівні безпеки, аналогічні рівням, передбаченим у статті 30(3)(a), про що Комісії повідомляє публічний або приватний орган, зазначений у параграфі 1 статті 30 Регламенту (ЄС) № 910/2014.

<< | >>
Законодавчий акт: ІМПЛЕМЕНТАЦІЙНЕ РІШЕННЯ КОМІСІЇ (ЄС) 2016/650 від 25 квітня 2016 року щодо стандартів оцінки безпеки засобів для створення кваліфікованих підпису та печатки відповідно до статей 30(3) та 39(2) Регламенту Європейського Парламенту і Ради (ЄС) № 910/2014 про електронну ідентифікацію та довірчі послуги для електронних транзакцій на внутрішньому ринку. Європейський Союз. 2016

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 1