Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття III-105

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Комісія має завдання сприяти консультаціям між соціальними партнерами на рівні Союзу та ухвалює всі дотичні заходи, що допомагають їхньому діалогові, забезпечуючи збалансовану підтримку сторін.

2.

З цією метою, перш ніж подавати пропозиції у сфері соціальної політики, Комісія провадить консультації з соціальними партнерами щодо можливих напрямів дії Союзу.

3. Якщо після таких консультацій Комісія вважає певний захід Союзу доцільним, вона провадить консультації з соціальними партнерами щодо змісту запланованої пропозиції. Соціальні партнери передають до Комісії висновок чи, в разі потреби, рекомендацію.

4. З нагоди такої консультації, соціальні партнери можуть повідомити Комісію про свій намір ініціювати процес, обумовлений у статті III-106. Тривалість процедури не повинна перевищувати дев'яти місяців, хіба що зацікавлені соціальні партнери та Комісія спільно вирішать подовжити цей період.

<< | >>
Законодавчий акт: Договір про запровадження Конституції для Європи ( проект ) (2003/C169/01) " УХВАЛИВ консенсусом Європейський Конвент 13 червня та 10 липня 2003 року" Подано Голові Європейської Ради в Римі 18 липня 2003 року. Європейський Союз. 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття III-105