Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття III-139

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Стосовно транспортних операцій, здійснюваних у межах Союзу, державам-членам заборонено встановлювати тарифи та умови, що в будь-який спосіб підтримують чи захищають інтереси одного чи кількох конкретних підприємств чи галузей виробництва, хіба що європейське рішення Комісії уповноважує на це.

2.

Комісія, з власної ініціативи чи на подання держави-члена, вивчає тарифи та умови, зазначені в частині першій, зокрема враховуючи, з одного боку, запити належної регіональної економічної політики, потреби слаборозвинених регіонів та проблеми регіонів, що зазнали серйозного впливу політичних обставин, а з іншого - вплив таких тарифів та умов на конкуренцію різних видів транспорту.

Комісії належить ухвалювати потрібні європейські рішення після консультацій з кожною зацікавленою державою-членом.

3. Заборону, що її обумовлено в частині першій, не належить застосовувати до тарифів, встановлених заради забезпечення конкуренції.

<< | >>
Законодавчий акт: Договір про запровадження Конституції для Європи ( проект ) (2003/C169/01) " УХВАЛИВ консенсусом Європейський Конвент 13 червня та 10 липня 2003 року" Подано Голові Європейської Ради в Римі 18 липня 2003 року. Європейський Союз. 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття III-139