Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття III-96

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Якщо держава-член, щодо якої чинний відступ, зазнає раптової кризи балансу платежів і негайно не вжито заходів у сенсі частини другої статті III-95, вона може, як запобіжний захід, вжити потрібних захисних заходів.

Такі заходи повинні спричинити якнайменше збурення функціювання внутрішнього ринку; їхній обсяг не повинен перевищувати того, що вкрай потрібно, аби подолати посталі раптові труднощі.

2. Комісію та інші держави-членів належить інформувати про такі захисні заходи не пізніше часу, коли вони набирають чинності. Комісія може порекомендувати Раді Міністрів надати взаємну допомогу згідно зі статтею III-95.

3. Після того, як Комісія надала висновок, та після консультацій з Економіко-фінансовим комітетом, Рада Міністрів може ухвалити рішення щодо того, що зацікавленій державі-членові належить виправити, зупинити чи скасувати захисні заходи, зазначені вище.

<< | >>
Законодавчий акт: Договір про запровадження Конституції для Європи ( проект ) (2003/C169/01) " УХВАЛИВ консенсусом Європейський Конвент 13 червня та 10 липня 2003 року" Подано Голові Європейської Ради в Римі 18 липня 2003 року. Європейський Союз. 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття III-96