Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття III-232

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Європейський закон чи європейський рамковий закон Ради Міністрів запроваджує потрібні заходи, щоб обирати членів Європейського Парламенту прямим загальним голосуванням за однаковою процедурою в усіх державах-членах чи згідно з принципами, спільними для всіх держав-членів.

Раді Міністрів належить діяти одностайно, на пропозицію та після отримання згоди Європейського Парламенту, який діє більшістю голосів членів свого складу.

Цей закон чи рамковий закон набирає чинності лише після того, як його схвалять держави-члени згідно з відповідними їхніми конституційними вимогами.

2. Європейський закон Європейського Парламенту закладає правила та загальні умови, що регулюють виконання обов'язків його членів. Європейський Парламент діє з власної ініціативи після запиту щодо висновку Комісії та за згодою Ради Міністрів. Раді Міністрів належить діяти одностайно стосовно всіх правил та умов оподаткування членів чи колишніх членів.

3. На час скликання 2004 - 2009 років складові Європейського Парламенту належить бути таким, як сформульовано в Протоколі про представництво громадян в Європейському Парламенті.

<< | >>
Законодавчий акт: Договір про запровадження Конституції для Європи ( проект ) (2003/C169/01) " УХВАЛИВ консенсусом Європейський Конвент 13 червня та 10 липня 2003 року" Подано Голові Європейської Ради в Римі 18 липня 2003 року. Європейський Союз. 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття III-232