Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття III-315

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Європейський Парламент, за рекомендацією Ради Міністрів, констатує виконання бюджету, цим звільняючи Комісію від обов'язку його виконувати. З цією метою Рада Міністрів та Європейський Парламент по черзі перевіряють звіти, фінансові засвідчення та оцінкову доповідь, зазначені в статті III-314, річну доповідь Рахункової палати разом з відповідями аудитованих інституцій на зауваги Рахункової палати, засвідчення вірогідності, зазначене в другому абзаці першої частини статті III-290, та будь-які дотичні спеціальні доповіді Рахункової палати.

2.

Перш ніж констатувати Комісії виконання бюджету, чи в зв'язку зі здійсненням повноважень з виконання бюджету, Європейський Парламент може вимагати від Комісії надати свідчення стосовно здійснення видатків чи функціювання систем фінансового контролю. Комісія надає будь-яку потрібну інформацію Європейському Парламентові на його вимогу.

3. Комісії належить робити всі потрібні кроки, щоб урахувати зауваги в рішеннях, що констатують виконання бюджету, та інші зауваги Європейського Парламенту щодо здійснення видатків, а також коментарі, що їх Рада Міністрів додає до рекомендацій щодо виконання бюджету.

4. На запит Європейського Парламенту чи Ради Міністрів, Комісія доповідає щодо заходів, вжитих у контексті цих зауваг та коментарів, зокрема щодо інструкцій службам, відповідальним за виконання бюджету. Ці доповіді також належить передавати Рахунковій палаті.

СЕКЦІЯ 4

Спільні положення

<< | >>
Законодавчий акт: Договір про запровадження Конституції для Європи ( проект ) (2003/C169/01) " УХВАЛИВ консенсусом Європейський Конвент 13 червня та 10 липня 2003 року" Подано Голові Європейської Ради в Римі 18 липня 2003 року. Європейський Союз. 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття III-315