Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 18 Юрисдикція та територіальність

Інформація актуальна на 10.10.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Для цілей цієї Директиви, надавач цифрових послуг вважається таким, що знаходиться під юрисдикцією держави-члена, в якій він має головний осідок. Надавач цифрових послуг вважається таким, в якого є головний осідок у державі-члені, якщо у такій державі-члені він має головний осідок.

2.

Надавач цифрових послуг, заснований не в Союзі, але пропонує послуги, вказані в додатку ІІІ в межах Союзу, повинен призначити представника в Союзі. Представник повинен бути заснований в одній з тих держав-членів, в яких пропонують такі послуги. Надавач цифрових послуг вважається таким, що знаходиться під юрисдикцією держави-члена, в якій засновано його представника.

3. Призначення надавачем цифрових послуг свого представника не повинно обмежувати судові позови, які можуть бути подані проти самого надавача цифрових послуг.

<< | >>
Законодавчий акт: ДИРЕКТИВА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ І РАДИ (ЄС) 2016/1148 від 6 липня 2016 року про заходи для високого спільного рівня безпеки мережевих та інформаційних систем на території Союзу. Європейський Союз. 2016

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 18 Юрисдикція та територіальність