Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 5

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Зобов'язання стосовно доброчесності

Замовник гарантує, що він не здійснив і жодна особа, наскільки йому відомо на поточний момент, не здійснила жодної із зазначених нижче дій, і що жодна особа за його згодою або з його відома не здійснить жодної з таких дій, а саме:

i) пропонування, надання, отримання або клопотання про будь-які неналежні переваги для впливу на дії особи, яка займає державну посаду або є керівником чи найманим працівником органу державної влади або державного підприємства або керівником чи посадовцем міжнародної громадської організації у зв'язку з будь-якими закупівлями або під час виконання будь-якого контракту у зв'язку із частинами Проекту, описаними в Технічному описі; або

ii) будь-яких дій, що неналежно впливають або направлені на здійснення неналежного впливу на закупівлі або реалізацію Проекту із завданням шкоди Позичальнику або Замовнику, у тому числі змови між учасниками тендерів.

Замовник зобов'язується інформувати Банк, якщо він дізнається про будь-який факт або отримає інформацію, яка стосується виконання будь-яких таких дій.

<< | >>
Законодавчий акт: Проектна угода між Європейським інвестиційним банком та Державною службою автомобільних доріг України (Україна - проект європейських доріг України) " Київ, 30 липня 2007 року" Офіційний переклад. Європейський інвестиційний банк. 2008

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 5