Документ 1150-2015-п, чинний, поточна редакція — Прийняття від 30.12.2015
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 12.01.2016. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 30 грудня 2015 р. № 1150
Київ

Про внесення змін до Порядку протезування та ортезування виробами підвищеної функціональності за технологіями виготовлення, які відсутні в Україні, окремих категорій громадян, які брали участь в антитерористичній операції та/або забезпеченні її проведення (здійсненні заходів, пов’язаних з попередженням, виявленням і припиненням терористичної діяльності) і втратили функціональні можливості кінцівки або кінцівок

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Порядку протезування та ортезування виробами підвищеної функціональності за технологіями виготовлення, які відсутні в Україні, окремих категорій громадян, які брали участь в антитерористичній операції та/або забезпеченні її проведення (здійсненні заходів, пов’язаних з попередженням, виявленням і припиненням терористичної діяльності) і втратили функціональні можливості кінцівки або кінцівок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 р. № 518 (Офіційний вісник України, 2014 p., № 82, ст. 2330; 2015 р., № 12, ст. 314, № 55, ст. 1794, № 66, ст. 2193), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 73




ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 30 грудня 2015 р. № 1150

ЗМІНИ,
що вносяться до Порядку протезування та ортезування виробами підвищеної функціональності за технологіями виготовлення, які відсутні в Україні, окремих категорій громадян, які брали участь в антитерористичній операції та/або забезпеченні її проведення (здійсненні заходів, пов’язаних з попередженням, виявленням і припиненням терористичної діяльності) і втратили функціональні можливості кінцівки або кінцівок

1. У пункті 3:

в абзаці першому слова “Попередній розгляд” замінити словом “Розгляд”;

в абзаці сьомому слово “попереднього” виключити, а слово “висновок” замінити словом “рішення”;

в абзаці восьмому слово “висновку” замінити словом “рішенні”;

абзаци п’ятнадцятий - сімнадцятий викласти в такій редакції:

“Рішення щодо доцільності протезування (ортезування) учасника антитерористичної операції, який втратив функціональні можливості кінцівки або кінцівок, за кордоном, вибору закордонного надавача спеціалізованої допомоги, розміру грошової допомоги на оплату витрат, зазначених у пункті 1 цього Порядку, а також (у разі потреби) збільшення встановленого розміру грошової допомоги (але не більше ніж у два рази) приймається експертною групою з урахуванням обсягу бюджетних призначень, передбачених на зазначені цілі.

Строк, на який видається виріб підвищеної функціональності, що виготовлений закордонним надавачем спеціалізованої допомоги, не повинен бути меншим за строк, на який видається виріб підвищеної функціональності вітчизняного виробництва.

У разі досягнення згоди з учасником антитерористичної операції, який втратив функціональні можливості кінцівки або кінцівок, щодо протезування (ортезування) в Україні Служба надає йому відповідні рекомендації.”.

2. Пункт 4 виключити.

3. У пункті 5:

в абзаці другому слова “однієї кінцівки” виключити;

в абзацах третьому і четвертому слово “Комісією” замінити словами “експертною групою”.

4. Пункт 11 після слова “анкети” доповнити словом “ , рішення”.



вгору