Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 14. Дослідні комісії по стандартизації електрозв'язку

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

192 1. (1) Дослідні комісії по стандартизації електрозв'язку вивчають питання і готують проекти рекомендацій з питань, що передані їм на розгляд відповідно до положень Статті 13 цієї Конвенції.

Ці проекти рекомендацій подаються на схвалення всесвітньої конференції по стандартизації електрозв'язку або між двома такими конференціями поштою адміністраціям відповідно до процедур, прийнятих на конференції. Рекомендації, схвалені одним чи другим способом, мають однаковий статус.

193 (2) Дослідні комісії, згідно з п. 195 нижче, вивчають технічні, експлуатаційні і тарифні питання і готують рекомендації з цих питань, маючи на увазі стандартизацію електрозв'язку на всесвітній основі, включаючи рекомендації щодо взаємних з'єднань радіосистем в мережах електрозв'язку загального користування і щодо якості, потрібної для цих взаємних з'єднань. Технічні або експлуатаційні питання, що мають безпосереднє відношення до радіозв'язку, як зазначено в пп. 151-154 цієї Конвенції, відносяться до сфери діяльності Сектора радіозв'язку.

194 (3) Кожна дослідна комісія готує для конференції по стандартизації електрозв'язку звіт, що вказує на прогрес в роботі, наводить рекомендації, прийняті відповідно до процедури консультацій, що міститься в п. 192 вище, і будь-які проекти нових чи переглянутих рекомендацій для розгляду на конференції.

195 2. Беручи до уваги п. 105 Статуту ( 995_099 ), завдання, перелічені в п. 193 вище і в пп. 151-154 цієї Конвенції щодо Сектора радіозв'язку, необхідно постійно переглядати Сектором стандартизації електрозв'язку і Сектором радіозв'язку з метою досягнення загальної згоди щодо змін у розподілі питань для вивчення. Ці два Сектори тісно співробітничають і приймають процедури по проведенню таких вивчень і досягненню таких угод своєчасно і ефективно.

Якщо згода не досягнута, питання може бути передане для вирішення через Раду на Повноважну конференцію.

196 3. Під час проведення своїх вивчень дослідні комісії по стандартизації електрозв'язку приділяють належну увагу вивченню питань і складанню рекомендацій, які безпосередньо пов'язані з утворенням, розвитком і вдосконаленням електрозв'язку у країнах, що розвиваються, як в регіональному, так і в міжнародному масштабі. Вони проводять свою роботу з врахуванням діяльності національних, регіональних та інших міжнародних організацій по стандартизації, а також співробітничають з цими організаціями, маючи на увазі, що Союз має зберігати свою провідну роль в галузі міжнародної стандартизації електрозв'язку.

197 4. 3 метою спрощення аналізу діяльності Сектора стандартизації електрозв'язку належить вживати заходів для заохочення співробітництва і координації з іншими організаціями, зв'язаними зі стандартизацією електрозв'язку, а також з Сектором радіозв'язку і Сектором розвитку електрозв'язку. Всесвітня конференція по стандартизації електрозв'язку визначає специфічні функції, умови участі і правила застосування таких заходів.

<< | >>
Законодавчий акт: Конвенція Міжнародного союзу електрозв'язку "( Конвенцію ратифіковано Законом N 116/94-ВР від 15.07.94 )" ( Поправочні документи до Конвенції додатково див. ( 995_939 ) від 14.10.1994 ( 995_943 ) від 06.11.1998 ). Міжнародний документ. 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 14. Дослідні комісії по стандартизації електрозв'язку

- АОВЦСЄ - Всесвітній поштовий союз - Всесвітня медична асоціація - Всесвітня митна організація - Всесвітня організація інтелектуальної власності - Всесвітня організація охорони здоров'я - Всесвітня психіатрична асоціація - Всесвітня туристична організація - Гаазька конференція з міжнародного приватного права - ГУАМ - Дунайська Комісія - Економічний Союз Бенілюкс - Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) - Інтернет-корпорація з призначення доменних імен та номерів (ICANN) - Ліга арабських держав - Ліга Націй - Міжнародна асоціація академій наук (МААН) - Міжнародна асоціація органів страхового нагляду (МАОСН (IAIS)) - Міжнародна Асоціація Повітряного Транспорту (IATA) - Міжнародна гідрографічна організація (МГО) - Міжнародна комісія з цивільного стану (СІЕС) - Міжнародна конфедерація вільних профспілок - Міжнародна морська організація - Міжнародна організація виноградарства та виноробства (МОВВ) - Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) - Міжнародна організація міграції (МОМ) - Міжнародна організація по боротьбі з відмиванням грошей (FATF) - Міжнародна організація праці - Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) - Міжнародна організація цивільної оборони (ICDO) - Міжнародна торговельна палата - Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) - Міжнародне агентство з питань відновлюваної енергії (IRENA) - Міжнародне епізоотичне бюро - Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР) - Міжнародний валютний фонд - Міжнародний військовий трибунал - Міжнародний інститут уніфікації приватного права (УНІДРУА) - Міжнародний комітет Червоного Хреста та Червоного напівмісяця - Міжнародний союз (асоціація) суддів - Міжнародний союз автомобільного транспорту - Міжнародний союз електрозв'язку - Міжнародний союз залізниць - Міжнародний союз патентної кооперації - Міжнародні правові акти ООН - Міжнародні суди - НАТО - Національна Асоціація членів комісій з регулювання комунальних підприємств - Об'єднаний інститут ядерних досліджень - Організація економічного співробітництва та розвитку - Організація об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) - Організація співробітництва залізничних шляхів (железных дорог) (ОСЖД) - Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) - Рада економічної взаємодопомоги (РЕВ) - Рада з Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку (IASB) - Рада Митного Співробітництва - Світова організація торгівлі (СОТ) - Співдружність незалежних держав (СНД) - Фундаментальне міжнародне право - Чорноморське Економічне Співробітництво (ЧЕС) - Чорноморський Банк Торгівлі та Розвитку (ЧБТР) -