Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 19. Участь у діяльності Союзу об'єднань і організацій, відмінних від адміністрацій

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

228 1. Генеральний секретар і директори Бюро підтримують розширену участь у діяльності Союзу таких зазначених нижче об'єднань і організацій, як:

229 a) визнані експлуатаційні організації, наукові або промислові організації і фінансові установи або установи по розвитку, які одержали схвалення заінтересованого Члена Союзу;

230 b) інші об'єднання, що мають відношення до питань електрозв'язку, які одержали схвалення заінтересованого Члена Союзу;

231 c) регіональні та інші міжнародні організації, що займаються електрозв'язком, стандартизацією, фінансовими питаннями або питаннями розвитку.

232 2.

Директори Бюро підтримують тісні робочі стосунки з цими об'єднаннями і організаціями, які уповноважені брати участь в діяльності одного або кількох Секторів Союзу.

233 3. Будь-яке прохання будь-якого об'єднання, згаданого в п. 229 вище, про участь в роботі якого-небудь Сектора, відповідно до належних положень Статуту ( 995_099 ) і цієї Конвенції, має бути схвалене заінтересованим Членом Союзу і направлене останнім Генеральному секретарю.

234 4. Будь-яке прохання, що виходить від об'єднання, про яке йдеться в п. 230 вище, подане заінтересованим Членом Союзу, має підпорядковуватись процедурі, встановленій Радою. Таке прохання розглядатиметься Радою стосовно його відповідності вищезазначеній процедурі.

235 5. Будь-яке прохання будь-яких об'єднань чи організацій, перелічених в п. 231 вище (відмінних від тих, про які йдеться в пп. 260 і 261 цієї Конвенції), щодо участі в роботі Сектора, направляється Генеральному секретарю і розглядається відповідно до процедур, розроблених Радою.

236 6. Будь-яке прохання організації, про яку йдеться в пп. 260-262 цієї Конвенції, щодо участі в роботі Сектора, направляється Генеральному секретарю, і заінтересована організація включається в списки, про які йдеться в п.

237 нижче.

237 7. Генеральний секретар складає і приводить у відповідність списки об'єднань і організацій, про які йдеться в пп. 229-231 і 260-262 цієї Конвенції, які мають право брати участь в роботі кожного Сектора. Генеральний секретар періодично публікує і направляє ці списки всім Членам Союзу і директору заінтересованого Сектора, який повідомляє таким об'єднанням і організаціям про дії, розпочаті по їхнім запитам.

238 8. Об'єднання і організації, включені у списки, про які йдеться в п. 237 вище, також називаються "членами" Секторів Союзу; умови їх участі в роботі цих Секторів зазначені в цій статті, в статті 33 та інших відповідних положеннях цієї Конвенції. Положення статті 3 Статуту ( 995_099 ) до них не застосовуються.

239 9. Визнана експлуатаційна організація може діяти від імені Члена Союзу, який її визнав, якщо цей Член Союзу повідомляє відповідному директору Бюро, що вона вповноважена на це.

240 10. Будь-які об'єднання або організації, уповноважені брати участь в роботі Сектора, мають право відмовитися від участі, сповістивши про це Генерального секретаря. Така відмова від участі може бути оголошена у відповідному випадку заінтересованим Членом Союзу. Така відмова набирає чинності після закінчення одного року від дня одержання повідомлення Генеральним секретарем.

241 11. Генеральний секретар виводить із списку об'єднань і організацій будь-яке об'єднання чи організацією, які більше не уповноважені брати участь в роботі Сектора відповідно до критеріїв і процедур, визначених Радою.

<< | >>
Законодавчий акт: Конвенція Міжнародного союзу електрозв'язку "( Конвенцію ратифіковано Законом N 116/94-ВР від 15.07.94 )" ( Поправочні документи до Конвенції додатково див. ( 995_939 ) від 14.10.1994 ( 995_943 ) від 06.11.1998 ). Міжнародний документ. 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 19. Участь у діяльності Союзу об'єднань і організацій, відмінних від адміністрацій

- АОВЦСЄ - Всесвітній поштовий союз - Всесвітня медична асоціація - Всесвітня митна організація - Всесвітня організація інтелектуальної власності - Всесвітня організація охорони здоров'я - Всесвітня психіатрична асоціація - Всесвітня туристична організація - Гаазька конференція з міжнародного приватного права - ГУАМ - Дунайська Комісія - Економічний Союз Бенілюкс - Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) - Інтернет-корпорація з призначення доменних імен та номерів (ICANN) - Ліга арабських держав - Ліга Націй - Міжнародна асоціація академій наук (МААН) - Міжнародна асоціація органів страхового нагляду (МАОСН (IAIS)) - Міжнародна Асоціація Повітряного Транспорту (IATA) - Міжнародна гідрографічна організація (МГО) - Міжнародна комісія з цивільного стану (СІЕС) - Міжнародна конфедерація вільних профспілок - Міжнародна морська організація - Міжнародна організація виноградарства та виноробства (МОВВ) - Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) - Міжнародна організація міграції (МОМ) - Міжнародна організація по боротьбі з відмиванням грошей (FATF) - Міжнародна організація праці - Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) - Міжнародна організація цивільної оборони (ICDO) - Міжнародна торговельна палата - Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) - Міжнародне агентство з питань відновлюваної енергії (IRENA) - Міжнародне епізоотичне бюро - Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР) - Міжнародний валютний фонд - Міжнародний військовий трибунал - Міжнародний інститут уніфікації приватного права (УНІДРУА) - Міжнародний комітет Червоного Хреста та Червоного напівмісяця - Міжнародний союз (асоціація) суддів - Міжнародний союз автомобільного транспорту - Міжнародний союз електрозв'язку - Міжнародний союз залізниць - Міжнародний союз патентної кооперації - Міжнародні правові акти ООН - Міжнародні суди - НАТО - Національна Асоціація членів комісій з регулювання комунальних підприємств - Об'єднаний інститут ядерних досліджень - Організація економічного співробітництва та розвитку - Організація об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) - Організація співробітництва залізничних шляхів (железных дорог) (ОСЖД) - Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) - Рада економічної взаємодопомоги (РЕВ) - Рада з Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку (IASB) - Рада Митного Співробітництва - Світова організація торгівлі (СОТ) - Співдружність незалежних держав (СНД) - Фундаментальне міжнародне право - Чорноморське Економічне Співробітництво (ЧЕС) - Чорноморський Банк Торгівлі та Розвитку (ЧБТР) -