Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

ПОСТАНОВА від 21 лютого 2018 р. № 113 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2015 р. № 726". Кабінет Міністрів України. 2018

Документ актуальний на 30.03.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 21 лютого 2018 р. № 113

Київ

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2015 р. № 726

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2015 р. № 726 “Про проведення експерименту з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування в усіх областях та м. Києві, а також дорожньої інфраструктури у м. Києві” (Офіційний вісник України, 2015 р., № 76, ст. 2523; 2016 р., № 12, ст. 508; 2017 р., № 22, ст. 606) зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

В.ГРОЙСМАН

Інд. 67

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 21 лютого 2018 р. № 113

ЗМІНИ,

що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2015 р. № 726

1. У постанові:

1) назву постанови після слів “загального користування” доповнити словами “, ділянок вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, що суміщаються з автомобільними дорогами загального користування,”;

2) абзац другий пункту 1 викласти в такій редакції:

“Порядок спрямування до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету м.

Києва 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, та поквартальної компенсації з державного дорожнього фонду;”;

3) абзац перший пункту 2 після слів “Державній казначейській службі” доповнити словами “, Державному агентству автомобільних доріг”.

2. Порядок спрямування 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету м. Києва, затверджений зазначеною постановою, викласти в редакції, що додається.

3. Методику розрахунку щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів до загального фонду державного бюджету у розрізі Автономної Республіки Крим, областей, мм. Києва та Севастополя, затверджену зазначеною постановою, викласти в редакції, що додається.


ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 16 вересня 2015 р. № 726

(в редакції постанови Кабінету Міністрів України

від 21 лютого 2018 р. № 113)

ПОРЯДОК

спрямування до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету м. Києва 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, та поквартальної компенсації з державного дорожнього фонду

1. Цей Порядок визначає механізм спрямування до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету м. Києва 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів (продукції), визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, та поквартальної компенсації з державного дорожнього фонду.

2. Загальний обсяг коштів (Оk), що підлягає спрямуванню із загального фонду державного бюджету до спеціального фонду обласних бюджетів та бюджету м. Києва, визначається за такою формулою:

де Om - загальний обсяг надходжень митних платежів до загального фонду державного бюджету за звітний місяць в цілому в Україні;

Or  - загальний обсяг показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом на звітний місяць в цілому в Україні.

У разі коли Or Om, розподіл коштів між загальним фондом державного бюджету та спеціальним фондом обласних бюджетів та бюджету м. Києва не здійснюється.

3. Обсяг коштів, що підлягає зарахуванню до відповідних обласних бюджетів та бюджету м. Києва, визначається пропорційно сумі перевиконання на відповідній території загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях відповідних областей та м. Києва, за такою формулою:

де Оi - обсяг коштів, що підлягає зарахуванню до відповідного обласного бюджету, бюджету м. Києва (і - числовий індекс, що використовується для позначення регіону та має значення від 1 до 28, при цьому індексом 28 позначається Енергетична митниця);

Fi - сума фактичних надходжень за звітний місяць митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів (продукції) за відповідною митницею;

Інді - сума індикативних показників надходжень митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів (продукції), визначених для відповідної митниці на звітний місяць відповідно до Методики розрахунку щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів до загального фонду державного бюджету у розрізі Автономної Республіки Крим, областей, мм. Києва та Севастополя;

- загальна сума перевиконання індикативних показників за звітний місяць всіма митницями, для яких

Для розрахунку використовуються показники лише тих митниць, що забезпечили перевиконання загального обсягу місячних індикативних показників надходжень митних платежів.

Обсяг коштів, визначений для Енергетичної митниці, залишається у загальному фонді державного бюджету.

4. Казначейство повідомляє до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом, обласним та Київській міській держадміністраціям і Укравтодору про суми фактичних надходжень митних платежів за звітний місяць та індикативних показників надходжень митних платежів, встановлених ДФС на звітний місяць для відповідної митниці та в цілому в Україні. У разі перевиконання у звітному місяці загального обсягу показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, Казначейство забезпечує перерахування 50 відсотків суми перевиконання до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів та бюджету м. Києва до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, в обсягах, визначених відповідно до формули, зазначеної у пункті 3 цього Порядку.

У звітності про виконання державного та місцевих бюджетів зазначені операції відображаються за відповідними кодами класифікації доходів бюджетів.

Казначейство у разі перевиконання у грудні загального обсягу показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, забезпечує перерахування 50 відсотків суми перевиконання до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету м. Києва не пізніше ніж протягом останнього робочого (банківського) дня грудня.

5. У разі отримання обласними бюджетами та бюджетом м. Києва в цілому в Україні за рахунок експерименту коштів в обсязі менш як 1,5 млрд. гривень протягом I кварталу, 3 млрд. гривень - першого півріччя, 4,5 млрд. гривень - дев’яти місяців та 6 млрд. гривень - за рік (на останній банківський день) здійснюється поквартальна компенсація.

Поквартальна компенсація (К1, К2, К3, К4) з державного дорожнього фонду за рахунок коштів, передбачених абзацом другим частини четвертої статті 24-2 Бюджетного кодексу України, з урахуванням сум компенсацій, наданих протягом попередніх кварталів поточного бюджетного періоду (наростаючим підсумком з початку року), визначається таким чином:

за підсумками I кварталу, якщо О1 + О2 + О3 < 1,5 млрд. гривень, тоді

К1 = 1,5 – (О1+ О2+ О3);

за підсумками першого півріччя, якщо О1+ …+ О6 + К1 < 3 млрд. гривень, тоді

К2 = 3 – (О1+ … +О6) – К1;

за підсумками дев’яти місяців, якщо О1+ …+ О9 + К1 + К2 < 4,5 млрд. гривень, тоді

К3 = 4,5 – (О1+ … +О9) – К1–К2;

за підсумками року, якщо О1+ …+ О12 + К1 + К2 + К3 < 6 млрд. гривень, тоді

К4 = 6 – (О1+ …+О12) – К1 – К2 – К3,

де Оn - обсяг коштів, що зарахований до обласних бюджетів та бюджету м. Києва за відповідний місяць (n - числовий індекс, що позначає календарний місяць та має значення від 1 до 12).

У разі коли K1,2,3,4 приймає від’ємне значення, компенсація не здійснюється.

6. Суми компенсації розподіляються пропорційно сумі перевиконання за звітний квартал на відповідній території загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях відповідних областей та м. Києва, за такою формулою:

де Ki - обсяг компенсації відповідному обласному бюджету, бюджету м. Києва;

Kq- сума поквартальної компенсації (q - числовий індекс, що позначає квартал та має значення від 1 до 4);

Fi - сума фактичних надходжень за звітний місяць звітного кварталу митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів (продукції) за відповідною митницею;

Iндi - сума індикативних показників надходжень митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів (продукції), визначених для відповідної митниці на місяць звітного кварталу відповідно до Методики розрахунку щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів до загального фонду державного бюджету у розрізі Автономної Республіки Крим, областей, мм. Києва та Севастополя;

- сума перевиконання індикативних показників за звітний квартал відповідною митницею (n - порядковий номер календарного місяця у звітному кварталі);

- загальна сума перевиконання індикативних показників за звітний квартал всіма митницями, для яких

Для розрахунку використовуються показники лише тих митниць, що забезпечили перевиконання загального обсягу місячних індикативних показників надходжень митних платежів за звітний квартал, а у разі відсутності таких перевиконань сума компенсації переноситься на наступний квартал.

7. За підсумками I кварталу, першого півріччя та дев’яти місяців Казначейство забезпечує щоденне перерахування компенсації до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів та бюджету м. Києва починаючи з 12 числа місяця, що настає за звітним кварталом, за рахунок щоденних надходжень до державного дорожнього фонду, а саме 60 відсотків коштів, передбачених абзацом другим частини четвертої статті 24-2 Бюджетного кодексу України. Поквартальна компенсація здійснюється в обсягах, визначених відповідно до формул, зазначених у пунктах 5 і 6 цього Порядку.

У період здійснення поквартальної компенсації спрямування джерел надходжень, визначених пунктом 1 частини другої статті 24-2 Бюджетного кодексу України, за напрямами, визначеними абзацом другим частини четвертої статті 24-2 Бюджетного кодексу України, зупиняється. Такі надходження в сумі, необхідній для здійснення поквартальної компенсації, перераховуються Казначейством на окремий бюджетний рахунок для зарахування надходжень до спеціального фонду державного бюджету, відкритий за відповідним кодом класифікації доходів бюджету, для подальшого перерахування до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів та бюджету м. Києва.

Якщо О1+ …+ О11 + К1 + К2 + К3 < 6 млрд. гривень, Казначейство протягом грудня за рахунок 60 відсотків щоденних надходжень до державного дорожнього фонду накопичує суму (S), яка визначається за формулою S = 6 – (О1+ …+О11) – К1 – К2 – К3. За рахунок такої суми протягом останнього робочого (банківського) дня грудня здійснюється компенсація за підсумками року до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів та бюджету м. Києва в обсягах, визначених відповідно до формул, зазначених у пунктах 5 і 6 цього Порядку. Протягом останнього робочого (банківського) дня грудня накопичена, але не використана для компенсації сума перераховується до державного дорожнього фонду.

У звітності про виконання державного та місцевих бюджетів операції із здійснення поквартальної компенсації відображаються за відповідними кодами класифікації доходів бюджетів.

8. Отримані обласними бюджетами та бюджетом м. Києва кошти спрямовуються:

облдержадміністраціями - на здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування, ділянок вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, що суміщаються з автомобільними дорогами загального користування, у відповідних областях;

Київською міськдержадміністрацією - на здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування, ділянок вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, що суміщаються з автомобільними дорогами загального користування, а також дорожньої інфраструктури у м. Києві.

Перелік об’єктів, щодо яких у відповідному році проводиться експеримент з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування, ділянок вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, що суміщаються з автомобільними дорогами загального користування, в усіх областях та м. Києві, а також дорожньої інфраструктури у м. Києві, затверджується відповідною обласною, Київською міською держадміністрацією за погодженням з Укравтодором та подальшим погодженням з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету.

9. Кошти на здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування, ділянок вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, що суміщаються з автомобільними дорогами загального користування, в усіх областях та м. Києві, а також дорожньої інфраструктури у м. Києві перераховуються із спеціального фонду обласного бюджету та бюджету м. Києва відповідному розпоряднику бюджетних коштів, визначеному рішенням обласної ради про обласний бюджет та міської ради про бюджет м. Києва на відповідний рік.

При цьому Мінфін визначає окремий код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів / Тимчасової класифікації видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу, за яким будуть здійснюватися видатки за встановленим напрямом.

Виконавці робіт із здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування, ділянок вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, що суміщаються з автомобільними дорогами загального користування, в усіх областях та м. Києві, а також дорожньої інфраструктури у м. Києві відкривають небюджетні рахунки в органах Казначейства у порядку, встановленому законодавством.

10. Казначейство інформує щомісяця до 5 числа наступного періоду Мінфін про обсяг перерахованих коштів до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів та бюджету м. Києва від перевиконання місячних індикативних показників надходжень митних платежів за загальним фондом державного бюджету, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях областей та м. Києва, та сум поквартальної компенсації з державного дорожнього фонду.

11. Обласні та Київська міська держадміністрації інформують щомісяця до 25 числа наступного періоду Мінфін, Мінінфраструктури, Укравтодор та Казначейство про використання коштів, зазначених у пункті 10 цього Порядку.

12. Казначейство інформує щомісяця до 30 числа наступного періоду Кабінет Міністрів України, Верховну Раду України, Президента України та Рахункову палату про щомісячні індикативні показники, фактичні надходження та обсяги спрямування бюджетних коштів до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету м. Києва, а також про використання таких коштів.


ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 16 вересня 2015 р. № 726

(в редакції постанови Кабінету Міністрів України

від 21 лютого 2018 р. № 113)

МЕТОДИКА

розрахунку щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів до загального фонду державного бюджету у розрізі Автономної Республіки Крим, областей, мм. Києва та Севастополя

1. Методика розрахунку щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів до загального фонду державного бюджету у розрізі Автономної Республіки Крим, областей, мм. Києва та Севастополя (далі - регіони) призначена для визначення у розрізі регіонів щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів до загального фонду державного бюджету (податку на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів (продукції), акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), ввізного мита, вивізного мита) відповідно до показників помісячного розпису загального фонду державного бюджету із зазначених платежів.

2. Ця Методика враховує фактичні надходження відповідних митних платежів, що адмініструються регіональними підрозділами ДФС та Енергетичною митницею.

3. У розрахунках щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів використовується інформація ДФС, Казначейства та Мінфіну.

4. Для здійснення розрахунків щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів використовуються дані щодо фактичних надходжень відповідних митних платежів за останній бюджетний період та щодо фактичних надходжень відповідних митних платежів за останній бюджетний період від імпорту товарів, митне оформлення яких відповідно до переліку, визначеного Мінфіном, здійснюється Енергетичною митницею.

5. Розрахунок щомісячних індикативних показників у розрізі регіонів надходжень митних платежів здійснюється окремо за кожним видом митних платежів, зазначених у пункті 1 цієї Методики, за формулами, що наведені нижче.

У формулах використовуються такі позначення для кожного окремого виду платежів (далі - податок): ПДВ - для податку на додану вартість із ввезених на митну територію України товарів; АП - для акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів; ВвМ - для ввізного мита; ВМ - для вивізного мита.

У разі позначення регіонів використовуються числові індекси від 1 до 28, при цьому індексом 28 позначається Енергетична митниця.

6. Індикативні показники надходжень від ПДВ, АП та ВвМ для Енергетичної митниці (індекс 28) визначаються за такою формулою:

де - місячний індикативний показник надходжень податку, визначений для Енергетичної митниці;

Pj - помісячний розпис надходжень податку;

Fnj - фактичні надходження податку за останній бюджетний період в цілому в Україні;

Fej - фактичні надходження податку за останній бюджетний період від імпорту товарів, митне оформлення яких відповідно до переліку, визначеного Мінфіном, здійснюється Енергетичною митницею, в цілому в Україні.

7. Залишок загальної суми помісячного розпису надходжень податку для розподілу між регіонами визначається за такою формулою:

де Pj - помісячний розпис надходжень податку;

- місячний індикативний показник надходжень податку, визначений для Енергетичної митниці.

8. Індикативні показники надходжень податку для всіх регіонів  визначаються за такою формулою:

де - місячний індикативний показник надходжень податку по і-му регіону;

- залишок загальної суми помісячного розпису надходжень податку для розподілу між регіонами;

- фактичні надходження податку за останній бюджетний період по і-му регіону;

- фактичні надходження податку за останній бюджетний період від імпорту товарів, митне оформлення яких відповідно до переліку, визначеного Мінфіном, здійснюється Енергетичною митницею, по і-му регіону;

- фактичні надходження податку без урахування надходжень податку від Енергетичної митниці за останній бюджетний період в цілому в Україні.

9. Індикативні показники надходжень вивізного мита для всіх регіонів визначаються виходячи з фактичних надходжень за останній бюджетний період за такою формулою:

де - місячний індикативний показник надходжень вивізного мита для і-го регіону;

- помісячний розпис надходжень вивізного мита для розподілу між регіонами;

- фактичні надходження вивізного мита за останній бюджетний період в цілому в Україні;

- фактичні надходження вивізного мита за останній бюджетний період по і-му регіону.


Публікації документа

  • Урядовий кур'єр від 06.03.2018 — № 45
  • Офіційний вісник України від 20.03.2018 — 2018 р., № 22, стор. 109, стаття 732, код акта 89365/2018

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Кабінет Міністрів України:

  1. ПОСТАНОВА від 12 січня 2022 р. № 2 "Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  2. ПОСТАНОВА від 12 січня 2022 р. № 1 "Про внесення зміни до пункту 41-4 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  3. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 9-р "Про призначення Старосольської С.П. заступником Голови Державної регуляторної служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  4. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 8-р "Про призначення Сдобнової А.Г. членом Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  5. ПОСТАНОВА від 12 січня 2022 р. № 4 "Про всеукраїнський конкурс на кращий малюнок відзнаки Президента України “За участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС”". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  6. ПОСТАНОВА від 12 січня 2022 р. № 3 "Деякі питання центральних органів виконавчої влади у сфері культури". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  7. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 26-р "Про призначення Стукало Н.В. заступником голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  8. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 25-р "Про звільнення Стукало Н.В. з посади заступника голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  9. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 24-р "Про призначення Моркляника Б.В. заступником голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  10. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 23-р "Про звільнення Моркляника Б.В. з посади заступника голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  11. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 22-р "Про призначення Єременко О.В. заступником голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  12. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 2-р "Про призначення Дехтяренка С.С. заступником Голови Державної служби геології та надр України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  13. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 21-р "Про звільнення Єременко О.В. з посади заступника голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  14. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 19-р "Про звільнення Бутенка А.П. з посади заступника голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  15. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 18-р "Про призначення Квіта С.М. головою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  16. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 1-р "Про звільнення Дехтяренка С.С. з посади заступника Державного секретаря Кабінету Міністрів України". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  17. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 17-р "Про звільнення Квіта С.М. з посади голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  18. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 16-р "Про призначення Якименка О.В. першим заступником Голови Державної служби якості освіти України". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  19. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 15-р "Про призначення Стельмаха А.Ю. заступником Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
  20. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 січня 2022 р. № 14-р "Про призначення Костюченка О.В. заступником Міністра освіти і науки України". Кабінет Міністрів України. 2022 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -