Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 24 лютого 2021 р. № 170-р "Про затвердження плану заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи". Кабінет Міністрів України. 2021

Документ актуальний на 12.03.2021
завантажити документ, актуальний на поточний час

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 24 лютого 2021 р. № 170-р

Київ

Про затвердження плану заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи

{Із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМ

№ 358-р від 21.04.2021}

1. Затвердити план заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, що додається.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, обласним та Київській міській державним адміністраціям, іншим відповідальним виконавцям плану заходів, затвердженого цим розпорядженням:

забезпечити його виконання у межах бюджетних призначень, передбачених у Державному бюджеті України на відповідний рік, та за рахунок інших джерел;

поінформувати Кабінет Міністрів України до 10 травня 2021 р. про стан його виконання.

Прем'єр-міністр України

Д.ШМИГАЛЬ

Інд. 75


ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням Кабінету Міністрів України

від 24 лютого 2021 р. № 170-р

ПЛАН

заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи

1. Провести заходи із благоустрою територій меморіальних комплексів загиблим і померлим внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також закладів охорони здоров’я, пансіонатів, будинків відпочинку, де перебувають на лікуванні та реабілітації громадяни, які постраждали внаслідок аварії Чорнобильської катастрофи.

Обласні, Київська міська держадміністрації, органи місцевого самоврядування (за згодою).

I квартал 2021 року.

2.

Забезпечити надання адресної соціальної допомоги потерпілим дітям, яким встановлено інвалідність, пов’язану з наслідками Чорнобильської катастрофи, громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, зокрема громадянам, віднесеним до категорії 1, вдовам (вдівцям) померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Обласні, Київська міська держадміністрації, органи місцевого самоврядування (за згодою).

Квітень 2021 року.

3. Провести:

зустрічі з учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, громадянами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеними до категорії 1, зокрема евакуйованими із зони відчуження (в тому числі особами, які на момент евакуації перебували у стані внутрішньоутробного розвитку, після досягнення ними повноліття), а також відселеними із зон безумовного (обов’язкового) і гарантованого добровільного відселення, з метою виявлення соціальних проблем та вжиття заходів для їх розв’язання.

Центральні органи виконавчої влади, обласні, Київська міська держадміністрації, органи місцевого самоврядування (за згодою).

Квітень 2021 року;

медичні огляди громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих дітей, яким встановлено інвалідність, пов’язану з наслідками Чорнобильської катастрофи, у спеціалізованих закладах охорони здоров’я.

Обласні, Київська міська держадміністрації, Національна академія медичних наук (за згодою).

Протягом 2021 року;

диспансеризацію громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, і розробити відповідні рекомендації для організації їх лікування та оздоровлення.

Обласні, Київська міська держадміністрації, Національна академія медичних наук (за згодою).

Протягом 2021 року.

4. Опрацювати питання забезпечення фінансування заходів у межах бюджетних призначень, передбачених у Державному бюджеті України на відповідний рік, та за рахунок інших джерел, зокрема:

збільшення видатків на пенсійне забезпечення осіб з інвалідністю з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Мінсоцполітики, Пенсійний фонд України, ДАЗВ.

Протягом 2021 року;

збільшення видатків на фінансування реконструкції реабілітаційного центру державної установи “Національний науковий центр радіаційної медицини Національної академії медичних наук України” для забезпечення реабілітації громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та від інших надзвичайних ситуацій.

Національна академія медичних наук (за згодою), МОЗ, ДАЗВ.

Протягом 2021 року.

5. Опрацювати питання щодо підвищення розмірів:

грошової допомоги для компенсації санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку вартості путівок для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 1, дітей, яким встановлено інвалідність, пов’язану з наслідками Чорнобильської катастрофи, а також розміру середньої вартості путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та потерпілим дітям, яким встановлено інвалідність, пов’язану з наслідками Чорнобильської катастрофи;

грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорій 1 та 2;

щорічної допомоги на оздоровлення громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Мінсоцполітики, Нацсоцслужба, Мінфін.

Протягом 2021 року.

6. Опрацювати питання забезпечення фінансування заходів у межах бюджетних призначень, передбачених у місцевих бюджетах на відповідний рік, та за рахунок інших джерел, зокрема:

закупівлі санаторно-курортних путівок для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 2, та дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи (крім дітей, яким встановлено інвалідність, пов’язану з наслідками Чорнобильської катастрофи);

закупівлі путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи;

забезпечення першочергового надання натуральної та грошової допомоги малозабезпеченим громадянам та дітям, потерпілим внаслідок Чорнобильської катастрофи;

пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Обласні, Київська міська держадміністрація, органи місцевого самоврядування (за згодою).

Постійно.

7. Підготувати проект звернення Президента України до світової громадськості у зв’язку з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Міндовкілля, МЗС, МКІП, ДАЗВ.

Квітень 2021 року.

8. Провести:

у регіонах мітинги-реквієми пам’яті загиблих та померлих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Обласні, Київська міська держадміністрації, органи місцевого самоврядування (за згодою), громадські об’єднання (за згодою).

Квітень 2021 року;

у м. Києві мітинг-реквієм пам’яті загиблих та померлих внаслідок Чорнобильської катастрофи біля пам’ятного знака “Воїни Чорнобиля” (просп. Миру, 16).

Київська міська держадміністрація, Міндовкілля, МВС, Міноборони, Нацсоцслужба, Національна поліція, ДАЗВ, громадські об’єднання (за згодою).

Квітень 2021 року;

у м. Києві мітинг-реквієм біля меморіального комплексу “Пам’ятник Жертвам Чорнобильської трагедії” (перетин просп. Перемоги і вул. Чорнобильської).

Київська міська держадміністрація, МВС, Національна поліція, громадські об’єднання (за згодою).

Квітень 2021 року;

у м. Києві мітинг-реквієм пам’яті загиблих та померлих внаслідок Чорнобильської катастрофи біля меморіального комплексу “Героям Чорнобиля” (вул. Архітектора Ніколаєва).

Київська міська держадміністрація, Міндовкілля, МВС, Міноборони, Нацсоцслужба, Національна поліція, ДАЗВ, громадські об’єднання (за згодою).

Квітень 2021 року.

9. Організувати:

відвідування сім’ями громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, зокрема евакуйованих із зони відчуження, кладовищ у зоні відчуження та зоні безумовного (обов’язкового) відселення.

ДАЗВ, обласні, Київська міська держадміністрації, громадські об’єднання (за згодою).

Квітень - травень 2021 року;

відкриття виставкової експозиції техніки, яка використовувалася під час ліквідації наслідків аварії, у м. Прип’яті.

Міндовкілля, ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

проведення для засобів масової інформації прес-конференції, пов’язаної з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Міндовкілля, МЗС, Нацсоцслужба, МКІП, Держкомтелерадіо, Національна академія наук (за згодою), Національна академія медичних наук (за згодою), ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

видання фотоальбому “Чорнобильська АЕС”.

ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

підготовку інформаційно-аналітичних матеріалів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Міндовкілля, МКІП, ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

відкриття екологічного арт-проекту “Ковчег Чорнобиля” (Чорнобиль - осередок дикої природи)”.

ДАЗВ.

Квітень 2021 року.

10. Організувати та провести:

засідання за круглим столом за участю міжнародних експертів на тему: “SOF 2021 та INUDECO 2021”.

Виконавчий комітет Славутицької міської ради (за згодою), ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

засідання за круглим столом за участю міжнародних експертів на тему: “Радіологічні та медичні наслідки Чорнобильської катастрофи - тридцять п’ять років потому”.

Національна академія медичних наук (за згодою), ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

Всеукраїнську конференцію “Критерії видатної універсальної цінності для номінування Чорнобильської зони до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО”.

МКІП, Міндовкілля, ДАЗВ.

II квартал 2021 року;

Міждисциплінарний форум “Зона (не) відчуження”.

МКІП.

Протягом 2021 року.

11. Організувати та провести:

{Абзац другий пункту 11 виключено на підставі Розпорядження КМ № 358-р від 21.04.2021}

офіційне відкриття експозиції “#35_років_уроків”.

МКІП, Міндовкілля, ДАЗВ, громадські об’єднання (за згодою).

Протягом 2021 року;

мистецьку акцію “Чорнобиль-35” (м. Прип’ять).

ДАЗВ, Укрдержархів, Міжнародна громадська організація “Прип’ять.ком” (за згодою).

Квітень 2021 року;

мистецький захід “Чорнобильські піаніно” (м. Прип’ять).

ДАЗВ, Міжнародна громадська організація “Прип’ять.ком” (за згодою).

Квітень 2021 року.

12. Забезпечити випуск видання “Атлас зони відчуження”, розроблення інтерактивного GIS-атласу та атласу геопросторових шарів.

ДАЗВ, Національна академія наук (за згодою).

Протягом 2021 року.

13. Забезпечити виготовлення та випуск в обіг пам’ятної монети, поштової марки і конверта та здійснення спецпогашення поштової марки.

Національний банк України (за згодою), Мінінфраструктури, Міндовкілля, ДАЗВ, АТ “Укрпошта” (за згодою).

Протягом 2021 року.

14. Опрацювати питання включення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України за категорією національного значення загоризонтної радіолокаційної станції “Дуга”.

МКІП, Київська облдержадміністрація, ДАЗВ.

Протягом 2021 року.

15. Організувати покладення квітів до:

меморіального кургану Героїв Чорнобиля та провести поминальний молебень за загиблими та померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи (м. Київ, просп. Миру, 16).

Київська міська держадміністрація, Міндовкілля, МВС, Міноборони, Нацсоцслужба, Національна поліція, ДАЗВ, громадські об’єднання.

26 квітня 2021 року;

меморіального комплексу “Пам’ятник Жертвам Чорнобильської трагедії” (м. Київ, перетин просп. Перемоги і вул. Чорнобильської).

Київська міська держадміністрація, МВС, Національна поліція, громадські об’єднання.

26 квітня 2021 року;

меморіального комплексу “Героям Чорнобиля” (м. Київ, вул. Архітектора Ніколаєва) та провести поминальний молебень за загиблими та померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Київська міська держадміністрація, Національна поліція, громадські об’єднання (за згодою).

Квітень 2021 року;

пам’ятника героям Чорнобиля у м. Славутичі Київської області та провести поминальний молебень за загиблими та померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Виконавчий комітет Славутицької міської ради (за згодою), ДАЗВ.

Квітень 2021 року.

16. Провести за участю учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в закладах освіти тематичні години спілкування, виховні години, учнівські конференції, засідання за круглим столом, тематичні виставки, уроки пам’яті.

МОН, МВС, ДСНС, Укрдержархів, обласні, Київська міська держадміністрації, громадські об’єднання (за згодою).

Березень - травень 2021 року.

17. Оновити постійно діючу у м. Чорнобилі етнографічну експозицію, присвячену народній культурі Чорнобильського Полісся.

ДАЗВ, Державний науковий центр захисту культурної спадщини від техногенних катастроф (за згодою).

Березень - квітень 2021 року.

{Пункт 17 із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМ № 358-р від 21.04.2021}

18. Провести:

засідання за круглим столом на тему: “Державна політика України щодо подолання наслідків Чорнобильської катастрофи”.

Національний інститут стратегічних досліджень (за згодою), громадські об’єднання (за згодою), ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

громадські слухання на тему: “Перспективи розвитку регіонів, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”.

Київська облдержадміністрація, ДАЗВ.

Квітень 2021 року;

загальні збори Національної академії медичних наук за участю представників міжнародної спільноти, присвячені вшануванню подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Національна академія медичних наук (за згодою).

Квітень 2021 року;

зустрічі з представниками об’єднань громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Центральні органи виконавчої влади, обласні, Київська міська держадміністрації, громадські об’єднання (за згодою).

Березень - квітень 2021 року;

міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежників - героїв Чорнобиля в м. Львові.

Львівська облдержадміністрація, ДСНС, всеукраїнська громадська організація “Федерація пожежно-прикладного спорту України” (за згодою).

Квітень 2021 року;

всеукраїнський конкурс серед молоді та юнацтва “Чорнобиль. Природа. Відродження”.

МОН, ДАЗВ.

Протягом 2021 року.

19. Забезпечити публічну безпеку і порядок в місцях проведення пам’ятних заходів, пов’язаних із відзначенням 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Національна поліція.

Квітень 2021 року.

20. Провести в закордонних дипломатичних установах України заходи до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, присвячені вшануванню подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, із залученням представників української громадськості за кордоном.

МЗС, ДАЗВ.

Березень - квітень 2021 року.

21. Опрацювати питання щодо проведення у 2021 році спеціального пам’ятного засідання Генеральної Асамблеї ООН, присвяченого 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

МЗС, ДАЗВ.

Протягом 2021 року.

22. Опрацювати питання підготовки подання Президентові України щодо нагородження державними нагородами та відзнаками Президента України учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Центральні органи виконавчої влади, обласні та міські держадміністрації.

Квітень 2021 року.

23. Сприяти:

висвітленню у засобах масової інформації заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи;

показу документальних фільмів та тематичних програм в ефірі державних телекомпаній до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи;

трансляції заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, за участю керівників держави, громадськості та почесних гостей.

Держкомтелерадіо, ДАЗВ, Укрдержархів, МКІП, АТ “НСТУ” (за згодою)

Протягом 2021 року;

проведенню соціальної кампанії щодо заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, на телебаченні та у соціальних мережах.

Держкомтелерадіо, Міндовкілля, ДАЗВ, Укрдержархів, МКІП, АТ “НСТУ” (за згодою), ДП НАЕК "Енергоатом" (за згодою)

Протягом 2021 року;

видання книги “Майбутнє Чорнобиля”.

ДАЗВ, МКІП, Укрдержархів, “Український інститут книги (за згодою)

Протягом 2021 року.

{Пункт 23 із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМ № 358-р від 21.04.2021}

24. Провести:

концерт-реквієм “Чорнобиль - Пам’ять” (м. Київ, Міжнародний центр культури і мистецтв “Жовтневий палац”).

Федерація профспілок (за згодою), громадські організації (за згодою).

Квітень 2021 року;

концерт-реквієм у м. Чорнобилі біля меморіалу “Тим, хто врятував світ”.

ДСНС, МКІП, ДАЗВ, ДП НАЕК “Енергоатом” (за згодою)

Квітень 2021 року;

інформаційну виставку, присвячену 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

Київська міська держадміністрація, Міндовкілля, ДАЗВ, Укрдержархів, ДП НАЕК “Енергоатом” (за згодою)

Квітень - травень 2021 року.

{Пункт 24 із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМ № 358-р від 21.04.2021}

Про затвердження плану заходів, пов'язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи

Розпорядження Кабінету Міністрів України; План, Заходи від 24.02.2021 № 170-р

Редакція від 21.04.2021, підстава — 358-2021-р

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/170-2021-%D1%80

Законодавство України

станом на 06.12.2023

чинний


Публікації документа

  • Урядовий кур'єр від 16.03.2021 — № 50
  • Офіційний вісник України від 23.03.2021 — 2021 р., № 22, стор. 274, стаття 1019, код акта 103460/2021

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Кабінет Міністрів України:

  1. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 1 "Про затвердження Положення про особливості імпорту електричної енергії під час проходження осінньо-зимового періоду 2022/23 року в умовах правового режиму воєнного стану в Україні". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  2. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 1 "Про затвердження Положення про особливості імпорту електричної енергії під час проходження осінньо-зимового періоду 2022/23 року в умовах правового режиму воєнного стану в Україні". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  3. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 3 січня 2023 р. № 2-р "Деякі питання проектування та будівництва мостового переходу через р. Ірпінь на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-30 Під’їзд до м. Ірпеня". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  4. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 3 січня 2023 р. № 1-р "Про схвалення проекту Угоди про взаємне скасування віз для пред’явників дипломатичних та службових паспортів між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Сенегал". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  5. ПОСТАНОВА від 6 січня 2023 р. № 12 "Про внесення зміни в додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2022 р. № 153". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  6. ПОСТАНОВА від 6 січня 2023 р. № 14 "Деякі питання виконання Державного бюджету України у 2023 році в умовах воєнного стану". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  7. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 2 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2022 р. № 174". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  8. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 6 "Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 106". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  9. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 4 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 січня 2014 р. № 6". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  10. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 3 "Про внесення змін у додаток 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2014 р. № 85". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  11. ПОСТАНОВА від 6 січня 2023 р. № 17 "Про припинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про продовження строку експлуатації ракетного комплексу 15П118М". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  12. ПОСТАНОВА від 6 січня 2023 р. № 16 "Про внесення зміни до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 18 травня 2016 р. № 343". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  13. ПОСТАНОВА від 6 січня 2023 р. № 15 "Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 3 серпня 2006 р. № 1081 і від 2 вересня 2015 р. № 728". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  14. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 9 "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності органами з визначення технічної прийнятності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Міністерством економіки". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  15. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 8 "Про визначення мінімального розміру гарантійної частки будівництва об’єктів нерухомого майна". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  16. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 7 "Про внесення зміни до пункту 4 Порядку розрахунку граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  17. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 5 "Про встановлення розміру грошової компенсації за витрату часу, пов’язану з веденням записів та наданням інших відомостей, респондентам, які беруть участь у державному статистичному спостереженні “Обстеження умов життя домогосподарств”". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  18. ПОСТАНОВА від 3 січня 2023 р. № 10 "Про затвердження Порядку надання компенсації витрат ініціаторам створення індустріальних (промислових) парків - суб’єктам господарювання, керуючим компаніям та учасникам індустріальних (промислових) парків на підключення та приєднання до інженерно-транспортних мереж". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  19. РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 6 січня 2023 р. № 4-р "Про схвалення Концепції Державної цільової екологічної програми зняття з експлуатації уранового об’єкта на 2023-2027 роки". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
  20. ПОСТАНОВА від 6 січня 2023 р. № 20 "Про внесення змін до Типового договору оренди захисних споруд цивільного захисту". Кабінет Міністрів України. 2023 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -