Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття VIII

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Ця Угода залишається чинною протягом невизначеного періоду часу, якщо Сторони не домовляться про інше.

1. Будь-коли будь-яка Сторона може денонсувати цю Угоду.

Денонсування здійснюватиметься шляхом надіслання цією Стороною письмового повідомлення, адресованого державі-депозитарієві. У такому разі депозитарій належним чином інформує всі Сторони.

2. Денонсація набирає чинності через тридцять днів після дати отримання такого повідомлення. Після закінчення цього періоду Угода втрачає чинність для Сторони, яка її денонсувала, але залишається чинною для решти Сторін.

3. Якщо станом на дату набрання денонсацією чинності існують невирішені фінансові питання або претензії, які стосуються Сторони, що заявила про денонсування, Угода продовжує застосовуватися стосовно вирішення цих питань або претензій.

Учинено в м. Салоніки, Греція, 9 жовтня 2000 р. в одному оригінальному примірнику англійською мовою, що передається на зберігання Урядові Греції, який забезпечує Сторони належно засвідченими копіями.

<< |
Законодавчий акт: Угода про створення Координаційного комітету в рамках діяльності Ради міністрів оборони країн Південно-Східної Європи "{ Про приєднання до Угоди див. Ноту ( 998_405 ) від 06.12.2005 }" Офіційний переклад. Рада Міністрів Оборони Південно-Східної Європи (РМО ПСЄ). 2000

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття VIII