Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 10

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Договірні сторони

1. Держави-члени Європейської економічної комісії, на території яких знаходяться водні шляхи, крім тих, що утворюють прибережні маршрути, які входять до мережі водних шляхів міжнародного значення, відповідно до визначення Європейської угоди про найважливіші внутрішні водні шляхи міжнародного значення (УМВШ) ( 994_342 ), можуть стати Договірними сторонами цієї Угоди шляхом:

a) її остаточного підписання;

b) здачі на зберігання ратифікаційної грамоти, документа про прийняття чи затвердження після її підписання з умовою ратифікації, прийняття чи затвердження;

c) здачі на зберігання документа про приєднання.

2.

Ця Угода відкрита для підписання до 31 травня 2001 року в Канцелярії Виконавчого секретаря Європейської економічної комісії в Женеві. Після цієї дати вона буде відкрита для приєднання.

3. Ратифікаційні грамоти, документи про прийняття, затвердження чи приєднання здаються на зберігання Генеральному секретареві Організації Об'єднаних Націй.

<< | >>
Законодавчий акт: Європейська угода про міжнародні перевезення небезпечних вантажів внутрішніми водними шляхами (ВОПНВ) (укр/рос) "{ Про приєднання до Угоди із застереженням див. Закон N 1727-VI ( 1727-17 ) від 17.11.2009 }"Дата підписання: 26.05.2000. Рада Європи. 2000

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 10