Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 4. Процедура для набуття членства групи "GRECO"

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Будь-які держави-члени Ради Європи, інші, ніж згадані в Резолюції щодо створення "GRECO", можуть приєднатися в будь-який час до групи "GRECO", повідомивши про свої наміри Генеральному Секретарю Ради Європи.

2.

Будь-які держави-нечлени, які брали участь в розробці Розширеної та неповної угоди*, інші, ніж ті, що згадувалися в Резолюції щодо створення групи GRECO, можуть приєднатися до групи в будь-який час, повідомивши про свої наміри Генеральному Секретарю Ради Європи. Повідомлення супроводжується заявою до дії з тим, що держава-нечлен РЄ застосовує керівні принципи в боротьбі з корупцією, прийняті Комітетом міністрів Ради Європи 6 листопада 1997 року.

___________________ * Комітет міністрів Ради Європи, обмеживши склад держав-членів Розширеної та неповної угоди, після консультування держав-нечленів, які вже беруть участь, може запросити держав-нечленів, інших, ніж тих, яких стосується вищевказаний параграф 2, приєднатися до групи "GRECO". Такі запрошення отримали держави: Білорусь (10), Канада (11), Грузія (5), Ватикан, Японія (10), Мексика (10) та Сполучені Штати Америки (11). Боснія та Герцеговина двічі брала участь в засіданні.

3. Держави, які стають Сторонами міжнародних правових документів, підписаних Комітетом міністрів Ради Європи виконання Програми дій боротьби з корупцією, що надає обов'язкове членство групи "GRECO" стають членами "GRECO" через сам факт відповідно до положень цих документів.

Держава повідомляє про свої наміри Генеральному Секретарю щодо приєднання до групи "GRECO", що супроводжується заявою з зобов'язаннями щодо застосування керівних принципів в боротьбі з корупцією.

<< | >>
Законодавчий акт: Статут Групи держав по боротьбі з корупцією (GRECO) " Стаття 1. Мета групи "GRECO""Метою Групи держав по боротьбі з корупцією (далі в тексті "GRECO") є удосконалити компетентність її членів в боротьбі з корупцією для вжиття заходів через динамічний процес спільного оцінювання методів проведення та однакового впливу згідно з їхніми зобов'язаннями в цій сфері.. Рада Європи. 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 4. Процедура для набуття членства групи "GRECO"