Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття «Чего хотят коммунисты-революционеры Украины» була вступною і містила такі уривки:

Інформація актуальна на 23.11.2020
завантажити документ, актуальний на поточний час

«Ця нова газета ... надрукована платформою революційних комуністів, метою яких є розвиток радянського руху в Україні, організація переможного повстання народу та оголошення України республікою Рад робітничих, солдатських і селянських депутатів.

Нація, яка зазнає тиранії та гніту, має право на повстання.

Це давно забуте «цивілізованим світом» міжнародно-правове правило має стати законом для робітничого народу України через режим Кучми. Навіщо воно потрібно?

Важливо, щоб робітничий народ: робітники, селяни, солдати та чесні офіцери повною мірою усвідомлювали ситуацію в Україні ... Ми заявляємо, що лише обрані робітничим класом Ради, які підтримує озброєний робітничий народ, мають право керувати своєю країною та її активами, створеними працею багатьох поколінь робітників і селян.

Потрібно розуміти, що вибори, які проводяться за правилами, розробленими ЦРУ та Моссадом, - це введення народу в оману тими, хто знаходиться при владі. Робітничому класу ніколи і ніде не вдавалося суттєво поліпшити своє життя мирним шляхом ... Тому всі партії, які запевняють народ, що проблема грабіжницького уряду може бути вирішена шляхом «демократичних виборів», - брешуть.

Бідні працьовиті робітники мають зрозуміти, що лише загальнонаціональне повстання може відібрати владу у ... капіталістичних олігархів ... Правда полягає у тому, що усунути цих паразитів, які висять на нашій шиї, без крові та жертв [не вийде]. Тому існує лише один спосіб врятувати наших дітей та онуків від смерті та сорому - пролити кров паразитів і свою власну в громадянській війні, виграти війну та встановити непорушну революційну владу. Це - жорстока правда, але ми не хочемо дурити народ, який вмирає, розповідаючи, що С. [лідер комуністичної партії] прийде і все виправить. Капіталісти не повернуть без бою те, що вкрали.

... Тому завдання для чесних комуністів полягає у тому, щоб перехопити ініціативу у капіталістів, як тільки президент піде у відставку, і перетворити «демократичний переворот» у соціалістичну революцію.

Це означає, що революціонерам доведеться скористатися кризою серед тих, хто знаходиться при владі, і розчаруванням людей для організації переможного повстання.

Як перемогти?

... По-друге, негайно створити збройні групи. Ці групи повинні включати колишніх солдатів і офіцерів, які здатні тримати в руках зброю та підкорятися дисципліні, а також володіють військовим мистецтвом. [Згодом] дізнатися інформацію про місця зберігання боєприпасів і зброї ...

По-третє, негайно розпочати широку пропаганду, виступаючи за повстання і закликаючи робітничий народ приєднатися до збройних груп ...

По-четверте, не боятися кримінальної відповідальності і бути готовим до неминучих втрат ...

[Не існує] іншого способу, за допомогою якого комуністи можуть позбутися клейма зрадників ... і сказати людям: «це наше завдання боротися за щастя робітничого класу, і ми робимо це, прикладаючи всі наші зусилля та віддаючи життя!».

«Pежим Kучмы - режим геноцида». У цій статті автор здебільшого розглядав катастрофу під час авіашоу у м. Скнилів, припустивши, що вона сталася через фінансову жадібність тих, хто знаходився при владі. У ній містився такий уривок:

«Люди мають чітко розуміти, що їхні вороги - не військовослужбовці ... Їхній ворог оселився у Києві ... Його назва - капіталістичний злочинний уклад. Єдиний спосіб подолати цього ворога - рішуче і наступальне повстання. Якщо ми не знищимо цей режим - він повільно, але неухильно знищить усіх нас ...».

<< | >>
Законодавчий акт: Справа «Романов проти України» (Заява № 63782/11). Європейський суд з прав людини. 2020

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття «Чего хотят коммунисты-революционеры Украины» була вступною і містила такі уривки: