Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 2 Правила, умови участі та співробітництва за Програмою

Інформація актуальна на 10.04.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Україна бере участь у:

(a) підпрограмі «Культура»;

(b) міжсекторальній складовій Програми за винятком доступу до Інструменту фінансового кредитування сектору культури та креативності, як зазначено у статті 14 і згідно із статтею 8(4) Регламенту № 1295/2013;

(c) підпрограмі «Медіа» з першого дня після одержання письмового підтвердження від відповідальних структур Комісії, що Україна відповідає умовам, визначеним у Директиві 2010/13/ЄС Європейського Парламенту і Ради ЄС від 10 березня 2010 року і згідно із статтею 8 Регламенту № 1295/2013.

2.

Поки умови, визначені у пункті (c), не виконано, Україна та Європейський Союз здійснюють співробітництво щодо таких заходів підпрограми «Медіа»:

(d) навчальні заходи, торгівельні події та ярмарки, фестивалі та заходи з розширення цільової аудиторії згідно з статтею 10 (a), (e), (i) та (j) Регламенту № 1295/2013.

3. Участь та співробітництво з Україною у заходах Програми відповідає цілям, критеріям, процедурам та термінам, визначеним у Регламенті № 1295/2013.

4. Правила та умови, визначені для подання, оцінки і відбору заявок та для здійснення заходів відповідними підприємствами з України, є такими ж, як правила і умови, що застосовуються для відповідних підприємств країн-членів Європейського Союзу.

5. Незважаючи на пункт 4 і враховуючи той факт, що ЄС не визнає незаконної анексії Криму та міста Севастополя, особи публічного права, засновані у Автономній Республіці Крим та у місті Севастополь, не мають права брати участь у Програмі. У разі припинення незаконної анексії Криму і міста Севастополь, цей пункт буде переглянуто.

6. Україна створює відповідні структури та механізми на національному рівні та вживає усіх необхідних заходів для здійснення національної координації та організації заходів в рамках реалізації Програми згідно з відповідними положеннями Регламенту № 1295/2013 щодо запровадження цієї Програми. Зокрема, Україна бере на себе зобов’язання створити бюро програми «Креативна Європа» згідно із статтею 16 Регламенту № 1295/2013 та відповідно до інструкцій, наданих Комісією.

7. Для участі у Програмі та у заходах співробітництва в рамках підпрограми «Медіа», щороку Україна сплачує фінансовий внесок до загального бюджету Європейського Союзу згідно з статтею 3 цієї Угоди.

8. Фінансовий внесок України для забезпечення участі, співробітництва та виконання Програми додається до сум, визначених щороку у загальному бюджеті Європейського Союзу і асигнованих на фінансові зобов’язання щодо заходів, необхідних для виконання, управління та дії Програми.

9. Oдна з офіційних мов Європейського Союзу використовується для процедур, пов’язаних із заявами, договорами та звітами, a також для інших адміністративних аспектів Програми.

<< | >>
Законодавчий акт: "УГОДА між Урядом України та Європейською Комісією про участь України у програмі "Креативна Європа": програма Європейського Союзу для сектору культури та креативності, та про співробітництво між Україною та Європейським Союзом у підпрограмі "Медіа"програми "Креативна Європа"". Міжнародна угода. 2016

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 2 Правила, умови участі та співробітництва за Програмою

- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -