Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

НАКАЗ від 23.11.2016 № 481 "Про затвердження Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах". Мінагрополітики України. 2016

Документ актуальний на 04.01.2017
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

23.11.2016  № 481

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

16 грудня 2016 р.

за № 1641/29771

Про затвердження Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах

{Із змінами, внесеними згідно з Наказами Міністерства аграрної

політики та продовольства

№ 180 від 08.04.2019

№ 487 від 23.08.2019}

Відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах, що додається.

2. Департаменту землеробства та технічної політики в АПК забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр

Т.

Кутовий

ПОГОДЖЕНО:

В.о. голови Державної служби України

з питань геодезії, картографії та кадастру

О.М. Цвях


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства

аграрної політики

та продовольства України

23.11.2016  № 481

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

16 грудня 2016 р.

за № 1641/29771

ПОРЯДОК

організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах

1. Цей Порядок визначає основні вимоги до організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру (далі - Держгеокадастр) та її територіальних органах з питань, що належать до їх компетенції.

2. Посадові особи Держгеокадастру та його територіальних органів, які здійснюють особистий прийом громадян, у своїй діяльності керуються Конституцією України, Законом України «Про звернення громадян», Законом України «Про державну службу», Указом Президента України від 07 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», іншими нормативно-правовими актами, що врегульовують порядок прийому та розгляду звернень громадян, та цим Порядком.

3. Особистий прийом громадян Головою Держгеокадастру, його першим заступником та заступником (далі - керівництво Держгеокадастру) проводиться за попереднім записом у дні та години, визначені графіками особистого прийому громадян, затвердженими наказами Держгеокадастру, які розміщуються на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

4. Особистий прийом громадян начальником відповідного територіального органу Держгеокадастру, його першим заступником та заступником (далі - керівництво територіального органу Держгеокадастру) проводиться до останнього заявника за попереднім записом у дні та години, визначені графіками особистого прийому громадян, затвердженими наказами відповідного територіального органу, які розміщуються на офіційному веб-сайті відповідного територіального органу Держгеокадастру.

Особистий прийом громадян керівництвом територіального органу Держгеокадастру проводиться також без попереднього запису у дні та години, визначені графіками особистого прийому громадян, у порядку черговості.

5. У першочерговому порядку здійснюється прийом таких категорій громадян:

жінки, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня";

особи з інвалідністю внаслідок війни;

{Абзац третій пункту 5 в редакції Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства № 180 від 08.04.2019}

учасники антитерористичної операції;

Герої Соціалістичної Праці;

Герої Радянського Союзу;

Герої України.

6. Особлива увага приділяється вирішенню проблем, з якими звертаються ветерани війни та праці, особи з інвалідністю, громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, багатодітні сім'ї, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки.

{Пункт 6 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства № 180 від 08.04.2019}

7. Попередній (не пізніше ніж за сім днів до дня прийому) запис на особистий прийом до керівництва Держгеокадастру здійснює структурний підрозділ апарату Держгеокадастру за адресою: м. Київ, вул. Народного Ополчення, 3, або за телефоном (044) 244-82-47 щодня (крім святкових та вихідних днів) з 9.00 до 18.00 (у п'ятницю з 9.00 до 16.45), обідня перерва - з 13.00 до 13.45.

8. Попередній (не пізніше ніж за сім днів до дня прийому) запис на особистий прийом до керівництва відповідного територіального органу Держгеокадастру здійснюється відповідальним структурним підрозділом цього органу.

9. Під час попереднього запису на особистий прийом реєструються прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, зміст порушеного питання, до яких посадових осіб чи органів державної влади він звертався і яке було прийнято рішення, визначається структурний підрозділ апарату Держгеокадастру або територіального органу Держгеокадастру, до компетенції якого належить вирішення питання, вивчаються документи, інші матеріали, що подаються громадянином для обґрунтування своєї заяви (клопотання), скарги або пропозиції (зауваження).

Під час попереднього запису на особистий прийом заявника має бути попереджено про обробку його персональних даних.

{Пункт 10 виключено на підставі Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства № 487 від 23.08.2019}

10. Забороняється відмова громадянинові в записі на особистий прийом з підстав ознак політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак.

У разі відмови в записі структурним підрозділом Держгеокадастру (структурним підрозділом територіального органу Держгеокадастру) надаються роз'яснення щодо причин відмови.

Не допускається відмова керівництвом територіальних органів Держгеокадастру громадянинові в особистому прийомі з підстав звернення на такий прийом без попереднього запису.

11. Прийом громадян у дні, не визначені графіком особистого прийому, та з питань, що не потребують прийняття рішень керівництвом Держгеокадастру (надання громадянам усних роз'яснень, консультацій тощо), здійснюють керівники (працівники) структурних підрозділів Держгеокадастру. Графік особистого прийому керівниками (працівниками) структурних підрозділів Держгеокадастру затверджується наказом Держгеокадастру. Організацію розгляду зазначених звернень проводить структурний підрозділ апарату Держгеокадастру.

Прийом громадян з питань, що не потребують прийняття рішень керівництвом територіальних органів Держгеокадастру (надання громадянам усних роз'яснень, консультацій тощо), здійснюють керівники (працівники) структурних підрозділів територіальних органів Держгеокадастру.

12. Запис громадян на особистий прийом до керівництва Держгеокадастру та до керівництва територіальних органів Держгеокадастру проводиться у разі, коли порушене громадянином питання залишилося не вирішеним по суті після особистого прийому посадовою особою структурного підрозділу Держгеокадастру або відповідних структурних підрозділів територіальних органів Держгеокадастру, до компетенції якого належить вирішення питання.

13. Структурний підрозділ Держгеокадастру/відповідний структурний підрозділ територіального органу Держгеокадастру подає документи та інші матеріали, що додаються громадянами для обґрунтування своєї заяви (клопотання), пропозиції (зауваження), або скарги для вивчення та опрацювання до структурного підрозділу Держгеокадастру або територіального органу Держгеокадастру, до компетенції якого належить вирішення питання.

Структурні підрозділи Держгеокадастру/структурні підрозділи територіального органу Держгеокадастру по кожному зверненню відповідно до компетенції в п'ятиденний строк готують пропозиції щодо вирішення порушених громадянами питань та разом з обґрунтуванням повертають до структурного підрозділу Держгеокадастру/відповідного структурного підрозділу територіального органу Держгеокадастру.

Структурний підрозділ Держгеокадастру/відповідний структурний підрозділ територіального органу Держгеокадастру подає опрацьовані матеріали керівництву Держгеокадастру або керівництву територіального органу Держгеокадастру для ознайомлення та проведення особистого прийому громадян згідно із затвердженим графіком.

14. Посадова особа під час проведення особистого прийому громадян розглядає питання по суті, надає відповідно до чинного законодавства обґрунтоване роз'яснення та вживає заходів щодо усунення порушень (за їх наявності).

15. Якщо вирішити порушене у зверненні громадянина питання безпосередньо під час особистого прийому неможливо, воно розглядається в тому самому порядку, що й письмове звернення. Про результати такого розгляду громадянинові за його згодою надається усна або письмова інформація.

16. Для забезпечення кваліфікованого вирішення поставлених громадянином питань посадова особа може залучати до їх розгляду працівників відповідних структурних підрозділів Держгеокадастру та/або його територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держгеокадастру.

17. Відповідь на звернення, що подано під час особистого прийому керівництву Держгеокадастру, надається за підписом посадової особи, яка здійснювала прийом.

Відповідь на звернення, що подано під час особистого прийому керівництву відповідного територіального органу Держгеокадастру, надається за підписом посадової особи, яка здійснювала прийом.

18. Письмові та усні звернення (заяви (клопотання), пропозиції (зауваження) або скарги), подані під час особистого прийому, передаються до структурного підрозділу Держгеокадастру/відповідного структурного підрозділу територіального органу для реєстрації.

Структурні підрозділи Держгеокадастру, його територіальні органи, підприємства, установи та організації, що належать до сфери управління Держгеокадастру, відповідно до компетенції у триденний строк подають пропозиції про результати опрацювання наданих матеріалів щодо розгляду звернень громадян за підписом керівника до відповідного структурного підрозділу Держгеокадастру.

Структурні підрозділи територіального органу Держгеокадастру відповідно до компетенції у триденний строк подають пропозиції щодо результатів опрацювання наданих матеріалів із розгляду звернень громадян за підписом керівника до відповідного структурного підрозділу територіального органу Держгеокадастру.

19. Облік громадян і контроль за дотриманням строків розгляду звернень, прийнятих під час особистого прийому, здійснюються структурним підрозділом Держгеокадастру або відповідним структурним підрозділом територіального органу Держгеокадастру, до повноважень якого належать зазначені питання.

Директор Департаменту

землеробства

та технічної політики

в АПК

В. Топчій

Про затвердження Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах

Наказ; Мінагрополітики України від 23.11.2016 № 481

Редакція від 17.09.2019, підстава — z1000-19

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/z1641-16

Законодавство України

станом на 22.12.2023

чинний


Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 10.01.2017 — 2017 р., № 3, стор. 145, стаття 93, код акта 84446/2016

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мінагрополітики України:

  1. НАКАЗ від 14.02.2019 № 57 "Про затвердження квот добування водних біоресурсів загальнодержавного значення в Азовському морі із затоками у 2019 році". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  2. НАКАЗ від 14.02.2019 № 56 "Про затвердження лімітів та прогнозів допустимого спеціального використання водних біоресурсів загальнодержавного значення в Азовському морі із затоками на 2019 рік". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  3. з ведення племінного обліку у птахівництві. Мінагрополітики України. 2019 рікк
  4. НАКАЗ від 22.01.2019 № 17 "Про затвердження Інструкції з бонітування птиці, Інструкції з ведення племінного обліку у птахівництві та зразків форм племінного обліку". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  5. НАКАЗ від 05.02.2019 № 34 "Про затвердження Методів відбору зразків для визначення максимально допустимих рівнів нітратів у деяких харчових продуктах для цілей державного контролю". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  6. НАКАЗ від 12.03.2019 № 119 "Про затвердження Режиму рибальства в басейні Азовського моря з усіма затоками, гирлами та лиманами у 2019 році ". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  7. НАКАЗ від 19.03.2019 № 141 "Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20 березня 2018 року № 148". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  8. НАКАЗ від 15.02.2019 № 60 "Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20 березня 2018 року № 149". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  9. НАКАЗ від 22.02.2019 № 67 "Про затвердження державного логотипа для органічної продукції". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  10. МЕМОРАНДУМ від домовилися про таке: "про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством з питань зміни клімату та захисту навколишнього середовища Об’єднаних Арабських Еміратів щодо співробітництва у сфері сільського господарства та безпечності харчових продуктів". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  11. НАКАЗ від 19.02.2019 № 66 "Про внесення зміни до Порядку роботи «гарячої лінії» Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  12. НАКАЗ від 27.03.2019 № 160 "Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 квітня 2017 року № 228". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  13. НАКАЗ від 13.03.2019 № 133 "Про внесення змін до Порядку роботи «гарячої» телефонної лінії Державного агентства рибного господарства України". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  14. НАКАЗ від 18.03.2019 № 140 "Про внесення змін до Типового табеля забезпечення постачання суден флоту рибної промисловості". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  15. НАКАЗ від 28.03.2019 № 163 "Про затвердження Змін до Порядку ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та Порядку оформлення і видачі паспорта великої рогатої худоби". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  16. НАКАЗ від 19.03.2019 № 143 "Про затвердження Порядку підтвердження спеціальних знань інспектора з органічного виробництва та/або обігу органічної продукції у сфері органічного виробництва". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  17. НАКАЗ від 08.04.2019 № 180 "Про внесення змін до Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  18. НАКАЗ від 05.04.2019 № 177 "Про затвердження типової форми договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  19. НАКАЗ від 01.04.2019 № 170 "Про затвердження уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) у сферах насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин". Мінагрополітики України. 2019 рікк
  20. НАКАЗ від 14.03.2019 № 138 "Про внесення змін до Положення про Головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в області, в місті Києві". Мінагрополітики України. 2019 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -