Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

НАКАЗ від 25.04.2013 № 421 "Про затвердження Порядку подання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України інформації за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією товарними біржами, які включені Міністерством економічного розвитку і торгівлі України до переліку товарних бірж, на яких здійснюється купівля-продаж вугільної продукції". Мінекономрозвитку України. 2013

Документ актуальний на 07.04.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

25.04.2013  № 421

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

29 травня 2013 р.

за № 833/23365

Про затвердження Порядку подання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України інформації за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією товарними біржами, які включені Міністерством економічного розвитку і торгівлі України до переліку товарних бірж, на яких здійснюється купівля-продаж вугільної продукції

Відповідно до підпункту 133.1 пункту 133 розділу IX Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2013 року № 128, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок подання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України інформації за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією товарними біржами, які включені Міністерством економічного розвитку і торгівлі України до переліку товарних бірж, на яких здійснюється купівля-продаж вугільної продукції, що додається.

2. Департаменту фінансової політики (Лівий І.З.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максюту А.А.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр економічного розвитку

і торгівлі України

І.М. Прасолов

ПОГОДЖЕНО:

Голова Державної служби України

з питань регуляторної політики

та розвитку підприємництва

М.Ю.

Бродський


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства

економічного розвитку

і торгівлі України

25.04.2013  № 421

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

29 травня 2013 р.

за № 833/23365

ПОРЯДОК

подання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України інформації за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією товарними біржами, які включені Міністерством економічного розвитку і торгівлі України до переліку товарних бірж, на яких здійснюється купівля-продаж вугільної продукції

І. Загальні положення

1.1. Цей Порядок визначає вимоги до складання та подання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (далі - Міністерство) інформації за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією товарними біржами, які включені Міністерством до переліку товарних бірж, на яких здійснюється торгівля вугільною продукцією (далі - перелік).

1.2. Терміни, що використовуються в цьому Порядку, уживаються в такому значенні:

інформація за результатами проведення електронних біржових торгів (далі - інформація) - операційна, щомісячна та нерегулярна інформація, що складається товарною біржею на підставі заявок, укладених біржових угод, зареєстрованих відповідно до правил товарної біржі, і подається до Міністерства за встановленими формами та у визначені цим Порядком терміни;

нерегулярна інформація - зміни у виставлених заявках на купівлю/продаж вугільної продукції, зміни в операційному звіті про результати торгів та зміни у зведеному біржовому бюлетені;

операційна інформація - дані щодо поданих заявок на купівлю/продаж вугільної продукції та дані щодо укладених біржових угод (контрактів) за результатами електронних біржових торгів;

щомісячна інформація - дані, що складені за звітний період проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією і відображають зведену інформацію за результатами виставлених заявок та укладених біржових угод, або відомості про відсутність виставлених заявок.

1.3. Форми подання інформації товарними біржами, які включені Міністерством до переліку, заповнюються державною мовою відповідно до вимог щодо складання інформації, установлених розділом ІV цього Порядку, та повинні містити повну й достовірну інформацію.

1.4. Подання інформації товарною біржею розпочинається з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті повідомлення про включення товарної біржі до переліку.

З дати оприлюднення Міністерством на офіційному веб-сайті повідомлення про виключення товарної біржі з переліку товарна біржа припиняє подання інформації до Міністерства.

1.5. За невідповідність оприлюдненої та поданої до Міністерства інформації, а також за порушення вимог цього Порядку до товарних бірж вживаються заходи, передбачені пунктом 2.18 розділу ІІ Конкурсних вимог щодо відбору товарних бірж (електронних біржових майданчиків) для організації та проведення електронних біржових торгів з купівлі-продажу вугільної продукції, затверджених наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 19 червня 2012 року № 723, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 27 червня 2012 року за № 1073/21385.

ІІ. Види, склад та подання інформації

2.1. Інформація складається та подається до Міністерства за такими видами:

операційна;

щомісячна;

нерегулярна.

2.2. Операційна інформація складається з:

реєстру заявок "RZ" (додаток 1);

операційного звіту про результати торгів "OZ" (додаток 2).

2.3. Щомісячна інформація подається у вигляді зведеного біржового бюлетеня (додаток 3).

2.4. Нерегулярна інформація складається зі змін у:

реєстрі заявок "ZRZ" (додаток 4);

операційному звіті про результати торгів "ZOZ" (додаток 5);

зведеному біржовому бюлетені (додаток 6).

2.5. Інформація, передбачена пунктом 2.2, абзацами другим і третім пункту 2.4 цього розділу, складається за допомогою таблиць Microsoft Excel та надсилається в електронному вигляді на електронну адресу Міністерства (comexmarket@me.gov.ua).

У темі повідомлення вказуються повне або скорочене (за наявності) найменування товарної біржі та назва файла, яка складається зі звітної дати і назви додатка латинськими літерами. Наприклад: реєстр заявок товарної біржі "ХХ" станом на 01 січня 2013 року вказується як "ТБ "ХХ" RZ 01.01.2013".

Міністерство підтверджує отримання інформації від товарної біржі шляхом відправлення повідомлення на електронну адресу товарної біржі з текстом "отримано" не пізніше 12-ї години в день отримання. Якщо в установлений абзацами другим і четвертим пункту 3.1 розділу ІІІ цього Порядку строк Міністерством не отримано інформації, про це повідомляється товарна біржа засобами телефонного зв’язку. Якщо товарна біржа не отримала повідомлення від Міністерства до 12-ї години, вона повідомляє про це Міністерство засобами телефонного зв’язку.

2.6. Інформація, передбачена пунктом 2.3 і абзацом четвертим пункту 2.4, надсилається до Міністерства в паперовій формі поштовим відправленням з повідомленням про вручення.

Зазначена інформація при поданні (надсиланні) до Міністерства супроводжується листом на бланку товарної біржі, у якому зазначаються звітний період та перелік додатків. Інформація засвідчується підписом керівника товарної біржі та скріплюється печаткою товарної біржі.

ІІІ. Строки і порядок подання та оприлюднення інформації

3.1. Товарна біржа подає (надсилає) інформацію до Міністерства в такі строки:

операційна - щодня не пізніше 10-ї години робочого дня, що настає за звітним;

щомісячна - протягом перших п’яти робочих днів місяця, що настає за звітним;

нерегулярна - не пізніше 10-ї години робочого дня, наступного за днем виникнення нерегулярної інформації.

Датою виникнення нерегулярної інформації є робочий (торговий) день, у якому виникли події щодо змін у реєстрі заявок та/або операційному звіті за результатами біржових торгів та/або у зведеному біржовому бюлетені.

3.2. Товарна біржа в разі виявлення невідповідності інформації, яка подана до Міністерства, повинна усунути ці невідповідності, подати інформацію повторно, але не пізніше строків, зазначених у пункті 3.1 цього розділу.

Під невідповідністю інформації слід розуміти технічну помилку (описка, друкарська, граматична, арифметична помилка).

3.3. Строк подання інформації продовжується в разі інформування Міністерства щодо неможливості подання інформації в установлений строк унаслідок:

а) вилучення програмного забезпечення та/або документів товарної біржі в паперовій та електронній формах правоохоронними органами;

б) настання обставин непереборної сили.

3.4. Товарна біржа зобов’язана подати інформацію до Міністерства протягом одного робочого дня з дати відновлення та/або повернення вилученого програмного забезпечення та/або документації.

3.5. Товарні біржі оприлюднюють інформацію відповідно до пункту 1.3 розділу І Конкурсних вимог щодо відбору товарних бірж (електронних біржових майданчиків) для організації та проведення електронних біржових торгів з купівлі-продажу вугільної продукції, затверджених наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 19 червня 2012 року № 723, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 27 червня 2012 року за № 1073/21385.

ІV. Вимоги щодо складання інформації, яка подається до Міністерства товарними біржами за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією

4.1. Інформація, яка подається до Міністерства товарними біржами за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією, оформлюється згідно з додатками 1-6 до цього Порядку.

4.2. Графа "Дата" заповнюється у форматі "день, місяць, рік". Наприклад: 01.01.2013.

4.3. Графа "Час" заповнюється у форматі "години, хвилини, секунди". Наприклад: 10:12:13.

4.4. Графа "Марка вугільної продукції" включає: вид вугілля, маркування та класифікацію згідно з державними стандартами. Зазначаються розмір, леткість, зольність та вологість вугільної продукції та інша додаткова інформація відповідно до заявки. Наприклад: антрацит-горіх - фракція 25-50, зольність 8-10%, вологість 5%, сірка 1-1,5%, леткість 4% - зазначаються як:

АО (25-50);

8-10%;

5%;

1-1,5%;

4%.

У разі відсутності в заявці інформації щодо одного з вищенаведених показників інформація зазначається як "Н".

4.5. Графа "Умови поставки" заповнюється відповідно до Інкотермс (редакція 2000 року) з указанням дати, місця призначення, відвантаження тощо.

Наприклад: франко-перевізник, місце відвантаження: вугільне підприємство "Шахта Z", або місто, або станція відвантаження, дата поставки: квітень-травень 2013 року - зазначаються як: FCA, місто "Х", або ст. "У", або вугільне підприємство "Шахта Z", 04-05.2013.

4.6. У разі коли заявка подана на купівлю вугільної продукції, графа "Купівля" позначається літерою "К", графа "Продаж" не заповнюється. Якщо заявка подана на продаж, графа "Продаж" позначається літерою "П", графа "Купівля" не заповнюється.

4.7. У разі виконання заявки в повному обсязі графа "Результат подання заявки" позначається літерою "В", у разі невиконання заявки - "Н", у разі часткового виконання заявки - "Ч".

4.8. Під час формування додатків 2 і 5 у графі "Сторони біржової угоди (контракту)" заповнюються поля 11-20, крім таких випадків:

якщо продавець/покупець - фізична особа - член біржі, графи 12-15 та/або 17-20 не заповнюються;

якщо продавець/покупець - фізична особа, акредитована товарною біржею, графи 11, 12, 14, 16, 17 і 19 не заповнюються;

якщо продавцем/покупцем є акредитована юридична особа, графи 11, 12, 16 і 17 не заповнюються;

якщо клієнтом брокера є фізична особа, графи 14, 15, 19 і 20 не заповнюються;

якщо продавцем/покупцем (клієнтами) не є член біржі та/або акредитована особа, графи 15 і 20 не заповнюються.

У графах 11 та/або 16 зазначаються прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи продавця/покупця.

Якщо продавцем/покупцем є акредитована юридична особа, заповнюються графи 13-15 та/або 18-20.

Якщо клієнтом члена біржі є особа, яка не є членом біржі/акредитованою особою, заповнення граф 13-15 та/або 18-20 не обов’язкове. Заповнення граф 13-15 та/або 18-20 здійснюється товарною біржею в разі надання згоди клієнтом.

Якщо клієнтом брокера є фізична особа, зазначається літера "Ф" у графах 13 і 18.

4.9. Графа "Примітки" заповнюється на розсуд товарної біржі з метою повного та всебічного розуміння поданої інформації.

Директор департаменту

фінансової політики

І.З. Лівий


Додаток 1

до Порядку подання до Міністерства

економічного розвитку і торгівлі України

інформації за результатами проведення

електронних біржових торгів вугільною

продукцією товарними біржами,

які включені Міністерством економічного

розвитку і торгівлі України до переліку

товарних бірж, на яких здійснюється

купівля-продаж вугільної продукції

РЕЄСТР

заявок "RZ"

Код згідно з ЄДРПОУ товарної біржі

Назва товарної групи/рубрики/секції

Вид інформації

RZ

Дата подання інформації

№ з/п

Реєстрація заявки

Марка вугільної продукції

Умови поставки

Вид заявки

Кількість вугільної продукції в одному лоті, тонн

дата

час

купівля

продаж

1

2

3

4

5

6

7

8

Кількість лотів, штук

Початкова ціна за 1 тонну вугільної продукції, гривень (з урахуванням ПДВ)

Результат подання заявки

Вилучення/зняття/анулювання заявки

дата

час

9

10

11

12

13

Примітки


Додаток 2

до Порядку подання до Міністерства

економічного розвитку і торгівлі України

інформації за результатами проведення

електронних біржових торгів вугільною

продукцією товарними біржами,

які включені Міністерством економічного

розвитку і торгівлі України до переліку

товарних бірж, на яких здійснюється

купівля-продаж вугільної продукції

ОПЕРАТИВНИЙ ЗВІТ

про результати торгів "ОZ"

Код згідно з ЄДРПОУ товарної біржі

Назва товарної групи/рубрики/секції

Вид інформації

OZ

Дата подання інформації

№ з/п

Номер біржової угоди/контракту (реєстраційний номер у системі)

Марка вугільної продукції

Час

Умови поставки

Кількість вугільної продукції в одному лоті, тонн

Кількість лотів, штук

Початкова ціна за 1 тонну вугільної продукції, гривень (з урахуванням ПДВ)

фіксації укладення біржової угоди

початку біржової сесії

закінчення біржової сесії

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Сторони біржової угоди (контракту)

Загальний обсяг вугільної продукції за біржовою угодою (контрактом), тонн

Ціна за 1 тонну, гривень

Загальна вартість біржової угоди (контракту), гривень

продавець

покупець

член біржі

клієнт

член біржі

клієнт

найменування/ прізвище, ім’я, по батькові

код згідно з ЄДРПОУ (для юридичної особи)

найменування

код згідно з ЄДРПОУ

номер біржового місця

найменування/ прізвище, ім’я, по батькові

код згідно з ЄДРПОУ (для юридичної особи)

найменування

код згідно з ЄДРПОУ

номер біржового місця

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Примітки


Додаток 3

до Порядку подання до Міністерства

економічного розвитку і торгівлі України

інформації за результатами проведення

електронних біржових торгів вугільною

продукцією товарними біржами,

які включені Міністерством економічного

розвитку і торгівлі України до переліку

товарних бірж, на яких здійснюється

купівля-продаж вугільної продукції

ЗВЕДЕНИЙ БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

за період з "____" _____________ по "____" _____________ 20__ року

Код згідно з ЄДРПОУ товарної біржі

Назва товарної групи/рубрики/секції

№ з/п

Марка вугільної продукції

Вид заявки

Загальна кількість укладених біржових угод (контрактів)

Загальний обсяг вугільної продукції за біржовими угодами (контрактами), тонн

Загальна вартість біржових угод (контрактів), гривень

купівля

продаж

1

2

3

4

5

6

7

Примітки

Керівник

_________________

(посада)

/

____________

(підпис)

/

____________________

(ініціали, прізвище)

М.П.


Додаток 4

до Порядку подання до Міністерства

економічного розвитку і торгівлі України

інформації за результатами проведення

електронних біржових торгів вугільною

продукцією товарними біржами,

які включені Міністерством економічного

розвитку і торгівлі України до переліку

товарних бірж, на яких здійснюється

купівля-продаж вугільної продукції

РЕЄСТР

заявок " ZRZ"

Код згідно з ЄДРПОУ товарної біржі

Назва товарної групи/рубрики/секції

Вид інформації

ZRZ

Дата подання інформації

№ з/п

Реєстрація заявки

Марка вугільної продукції

Умови поставки

Вид заявки

Кількість вугільної продукції в одному лоті, тонн

дата

час

купівля

продаж

1

2

3

4

5

6

7

8

Кількість лотів, штук

Початкова ціна за 1 тонну вугільної продукції, гривень (з урахуванням ПДВ)

Результат подання заявки

Вилучення/зняття/анулювання заявки

Опис змін

дата

час

9

10

11

12

13

14

Примітки


Додаток 5

до Порядку подання до Міністерства

економічного розвитку і торгівлі України

інформації за результатами проведення

електронних біржових торгів вугільною

продукцією товарними біржами,

які включені Міністерством економічного

розвитку і торгівлі України до переліку

товарних бірж, на яких здійснюється

купівля-продаж вугільної продукції

ОПЕРАТИВНИЙ ЗВІТ

про результати торгів "ZOZ"

Код згідно з ЄДРПОУ товарної біржі

Назва товарної групи/рубрики/секції

Вид інформації

ZOZ

Дата, на яку подається інформація

№ з/п

Номер біржової угоди/контракту (реєстраційний номер у системі)

Марка вугільної продукції

Час

Умови поставки

Кількість вугільної продукції в одному лоті, тонн

Кількість лотів, штук

Початкова ціна за 1 тонну вугільної продукції, гривень (з урахуванням ПДВ)

фіксації укладення біржової угоди

початку біржової сесії

закінчення біржової сесії

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Сторони біржової угоди (контракту)

Загальний обсяг вугільної продукції за біржовою угодою (контрактом), тонн

Ціна за 1 тонну, гривень

Загальна вартість біржової угоди (контракту), гривень

Опис змін

продавець

покупець

член біржі

клієнт

член біржі

клієнт

найменування/ прізвище, ім’я, по батькові

код згідно з ЄДРПОУ (для юридичної особи)

найменування

код згідно з ЄДРПОУ

номер біржового місця

найменування/ прізвище, ім’я, по батькові

код згідно з ЄДРПОУ (для юридичної особи)

найменування

код згідно з ЄДРПОУ

номер біржового місця

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Примітки


Додаток 6

до Порядку подання до Міністерства

економічного розвитку і торгівлі України

інформації за результатами проведення

електронних біржових торгів вугільною

продукцією товарними біржами,

які включені Міністерством економічного

розвитку і торгівлі України до переліку

товарних бірж, на яких здійснюється

купівля-продаж вугільної продукції

ЗМІНИ

у зведеному біржовому бюлетені

за період з "____" _____________ по "____"_____________ 20__ року

Код згідно з ЄДРПОУ товарної біржі

Назва товарної групи/рубрики/секції

№ з/п

Марка вугільної продукції

Вид заявки

Загальна кількість укладених біржових угод (контрактів)

Загальна кількість вугільної продукції за біржовими угодами (контрактами), тонн

Загальна вартість біржових угод (контрактів), гривень

Опис змін

купівля

продаж

1

2

3

4

5

6

7

8

Примітки

Керівник

_________________

(посада)

/

____________

(підпис)

/

____________________

(ініціали, прізвище)

М.П.

Про затвердження Порядку подання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України інформації за результатами проведення електронних біржових торгів вугільною продукцією товарними біржами, які включені Міністерством економічного розвитку і торгівлі України до переліку товарних бірж, на яких здійснюється купівля-продаж вугільної продукції

Наказ; Мінекономрозвитку України від 25.04.2013 № 421

Прийняття від 25.04.2013

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/z0833-13

Законодавство України

станом на 19.12.2023

чинний


Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 27.06.2013 — 2013 р., № 46, стор. 88, стаття 1647, код акта 67527/2013

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мінекономрозвитку України:

  1. НАКАЗ від 27.02.2019 № 329 "Про затвердження форми заяви на одержання висновку щодо продовження граничних строків розрахунків за окремими операціями з експорту та імпорту товарів, установлених Національним банком, та Інструкції щодо її заповнення, форми висновку щодо продовження граничних строків розрахунків за окремими операціями з експорту та імпорту товарів, установлених Національним банком". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  2. НАКАЗ від 29.01.2019 № 96 "Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері інтелектуальної власності, та форми припису щодо усунення порушень, виявлених під час проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері інтелектуальної власності". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  3. НАКАЗ від 23.01.2019 № 68 "Про затвердження Інструкції щодо заповнення заяви про отримання повноважень на право здійснення експорту, імпорту товарів військового призначення та товарів, які містять відомості, що становлять державну таємницю". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  4. НАКАЗ від 04.02.2019 № 149/44 "Про затвердження Порядку інформаційної взаємодії між електронною системою закупівель, єдиним веб-порталом використання публічних коштів та інформаційною системою Державної казначейської служби України". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  5. НАКАЗ від 22.02.2019 № 302 "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Міністерства статистики України". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  6. НАКАЗ від 13.02.2019 № 217 "Про затвердження Інструкції з оформлення державними інспекторами з питань інтелектуальної власності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України матеріалів про адміністративні правопорушення". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  7. НАКАЗ від 11.03.2019 № 380 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державного агентства України з інвестицій та розвитку від 23 листопада 2010 року № 122". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  8. НАКАЗ від 06.03.2019 № 358 "Про затвердження Технічного регламенту маркування матеріалів, що використовуються для виготовлення основних складових взуття, яке надходить для продажу споживачу". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  9. НАКАЗ від 19.02.2019 № 263 "Про затвердження Регламенту Апеляційної палати Міністерства економічного розвитку і торгівлі України". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  10. НАКАЗ від 21.03.2019 № 463 "Про внесення змін до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 22 березня 2016 року № 490". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  11. НАКАЗ від 24.05.2019 № 898 "Про внесення змін до Порядку визначення предмета закупівлі". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  12. НАКАЗ від 03.05.2019 № 770 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 28 жовтня 2010 року № 487". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  13. НАКАЗ від 17.04.2019 № 647 "Про затвердження форми звіту телерадіоорганізацій". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  14. НАКАЗ від 13.05.2019 № 825/453/1455/5 "Про затвердження Змін до Порядку передачі нерухомого майна у власність творчим спілкам". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  15. НАКАЗ від 07.05.2019 № 790 "Про внесення змін до Порядку визначення предмета закупівлі". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  16. НАКАЗ від 16.04.2019 № 642 "Про внесення змін до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 08.02.2016 № 193". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  17. НАКАЗ від 19.04.2019 № 667 "Про затвердження типових форм документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  18. НАКАЗ від 13.05.2019 № 823/191/153 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України, Міністерства статистики України від 18 квітня 1996 року № 49/76/117". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  19. НАКАЗ від 03.04.2019 № 552 "Про затвердження Порядку проведення Міністерством економічного розвитку і торгівлі України перевірок суб’єктів первинного фінансового моніторингу". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
  20. НАКАЗ від 15.05.2019 № 851 "Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами здійснення планової (позапланової) перевірки призначеного органу з оцінки відповідності чи визнаної незалежної організації щодо відповідності вимогам до призначених органів з оцінки відповідності чи визнаних незалежних організацій і виконання ними своїх обов’язків, установлених Законом України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» та відповідними технічними регламентами". Мінекономрозвитку України. 2019 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -