Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

НАКАЗ від 12.01.2016 № 58 "Про затвердження форми звітності № 8-ФК (річна) "Звіт школи вищої спортивної майстерності"та Інструкції щодо її заповнення". Мінмолодьспорт України. 2016

Документ актуальний на 08.04.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

12.01.2016  № 58

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

02 березня 2016 р.

за № 329/28459

Про затвердження форми звітності № 8-ФК (річна) "Звіт школи вищої спортивної майстерності" та Інструкції щодо її заповнення

Відповідно до Законів України "Про інформацію", "Про фізичну культуру і спорт", підпункту 40 пункту 4, абзацу четвертого пункту 8 Положення про Міністерство молоді та спорту України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2014 року № 220, та з метою забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту НАКАЗУЮ:

1. Затвердити такі, що додаються:

1) форму звітності № 8-ФК (річна) "Звіт школи вищої спортивної майстерності";

2) Інструкцію щодо заповнення форми звітності № 8-ФК (річна) "Звіт школи вищої спортивної майстерності".

2. Установити, що дія цього наказу поширюється на:

1) Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи з фізичної культури та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій;

2) всеукраїнські організації фізкультурно-спортивних товариств;

3) Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;

4) школи вищої спортивної майстерності.

3. Установити, що забезпечення бланками форми звітності № 8-ФК (річна) "Звіт школи вищої спортивної майстерності" та примірниками Інструкції щодо її заповнення, а також їх поширення серед суб'єктів сфери фізичної культури і спорту покладаються на Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи з фізичної культури та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

4.

Департаменту олімпійського спорту (Вірастюк Р.Я.) забезпечити подання в установленому порядку цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

5. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 14 вересня 2006 року № 3113 "Про затвердження форми звітності № 8-ФК "Звіт школи вищої спортивної майстерності" та Інструкції щодо її заповнення", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 02 жовтня 2006 року за № 1084/12958.

6. Цей наказ набирає чинності з 01 червня 2016 року.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра згідно з розподілом функціональних обов'язків.

Міністр молоді

та спорту України

І.О. Жданов

ПОГОДЖЕНО:

В. о. Голови

Державної служби статистики України

Заступник Міністра освіти і науки України –

керівник апарату

І. Жук

О.В. Дерев’янко


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства молоді

та спорту України

12.01.2016 № 58

Форма № 8-ФК

(річна)

ЗВІТНІСТЬ

Звіт школи вищої спортивної майстерності


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства молоді

та спорту України

12.01.2016 № 58

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

02 березня 2016 р.

за № 329/28459

ІНСТРУКЦІЯ

щодо заповнення форми звітності № 8-ФК (річна) "Звіт школи вищої спортивної майстерності"

І. Загальні положення 

1. Звіт за формою № 8-ФК (річна) "Звіт школи вищої спортивної майстерності" (далі - звіт) складається за календарний рік станом на 01 січня року, наступного за звітним.

2. Звіт складається відповідно до цієї Інструкції та подається не пізніше встановлених у звіті строків. Текстова частина звіту заповнюється державною мовою.

3. В адресній частині форми вказується повне найменування організації, що звітує, відповідно до установчих документів.

4. У рядку "Місцезнаходження" вказується поштова адреса відправника з поштовим індексом.

5. Дані вказуються у тих одиницях виміру, які вказані у звіті.

6. Звіт підписується керівником і виконавцем та скріплюється печаткою (за наявності).

ІІ. Порядок подання звіту

1. Звіт складають та подають:

школи вищої спортивної майстерності (далі - ШВСМ), які працювали у звітному році, ліквідовані протягом звітного року (за період своєї діяльності) та створені протягом звітного року;

ШВСМ, що перебувають у сфері управління Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України, - Міністерству молоді та спорту України;

ШВСМ, що перебувають у сфері управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурних підрозділів з фізичної культури та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, - Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурним підрозділам з фізичної культури та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій;

ШВСМ, засновниками яких є всеукраїнські фізкультурно-спортивні товариства, - всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариствам.

2. Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи з фізичної культури та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій складають та подають зведені звіти щодо діяльності всіх ШВСМ:

Міністерству молоді та спорту України;

головним управлінням статистики Автономної Республіки Крим, областей, м. Києва та Управлінню статистики м. Севастополя.

3. Всеукраїнські фізкультурно-спортивні товариства складають зведений звіт щодо діяльності ШВСМ, засновниками яких вони є, і подають його Міністерству молоді та спорту України.

4. Міністерство молоді та спорту України забезпечує подання Державній службі статистики України зведеної  інформації щодо всіх ШВСМ України незалежно від підпорядкування.

ІІІ. Заповнення розділу І

"Основні показники роботи спортивних відділень ШВСМ"

1. У цьому розділі наводяться дані про роботу спортивних відділень ШВСМ за видами спорту за календарний рік.

2. У графі А наводиться в алфавітному порядку перелік відділень з видів спорту, у яких проводиться тренувальна робота в ШВСМ.

3. Назви видів спорту зазначаються відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 11 березня 2015 року  № 639 "Про затвердження Реєстру визнаних видів спорту в Україні".

4. Графи 1-7 за всіма рядками заповнюються на підставі даних про кількість навчальних груп та спортсменів, затверджених наказом директора ШВСМ на навчальний рік, відповідно до плану комплектування.

5. У графі 1 зазначається загальна кількість відділень за видами спорту, зазначених у графі А.

6. У графах 2-3 зазначається кількість навчальних груп спортивного вдосконалення та вищої спортивної майстерності.

7. У графах 4-7 зазначається кількість спортсменів ШВСМ.

8. У графі 4 зазначається кількість спортсменів змінного складу.

9. У графі 5 зазначається загальна кількість спортсменів постійного складу, яка  дорівнює сумі граф 6 та 7.

10. У графі 6 з графи 5 виділяється кількість спортсменів, що займаються у групах спортивного вдосконалення.

11. У графі 7 з графи 5 виділяється кількість спортсменів, що займаються у групах вищої спортивної майстерності.

12. У графі 8 з графи 5 виділяється кількість жінок з числа спортсменів постійного складу, які займаються у відділеннях з видів спорту у ШВСМ.

13. У графі 9 з графи 5 виділяється кількість учнів віком до 18 років включно.

14. У графі 10 з графи 5 виділяється  кількість учнів віком від 19 років та старші.

15. У графах 11-15 з графи 5 виділяється кількість спортсменів, які мають відповідно спортивні розряди "перший розряд", "кандидат у майстри спорту України" або спортивні звання "майстер спорту України", "майстер спорту України міжнародного класу" та "заслужений майстер спорту України", присвоєні згідно з вимогами Положення про Єдину спортивну класифікацію України, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України від 11 жовтня 2013 року № 582, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 листопада 2013 року за № 1861/24393 (зі змінами) (далі - ЄСКУ).

16. У графах 16-18 з графи 5 виділяється кількість спортсменів, які протягом звітного року входили до складу збірних команд України (основний, кандидати, резерв), затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України.

17. У графах 19-21 зазначається кількість спортсменів, яким протягом звітного року згідно з вимогами ЄСКУ присвоєно відповідно звання "майстер спорту України", "майстер спорту України міжнародного класу" та "заслужений майстер спорту України".

18. Графи 22-27 за всіма рядками заповнюються на підставі даних тарифікаційного списку тренерів-викладачів, складеного за формою згідно з додатком 20 до наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту від 23 вересня 2005 року № 2097 "Про впорядкування умов оплати праці працівників бюджетних установ, закладів та організацій галузі фізичної культури і спорту", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 жовтня 2005 року за № 1236/11516 (зі змінами).

19. У графі 22 зазначається загальна кількість тренерів, які працюють у відділеннях за видами спорту відповідно до затвердженого в установленому порядку тарифікаційного списку тренерів.

20. У графі 23 вказується кількість тренерів, які працюють за основним місцем роботи у відділеннях за видами спорту в ШВСМ.

21. У графі 24 з графи 23 виділяється загальна кількість тренерів, які мають вищу освіту за спеціальністю "фізична культура і спорт".

22. У графах 25, 26 та 27 з графи 23 виділяється кількість тренерів, які мають відповідно вищу, першу та другу кваліфікаційні категорії з виду спорту згідно з Порядком проведення атестації тренерів (тренерів-викладачів), затвердженим наказом Міністерства молоді та спорту України від 13 січня 2014 року № 45, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29 січня 2014 року за № 180/24957.

23. Підсумковий рядок 01 "Усього" формується із суми всіх рядків розділу за кожною з граф 1-27.

ІV. Заповнення розділу ІІ

"Загальні показники діяльності ШВСМ"

1. Підсумковий показник графи 1 заповнюється на підставі даних штатного розпису та особових справ працівників ШВСМ, у графі 1 вказується кількість керівників та фахівців ШВСМ, які працюють на керівних посадах (директор, заступник директора, інструктор-методист).

2. Показники граф 2-8 формуються на підставі фінансово-облікової документації і наводяться у тисячах гривень.

3. У графі 2 вказується загальна сума надходжень грошових коштів (міських, обласних бюджетів та додаткових джерел фінансування) на утримання ШВСМ.

4. У графі 3 вказується загальна сума витрат на оплату праці працівників ШВСМ.

5. У графі 4 з графи 3 виділяється сума витрат на оплату праці тренерів-викладачів.

6. У графі 5 вказується сума витрат на навчально-тренувальну роботу (проведення тренувальних зборів) за звітний рік.

7. У графі 6 вказується загальна сума коштів, витрачених ШВСМ протягом звітного року на закупівлю спортивного обладнання та інвентарю.

8. У графі 7 вказується загальна сума коштів, витрачених ШВСМ на оренду спортивних споруд за звітний рік.

9. У графі 8 вказується загальна сума коштів, витрачених ШВСМ на утримання власних спортивних споруд за звітний рік.

10. У графі 9 вказується загальна кількість власних спортивних споруд ШВСМ.

Директор департаменту

олімпійського спорту

Р.Я. Вірастюк


Документи та файли

Сигнальний документ — f454125n83.doc

Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 29.03.2016 — 2016 р., № 23, стор. 325, стаття 935, код акта 81158/2016

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мінмолодьспорт України:

  1. НАКАЗ від 06.05.2020 № 36 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю та проведення заходів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю". Мінмолодьспорт України. 2020 рікк
  2. НАКАЗ від 15.01.2019 № 157 "Про затвердження Змін до Нормативів забезпечення спортивним одягом, спортивним взуттям та аксесуарами загального та спеціального призначення, спортивним інвентарем індивідуального користування членів національних збірних команд України з видів спорту, членів штатних збірних команд України з видів спорту та офіційних делегацій, які беруть участь у міжнародних змаганнях". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  3. НАКАЗ від 04.01.2019 № 23 "Про затвердження Правил спортивних змагань з фристайлу". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  4. НАКАЗ від 07.02.2019 № 617 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю та проведення заходів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  5. НАКАЗ від 07.02.2019 № 665 "Про затвердження Змін до Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  6. НАКАЗ від 26.02.2019 № 1005 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення обмінів молоддю України та Литви та проведення заходів відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  7. НАКАЗ від 25.02.2019 № 951 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства молоді та спорту України від 09 серпня 2017 року № 3352". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  8. НАКАЗ від 18.02.2019 № 813 "Про внесення змін до Правил спортивних змагань з гирьового спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  9. НАКАЗ від 18.02.2019 № 812 "Про внесення зміни до додатка до Порядку ведення Реєстру спортивних рекордів з визнаних в Україні видів спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  10. НАКАЗ від 21.03.2019 № 1424 "Про внесення змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 17 січня 2015 року № 67". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  11. НАКАЗ від 18.03.2019 № 1379 "Про затвердження Змін до Порядку проведення конкурсу серед претендентів на призначення стипендій Кабінету Міністрів України для видатних спортсменів, тренерів та діячів фізичної культури і спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  12. НАКАЗ від 06.03.2019 № 1164 "Про затвердження Правил спортивних змагань з лижного двоборства". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  13. НАКАЗ від 07.03.2019 № 1179 "Про внесення змін до Правил спортивних змагань з кунгфу". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  14. НАКАЗ від 02.04.2019 № 1647 "Про внесення змін у додаток 1 до Положення про Єдину спортивну класифікацію України". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  15. НАКАЗ від 02.04.2019 № 1646 "Про затвердження Змін до Кваліфікаційних норм та вимог Єдиної спортивної класифікації України з олімпійських видів спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  16. НАКАЗ від 01.04.2019 № 1616 "Про затвердження Правил спортивних змагань з шорт-треку". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  17. НАКАЗ від 02.04.2019 № 1646 "Про затвердження Змін до Кваліфікаційних норм та вимог Єдиної спортивної класифікації України з олімпійських видів спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  18. НАКАЗ від 01.04.2019 № 1616 "Про затвердження Правил спортивних змагань з шорт-треку". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  19. НАКАЗ від 19.04.2019 № 1959 "Про внесення змін до Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  20. НАКАЗ від 17.04.2019 № 1929 "Про внесення змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 03 серпня 2017 року № 3284". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -