Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

ЗВЕДЕНИЙ ЗВІТ про діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл (спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву). Мінмолодьспорт України. 2017

Документ актуальний на 12.04.2017
завантажити документ, актуальний на поточний час

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства молоді

та спорту України

07.03.2017 № 946

Форма № 5-ФК (зведена)

(річна)

Звітність

ЗВЕДЕНИЙ ЗВІТ

про діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл

(спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву)

{Рішення про державну реєстрацію Наказу скасовано на підставі

Наказу Міністерства юстиції № 2022/5 від 04.06.2021}

{Наказ виключено з Державного реєстру нормативно-правових актів

міністерств та інших органів виконавчої влади 22 червня 2021 року}


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства молоді

та спорту України

07.03.2017 № 946

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

27 березня 2017 р.

за № 401/30269

ІНСТРУКЦІЯ

щодо заповнення форми звітності № 5-ФК (зведена) (річна) "Зведений звіт про діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл (спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву)"

I. Загальні положення

1. Звітність за формою № 5-ФК (зведена) (річна) "Зведений звіт про діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл (спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву)" (далі - зведений звіт) поширюється на:

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи з фізичної культури та спорту обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій;

всеукраїнські фізкультурно-спортивні товариства "Динамо", "Колос", "Спартак", "Україна" та їх осередки в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (далі - осередки всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств);

Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та його філії - Кримське республіканське, обласні, Київське та Севастопольське міські відділення з фізичного виховання та спорту (далі - філії Комітету);

Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".

2.

Зведений звіт складають:

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи з фізичної культури та спорту обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій;

Комітет з питань фізичної культури і спорту Міністерства освіти і науки України;

філії Комітету;

всеукраїнські фізкультурно-спортивні товариства "Динамо", "Колос", "Спартак", "Україна";

осередки всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств;

Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".

ІІ. Порядок та строки подання зведеного звіту

1. Зведений звіт на підставі звітів за формою № 5-ФК (річна) "Звіт дитячо-юнацької спортивної школи (спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву)" (далі - форма № 5-ФК (річна)) станом на 31 грудня поточного року складають і подають відповідно до цієї Інструкції не пізніше 25 січня року, наступного за звітним:

осередки всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств "Динамо", "Колос", "Спартак", "Україна" - всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариствам "Динамо", "Колос", "Спартак", "Україна" та Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурним підрозділам з фізичного виховання та спорту обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій;

філії Комітету - Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурним підрозділам з фізичного виховання та спорту обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи з фізичної культури та спорту обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій складають зведений звіт щодо всіх ДЮСШ та СДЮСШОР регіону на підставі звітів за формою № 5-ФК (річна) та зведених звітів за формою № 5-ФК (зведена) (річна) осередків всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств і філій Комітету та подають до 10 лютого року, наступного за звітним:

Міністерству молоді та спорту України (департамент олімпійського спорту) в електронному та паперовому вигляді;

територіальним органам державної статистики в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

Всеукраїнські фізкультурно-спортивні товариства, Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України складають зведений звіт на підставі звітів за формою № 5-ФК (річна) та зведених звітів за формою № 5-ФК (зведена) (річна) осередків всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств та філій Комітету, а також Українського центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" та подають до 10 лютого року, наступного за звітним, в електронному та паперовому вигляді:

Міністерству молоді та спорту України (департамент олімпійського спорту).

Міністерство молоді та спорту України (департамент олімпійського спорту) забезпечує подання Державній службі статистики України зведеної інформації по Україні та регіонах до 10 березня року, наступного за звітним.

2. Зведений звіт заповнюється державною мовою.

У зведеному звіті повинні бути заповнені всі показники. У разі відсутності якогось із показників ставиться прочерк.

Дані заповнюються у тих одиницях виміру, які вказані у формі.

Зведений звіт підписується керівником організації (органу), що звітує, та виконавцем, які є відповідальними за достовірність інформації і своєчасність її подання, та скріплюється печаткою.

3. Про помилки, виявлені виконавцем у поданому зведеному звіті, адресат повідомляється негайно.

ІІІ. Порядок складання зведеного звіту

При заповненні адресної частини та показників зведеного звіту використовуються узагальнені дані статистичних звітів за формою № 5-ФК (річна), бухгалтерська та галузева нормативно-технічна документація, інші акти органів державного управління тощо.

IV. Заповнення розділу І

"Основні показники роботи спортивних відділень ДЮСШ, СДЮСШОР"

1. У цьому розділі наводяться дані про роботу спортивних шкіл України, заснованих організаціями та органами, що наведені в графі А, та спортивних відділень за видами спорту.

2. Підсумковий рядок 1 "УСЬОГО" за кожною із граф 1-53 формується із суми рядків 2-8 цього розділу і дорівнює сумі рядків 9-11.

3. У рядках 2-8 наводиться підсумок даних звітів за формою № 5-ФК (річна), включаючи дані про спортивні школи для інвалідів і спортивні школи, в яких займаються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

У рядку 1.1 з рядка 1 зазначаються дані щодо спортивних шкіл для інвалідів.

У рядку 1.2 з рядка 1 зазначаються дані щодо спортивних шкіл, в яких займаються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

4. У рядках 9-11 інформація, наведена в рядку 1, розподіляється за видами спорту (олімпійські, неолімпійські, для інвалідів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору, слуху та розумового і фізичного розвитку).

Підсумок даних рядків 9-11 за всіма графами дорівнює даним графи 1.

Підсумок даних рядків 9.1, 9.2, 9... за всіма графами дорівнює даним графи 9, аналогічно - за графами 10, 11.

5. Перелік відділень за видами спорту (рядки 9.1-9 ..., 10.1-10..., 11.1-11...) наводиться в алфавітному порядку згідно з наказом Міністерства молоді та спорту України від 11 березня 2015 року № 639 "Про затвердження Реєстру визнаних видів спорту в Україні" (зі змінами).

Дані граф 1-53 за всіма рядками формуються на підставі відповідних даних звітів за формою № 5-ФК (річна).

V. Заповнення розділу ІІ "Зведені дані по спортивних школах"

1. У цьому розділі наводяться зведені дані про роботу ДЮСШ, СДЮСШОР.

2. Підсумковий рядок 1 "УСЬОГО" за кожною із граф 1-31 формується із суми усіх рядків 2-8.

У рядку 1.1 з рядка 1 зазначаються дані щодо спортивних шкіл для інвалідів.

У рядку 1.2 з рядка 1 зазначаються дані щодо спортивних шкіл, в яких займаються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

3. У графі 1 зазначається загальна кількість ДЮСШ, СДЮСШОР.

У графах 2, 3 наводиться кількість ДЮСШ та СДЮСШОР за всіма рядками.

Графа 1 дорівнює сумі граф 2-3 за всіма рядками.

Графа 1 дорівнює сумі граф 4-7 за всіма рядками.

Графа 1 дорівнює сумі граф 8-10 за всіма рядками.

4. Дані граф 1-30 цього розділу за всіма рядками формуються на підставі відповідних даних звітів за формою № 5-ФК (річна) та зведених звітів за формою № 5-ФК (зведена) (річна), які сформовані регіональними радами фізкультурно-спортивних товариств та філіями Комітету.

Директор департаменту

олімпійського спорту

Р.Я. Вірастюк

Інструкція щодо заповнення форми звітності № 5-ФК (зведена) (річна) "Зведений звіт про діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл (спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву)"

Наказ; Мінмолодьспорт від 07.03.2017 № 946

Скасування державної реєстрації від 04.06.2021, підстава — v2022323-21

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/z0401-17

Законодавство України

станом на 08.01.2024

втратив чинність


Документи та файли

  • Сигнальний документ — f466052n64.xls від 17.08.17 17:25, 95 кб

Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 18.04.2017 — 2017 р., № 31, стор. 122, стаття 971, код акта 85580/2017

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мінмолодьспорт України:

  1. НАКАЗ від 06.05.2020 № 36 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю та проведення заходів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю". Мінмолодьспорт України. 2020 рікк
  2. НАКАЗ від 15.01.2019 № 157 "Про затвердження Змін до Нормативів забезпечення спортивним одягом, спортивним взуттям та аксесуарами загального та спеціального призначення, спортивним інвентарем індивідуального користування членів національних збірних команд України з видів спорту, членів штатних збірних команд України з видів спорту та офіційних делегацій, які беруть участь у міжнародних змаганнях". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  3. НАКАЗ від 04.01.2019 № 23 "Про затвердження Правил спортивних змагань з фристайлу". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  4. НАКАЗ від 07.02.2019 № 617 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю та проведення заходів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  5. НАКАЗ від 07.02.2019 № 665 "Про затвердження Змін до Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  6. НАКАЗ від 26.02.2019 № 1005 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення обмінів молоддю України та Литви та проведення заходів відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  7. НАКАЗ від 25.02.2019 № 951 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства молоді та спорту України від 09 серпня 2017 року № 3352". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  8. НАКАЗ від 18.02.2019 № 813 "Про внесення змін до Правил спортивних змагань з гирьового спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  9. НАКАЗ від 18.02.2019 № 812 "Про внесення зміни до додатка до Порядку ведення Реєстру спортивних рекордів з визнаних в Україні видів спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  10. НАКАЗ від 21.03.2019 № 1424 "Про внесення змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 17 січня 2015 року № 67". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  11. НАКАЗ від 18.03.2019 № 1379 "Про затвердження Змін до Порядку проведення конкурсу серед претендентів на призначення стипендій Кабінету Міністрів України для видатних спортсменів, тренерів та діячів фізичної культури і спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  12. НАКАЗ від 06.03.2019 № 1164 "Про затвердження Правил спортивних змагань з лижного двоборства". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  13. НАКАЗ від 07.03.2019 № 1179 "Про внесення змін до Правил спортивних змагань з кунгфу". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  14. НАКАЗ від 02.04.2019 № 1647 "Про внесення змін у додаток 1 до Положення про Єдину спортивну класифікацію України". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  15. НАКАЗ від 02.04.2019 № 1646 "Про затвердження Змін до Кваліфікаційних норм та вимог Єдиної спортивної класифікації України з олімпійських видів спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  16. НАКАЗ від 01.04.2019 № 1616 "Про затвердження Правил спортивних змагань з шорт-треку". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  17. НАКАЗ від 02.04.2019 № 1646 "Про затвердження Змін до Кваліфікаційних норм та вимог Єдиної спортивної класифікації України з олімпійських видів спорту". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  18. НАКАЗ від 01.04.2019 № 1616 "Про затвердження Правил спортивних змагань з шорт-треку". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  19. НАКАЗ від 19.04.2019 № 1959 "Про внесення змін до Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
  20. НАКАЗ від 17.04.2019 № 1929 "Про внесення змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 03 серпня 2017 року № 3284". Мінмолодьспорт України. 2019 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -