Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

НАКАЗ від 13.03.2012 № 111 "Про затвердження Порядку складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, та форми для подання запиту на публічну інформацію". Мінрегіон України. 2012

Документ актуальний на 08.04.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.03.2012  № 111

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

29 березня 2012 р.

за № 472/20785

Про затвердження Порядку складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, та форми для подання запиту на публічну інформацію

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05 травня 2011 року № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації» та пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 583 «Питання виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Секретаріаті Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органах виконавчої влади» НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

1.1. Порядок складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, що додається.

1.2. Форми для подання запиту на публічну інформацію, що додаються.

2. Департаменту нормативно-правового регулювання (Татаринцева М.А.) разом з Департаментом адміністративно-організаційного забезпечення (Самара С.Г.) подати цей наказ в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату Семчука Г.М.

Міністр

А.М.

Близнюк


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства регіонального

розвитку, будівництва

та житлово-комунального

господарства України

13.03.2012  № 111

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

29 березня 2012 р.

за № 472/20785

ПОРЯДОК

складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

I. Загальні положення

1.1. Цей Порядок визначає механізм складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (далі - Мінрегіон України).

1.2. У цьому Порядку терміни вживаються у значенні, наведеному в Законі України «Про доступ до публічної інформації» (далі - Закон).

1.3. Доступ до публічної інформації Мінрегіону України забезпечується шляхом надання інформації за запитами на публічну інформацію.

1.4. Відносини у сфері звернень громадян регулюються Законом України «Про звернення громадян».

II. Складання та подання запитів на публічну інформацію

2.1. Запитувач має право звернутися до Мінрегіону України із запитом на публічну інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.

2.2. Запит на публічну інформацію може бути індивідуальним або колективним.

2.3. Запит на публічну інформацію подається фізичною або юридичною особою, об’єднаннями громадян без статусу юридичної особи, крім суб’єктів владних повноважень, до Мінрегіону України в усній чи письмовій формі під час особистого прийому або шляхом надсилання поштою, факсом, електронною поштою або по телефону на вибір запитувача.

2.4. Письмовий запит на публічну інформацію подається в довільній формі.

2.5. Запит на інформацію повинен містити:

прізвище, ім’я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу, адресу електронної пошти, номер засобу зв’язку, якщо такий є;

загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;

підпис і дату за умови подання письмового запиту.

2.6. З метою спрощення процедури оформлення письмового запиту запитувач може використовувати форми для подання запиту на публічну інформацію, затверджені наказом Мінрегіону України.

Форми запитів розміщуються на офіційному веб-сайті Мінрегіону України та на інформаційних стендах в адміністративних будівлях Міністерства.

2.7. Запитувач може заповнити форму запиту безпосередньо на офіційному веб-сайті Мінрегіону України.

2.8. Під час подання запиту на публічну інформацію запитувач зазначає зручну для нього форму отримання інформації.

2.9. Запит на інформацію може бути подано запитувачем особисто до структурного підрозділу Мінрегіону України, який організовує в установленому порядку доступ до публічної інформації, розпорядником якої є Міністерство (далі - відповідальний структурний підрозділ), в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку.

2.10. У разі коли з поважних причин (інвалідність, обмежені фізичні можливості тощо) особа не може подати письмовий запит, його оформлює представник відповідального структурного підрозділу із зазначенням у запиті свого прізвища, імені, по батькові, контактного телефону та надає копію запиту особі, яка його подала.

2.11. На вимогу запитувача на першому аркуші копії запиту проставляється відбиток штампа із зазначенням найменування Мінрегіону України, дати надходження та вхідного номера запиту. Така копія повертається запитувачу.

3. Опрацювання запитів на публічну інформацію

3.1. Запити на публічну інформацію реєструються з поміткою до реєстраційного номера «ЗПІ» відповідальним структурним підрозділом, яким також здійснюється їх попередній розгляд.

3.2. У разі якщо Мінрегіон України не володіє запитуваною інформацією, але йому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, запит направляється розпоряднику такої інформації з одночасним повідомленням про це запитувача.

3.3. Вхідна кореспонденція, яка під час попереднього розгляду не ідентифікована як запити на публічну інформацію, після розгляду керівництвом Мінрегіону України надається для опрацювання відповідним структурним підрозділам апарату Міністерства згідно з вимогами законодавства з питань розгляду звернень громадян.

3.4. У задоволенні запиту на публічну інформацію може бути відмовлено. Підстави відмови та інформація, що має міститися у письмовій відмові, визначені статтею 22 Закону. Про відмову у задоволенні запиту запитувач повідомляється не пізніше п’яти робочих днів з дня реєстрації запиту.

3.5. Відповідь на запит на публічну інформацію надається запитувачу у спосіб, зазначений ним, не пізніше п’яти робочих днів з дня реєстрації запиту. У разі відсутності такої вимоги - письмово чи у спосіб, яким отримано запит.

Якщо запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь надається не пізніше 48 годин з дня реєстрації запиту.

Строк розгляду запиту, який стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, може продовжуватися заступником Міністра - керівником апарату до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку повідомляється запитувач в письмовій формі не пізніше п'яти робочих днів з дня реєстрації запиту.

3.6. Відстрочка у задоволенні запиту на інформацію допускається у разі, якщо запитувана інформація не може бути надана для ознайомлення в передбачені Законом строки у разі настання обставин непереборної сили. Рішення про відстрочку, в якому має міститися інформація, визначена статтею 22 Закону, доводиться до відома запитувача у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження прийнятого рішення.

3.7. Якщо у запиті поряд з питаннями, що належать до компетенції Мінрегіону України, порушуються питання, які підлягають вирішенню в інших органах виконавчої влади або органах місцевого самоврядування, то у наданій Міністерством відповіді запитувачу має міститися роз’яснення щодо порядку вирішення таких питань.

3.8. Копія відповіді запитувачу разом з усіма документами щодо розгляду запиту надається відповідальному структурному підрозділу, що здійснює її зберігання до передачі в архів.

3.9. Відповідальний структурний підрозділ формує звіти щодо запитів на публічну інформацію, які надає керівництву Мінрегіону України та оприлюднює на офіційному веб-сайті Міністерства.

Директор Департаменту адміністративно-організаційного

забезпечення

С.Г. Самара


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства регіонального

розвитку, будівництва

та житлово-комунального

господарства України

13.03.2012  № 111

ФОРМА

для подання запиту на публічну інформацію у письмову вигляді

Розпорядник інформації

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

вул. Велика Житомирська, 9,

м. Київ, 01601

ЗАПИТ НА ПУБЛІЧНУ ІНФОРМАЦІЮ

Прізвище, ім’я, по батькові - для фізичних осіб, найменування - для юридичних осіб та об’єднань громадян, що не мають статусу юридичної особи, крім суб’єктів владних повноважень, поштова адреса, адреса електронної пошти, контактний номер телефону

Вид, назва, реквізити, зміст документа, що запитується

або

Загальний опис інформації, що запитується

(Загальний опис необхідної інформації )

Прошу надати відповідь у визначений законом термін. Відповідь надати:

Поштою

(Вказати поштову адресу)

Факсом

(Вказати номер факсу)

Електронною поштою

(Вказати e-mail)

Необхідне підкреслити

Контактний телефон запитувача

Дата запиту

Посада, прізвище, ім’я, по батькові та підпис представника запитувача (для юридичних осіб та об’єднань громадян, що не мають статусу юридичної особи)

Підпис запитувача (для фізичних осіб)

__________

Примітки:

1. Система обліку, що містить інформацію про документи, які перебувають у володінні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, розміщена на веб-сайті www.minregion.gov.ua.

2. Запит може бути поданий:

на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9;

на електронну адресу: zapyt@minregion.gov.ua;

телефаксом: (044) 278-83-90;

за телефоном: (044) 278-63-08.

3. Запит на публічну інформацію може бути подано запитувачем особисто до структурного підрозділу, який організовує в установленому порядку доступ до публічної інформації, розпорядником якої є Мінрегіон України, за адресою: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9, у робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку.

4. Форми запитів можна отримати у Мінрегіоні України за адресою: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9.

5. У запиті необхідно зазначити спосіб отримання інформації.

6. Відповідь на запит на інформацію надається у спосіб, обраний запитувачем, протягом п’яти робочих днів з дня надходження запиту.

7. У разі коли запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, інформації щодо стану навколишнього природного середовища, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних ситуацій, що сталися або можуть статися і загрожують безпеці громадян, відповідь надається протягом 48 годин з дня реєстрації запиту.

8. У разі коли запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку запитувачу повідомляється в письмовій формі не пізніше п’яти робочих днів з дня реєстрації запиту.

9. Інформація на запит надається безоплатно.

10. У задоволенні запиту може бути відмовлено у таких випадках:

а) Мінрегіон України не володіє і не зобов’язаний відповідно до його компетенції, передбаченої законодавством, володіти інформацією, щодо якої зроблено запит;

б) інформація, що запитується, належить до категорії інформації з обмеженим доступом;

в) не дотримано вимог до складення та подання запиту на інформацію, передбачених частиною п’ятою статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а саме не зазначено:

прізвище, ім’я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку (якщо такий є);

загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);

підпис і дату (за умови подання письмового запиту).

Директор Департаменту

адміністративно-організаційного

забезпечення

С.Г. Самара


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства регіонального

розвитку, будівництва

та житлово-комунального

господарства України

13.03.2012  № 111

ФОРМА

для подання запиту на публічну інформацію електронною поштою

Розпорядник інформації

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

вул. Велика Житомирська, 9,

м. Київ, 01601

ЗАПИТ НА ПУБЛІЧНУ ІНФОРМАЦІЮ

Фізична особа         Юридична особа

Об’єднання громадян без статусу юридичної особи

(Необхідне відмітити)

Прізвище, ім’я, по батькові - для фізичних осіб, найменування - для юридичних осіб та об’єднань громадян, що не мають статусу юридичної особи, крім суб’єктів владних повноважень, поштова адреса, адреса електронної пошти, контактний номер телефону

Вид, назва, реквізити, зміст документа, що запитується

або

Загальний опис інформації, що запитується

(Загальний опис необхідної інформації )

Прошу надати відповідь у визначений законом термін. Відповідь надати:

Поштою

(Вказати поштову адресу)

Факсом

(Вказати номер факсу)

Електронною поштою

(Вказати e-mail)

Необхідне заповнити

Контактний номер телефону запитувача

Дата запиту

Посада, прізвище, ім’я, по батькові та підпис представника запитувача (у разі наявності електронного підпису) (для юридичних осіб та об’єднань громадян, що не мають статусу юридичної особи, крім суб’єктів владних повноважень)

Підпис запитувача (для фізичних осіб) (у разі наявності електронного підпису)

Введіть символи

(Символи)

Щоб стерти невірно введені дані, натисніть кнопку

Очистити

Щоб передати запит, натисніть кнопку

Відправити

Заповнюється у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Посада, прізвище, ініціали, номер телефону, підпис працівника, що прийняв запит

Час та дата

__________

Примітки:

1. Система обліку, що містить інформацію про документи, які перебувають у володінні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, розміщена на веб-сайті www.minregion.gov.ua.

2. Запит може бути поданий:

на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9;

на електронну адресу: zapyt@minregion.gov.ua;

телефаксом: (044) 278-83-90;

за телефоном: (044) 278-63-08.

3. Запит на публічну інформацію може бути подано запитувачем особисто до структурного підрозділу, який організовує в установленому порядку доступ до публічної інформації, розпорядником якої є Мінрегіон України, за адресою: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9, у робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку.

4. Форми запитів можна отримати у Мінрегіоні України за адресою: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9.

5. У запиті необхідно зазначити спосіб отримання інформації.

6. Відповідь на запит на інформацію надається у спосіб, обраний запитувачем, протягом п’яти робочих днів з дня надходження запиту.

7. У разі коли запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, інформації щодо стану навколишнього природного середовища, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних ситуацій, що сталися або можуть статися і загрожують безпеці громадян, відповідь надається протягом 48 годин з дня реєстрації запиту.

8. У разі коли запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку запитувачу повідомляється в письмовій формі не пізніше п’яти робочих днів з дня реєстрації запиту.

9. Інформація на запит надається безоплатно.

10. У задоволенні запиту може бути відмовлено у таких випадках:

а) Мінрегіон України не володіє і не зобов’язаний відповідно до його компетенції, передбаченої законодавством, володіти інформацією, щодо якої зроблено запит;

б) інформація, що запитується, належить до категорії інформації з обмеженим доступом;

в) не дотримано вимог до складення та подання запиту на інформацію, передбачених частиною п’ятою статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а саме не зазначено:

прізвище, ім’я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку (якщо такий є);

загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);

підпис і дату (за умови подання письмового запиту).

Директор Департаменту

адміністративно-організаційного

забезпечення

С.Г. Самара


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства регіонального

розвитку, будівництва

та житлово-комунального

господарства України

13.03.2012  № 111

ФОРМА

для подання запиту на публічну інформацію по телефону

Розпорядник інформації

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

вул. Велика Житомирська, 9,

м. Київ, 01601

ЗАПИТ НА ПУБЛІЧНУ ІНФОРМАЦІЮ

Прізвище, ім’я, по батькові - для фізичних осіб, найменування - для юридичних осіб та об’єднань громадян, що не мають статусу юридичної особи, крім суб’єктів владних повноважень, поштова адреса, адреса електронної пошти, контактний номер телефону

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

Вид, назва, реквізити, зміст документа, що запитується

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

або

Загальний опис інформації, що запитується

(Загальний опис необхідної інформації )

________________________________________

________________________________________

________________________________________

Прошу надати відповідь у визначений законом термін. Відповідь надати:

Поштою

(Вказати поштову адресу)

Факсом

(Вказати номер факсу)

Електронною поштою

(Вказати e-mail)

Необхідне заповнити

Контактний телефон запитувача

Дата запиту

Посада, прізвище, ініціали, телефон, підпис працівника, що прийняв запит

Час та дата

__________

Примітки:

1. Система обліку, що містить інформацію про документи, які перебувають у володінні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, розміщена на веб-сайті www.minregion.gov.ua.

2. Запит може бути поданий:

на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9;

на електронну адресу: zapyt@minregion.gov.ua;

телефаксом: (044) 278-83-90;

за телефоном: (044) 278-63-08.

3. Запит на публічну інформацію може бути подано запитувачем особисто до структурного підрозділу, який організовує в установленому порядку доступ до публічної інформації, розпорядником якої є Мінрегіон України, за адресою: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9, у робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку.

4. Форми запитів можна отримати у Мінрегіоні України за адресою: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9.

5. У запиті необхідно зазначити спосіб отримання інформації.

6. Відповідь на запит на інформацію надається у спосіб, обраний запитувачем, протягом п’яти робочих днів з дня надходження запиту.

7. У разі коли запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, інформації щодо стану навколишнього природного середовища, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних ситуацій, що сталися або можуть статися і загрожують безпеці громадян, відповідь надається протягом 48 годин з дня реєстрації запиту.

8. У разі коли запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку запитувачу повідомляється в письмовій формі не пізніше п’яти робочих днів з дня реєстрації запиту.

9. Інформація на запит надається безоплатно.

10. У задоволенні запиту може бути відмовлено у таких випадках:

а) Мінрегіон України не володіє і не зобов’язаний відповідно до його компетенції, передбаченої законодавством, володіти інформацією, щодо якої зроблено запит;

б) інформація, що запитується, належить до категорії інформації з обмеженим доступом;

в) не дотримано вимог до складення та подання запиту на інформацію, передбачених частиною п’ятою статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а саме не зазначено:

прізвище, ім’я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку (якщо такий є);

загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);

підпис і дату (за умови подання письмового запиту).

Директор Департаменту

адміністративно-організаційного

забезпечення

С.Г. Самара


Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 17.04.2012 — 2012 р., № 27, стор. 65, стаття 1024, код акта 61034/2012

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мінрегіон України:

  1. НАКАЗ від 22.01.2019 № 3 "Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури будинкової розподільної мережі". Мінрегіон України. 2019 рікк
  2. НАКАЗ від 20.02.2019 № 38/29 "Про затвердження Порядку взаємодії Національного антикорупційного бюро України та Державної архітектурно-будівельної інспекції України". Мінрегіон України. 2019 рікк
  3. НАКАЗ від 21.03.2019 № 74 "Про внесення зміни до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 15 травня 2012 року № 240". Мінрегіон України. 2019 рікк
  4. НАКАЗ від 03.04.2019 № 91 "Про внесення змін до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 31 березня 2016 року № 79". Мінрегіон України. 2019 рікк
  5. НАКАЗ від 01.03.2019 № 48 "Про внесення змін до Порядку погодження Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України обґрунтованих відхилень від будівельних норм, що забезпечують дотримання встановлених вимог безпеки до будівель і споруд у спосіб, не передбачений будівельними нормами". Мінрегіон України. 2019 рікк
  6. НАКАЗ від 17.05.2019 № 112 "Про затвердження Змін до Порядку розроблення проектної документації на будівництво об’єктів". Мінрегіон України. 2019 рікк
  7. НАКАЗ від 21.06.2019 № 137 "Про затвердження Переліку об’єктів будівництва та об’єктів нерухомого майна, яким не присвоюється адреса об’єкта будівництва, об’єкта нерухомого майна". Мінрегіон України. 2019 рікк
  8. НАКАЗ від 30.05.2019 № 125 "Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України". Мінрегіон України. 2019 рікк
  9. НАКАЗ від 19.04.2019 № 100 "Про затвердження Технічного регламенту енергетичного маркування водонагрівачів, баків-акумуляторів та комплектів з водонагрівача і сонячного обладнання". Мінрегіон України. 2019 рікк
  10. НАКАЗ від 24.06.2019 № 140 "Про затвердження Типової форми угоди про транскордонне співробітництво". Мінрегіон України. 2019 рікк
  11. НАКАЗ від 15.07.2019 № 157 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства України у справах будівництва і архітектури від 27 грудня 1993 року № 245". Мінрегіон України. 2019 рікк
  12. НАКАЗ від 27.06.2019 № 145 "Про затвердження Порядку розгляду звернень громадян у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України". Мінрегіон України. 2019 рікк
  13. НАКАЗ від 17.07.2019 № 164 "Про внесення змін до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 18 травня 2017 року № 120". Мінрегіон України. 2019 рікк
  14. НАКАЗ від 17.07.2019 № 163 "Про затвердження Змін до Положення про конкурсну комісію з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу". Мінрегіон України. 2019 рікк
  15. НАКАЗ від 17.07.2019 № 165 "Про внесення змін до Порядку оцінки проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу". Мінрегіон України. 2019 рікк
  16. НАКАЗ від 12.08.2019 № 183 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 02 лютого 2009 року № 13". Мінрегіон України. 2019 рікк
  17. НАКАЗ від 01.08.2019 № 170 "Про внесення змін до Порядку відбору проектів, спрямованих на реалізацію завдань і заходів з виконання Загальнодержавної цільової програми «Питна вода України» на 2011-2020 роки". Мінрегіон України. 2019 рікк
  18. НАКАЗ від 26.07.2019 № 169 "Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води". Мінрегіон України. 2019 рікк
  19. НАКАЗ від 26.07.2019 № 169 "Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води". Мінрегіон України. 2019 рікк
  20. НАКАЗ від 01.08.2019 № 171 "Про внесення змін до Порядку розроблення містобудівної документації". Мінрегіон України. 2019 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -