Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

НАКАЗ від 08.10.2019 № 3104/5 "Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 06 серпня 2012 року № 1166/5". Мін'юст України. 2019

Документ актуальний на 04.11.2019
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

08.10.2019  № 3104/5

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

15 жовтня 2019 р.

за № 1115/34086

Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 06 серпня 2012 року № 1166/5

Відповідно до Закону України «Про Державну кримінально-виконавчу службу України», Положення про Міністерство юстиції України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2014 року № 228, НАКАЗУЮ:

1. Внести до наказу Міністерства юстиції України від 06 серпня 2012 року № 1166/5 «Про затвердження Порядку розслідування та обліку нещасних випадків і аварій, що сталися з особами рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 серпня 2012 року за № 1345/21657, такі зміни:

1) заголовок викласти в такій редакції:

«Про затвердження Порядку розслідування та обліку нещасних випадків і аварій, що сталися в органах і установах Державної кримінально-виконавчої служби України»;

2) пункт 1 викласти в такій редакції:

«1. Затвердити Порядок розслідування та обліку нещасних випадків і аварій, що сталися в органах і установах Державної кримінально-виконавчої служби України, що додається.».

2. Затвердити Зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків і аварій, що сталися з особами рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби України, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 06 серпня 2012 року № 1166/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 серпня 2012 року за № 1345/21657, що додаються.

3.

Департаменту публічного права (Кравченко Л.М.) подати цей наказ на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03 жовтня 1992 року № 493 «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади».

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр

Д. Малюська

ПОГОДЖЕНО:

Голова Державної служби України

з надзвичайних ситуацій

М. Чечоткін


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства

юстиції України

08 жовтня 2019 року № 3104/5

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

15 жовтня 2019 р.

за № 1115/34086

ЗМІНИ

до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків і аварій,що сталися з особами рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби України

1. Заголовок викласти в такій редакції:

«Порядок розслідування та обліку нещасних випадків і аварій, що сталися в органах і установах Державної кримінально-виконавчої служби України».

2. Розділ І викласти у такій редакції:

«I. Загальні положення

1.1. Цей Порядок визначає механізм розслідування та обліку нещасних випадків і аварій, що сталися в органах і установах Державної кримінально-виконавчої служби України (далі - ДКВС України).

1.2. Дія цього Порядку поширюється на осіб рядового і начальницького складу ДКВС України (далі - особи рядового і начальницького складу): Адміністрації ДКВС України, міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції (далі - міжрегіональні управління), уповноважених органів з питань пробації, установ виконання покарань, слідчих ізоляторів, воєнізованих формувань, навчальних закладів, підприємств установ виконання покарань, інших підприємств, установ та організацій, утворених для забезпечення виконання завдань ДКВС України (далі - органи (установи)), під час проходження ними служби.

1.3. Дія цього Порядку не поширюється на державних службовців та працівників, які відповідно до законодавства про працю працюють за трудовими договорами в органах (установах). Розслідування та облік нещасних випадків, що сталися з цими особами, проводяться відповідно до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 337.

У разі групового нещасного випадку, внаслідок якого одночасно отримали травми або загинули державні службовці чи працівники, які працюють за трудовими договорами, та особи рядового чи начальницького складу, розслідування щодо осіб рядового і начальницького складу проводиться відповідно до цього Порядку. Під час проведення такого розслідування використовуються матеріали, зібрані комісією з розслідування нещасного випадку, утвореною відповідно до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 337.

1.4. Розслідуванню підлягають: раптовий вплив на особу рядового чи начальницького складу небезпечного фактора чи середовища під час проходження нею служби, внаслідок чого зафіксовано шкоду здоров’ю, зокрема від одержання нею поранення, травми, у тому числі внаслідок тілесних ушкоджень, заподіяних іншою особою, одержання сонячного або теплового удару, опіку, обмороження, а також у разі утоплення, ураження електричним струмом, блискавкою та іонізуючим випромінюванням, отримання інших ушкоджень внаслідок аварії, пожежі, стихійного лиха (землетрусу, зсуву, повені, урагану тощо), контакту з представниками тваринного і рослинного світу, що призвело до втрати особою рядового чи начальницького складу працездатності на один робочий день чи більше або до необхідності переведення її на іншу (легшу) роботу не менш як на один робочий день, зникнення, а також випадки загибелі (смерті) особи рядового чи начальницького складу (далі - нещасні випадки) під час проходження нею служби в ДКВС України.

Про настання нещасного випадку, нещасного випадку із смертельним наслідком або групового нещасного випадку, що стався одночасно з двома і більше особами рядового чи начальницького складу, керівник (посадова особа) органу (установи) негайно повідомляє органи прокуратури.

1.5. Випадки зникнення особи рядового чи начальницького складу під час виконання службових обов’язків розслідуються відповідно до цього Порядку. Якщо комісія з розслідування, зважаючи на конкретні обставини, дійде висновку, що зникнення особи рядового чи начальницького складу пов’язане з можливістю нещасного випадку під час виконання службових обов’язків, акт розслідування (спеціального розслідування) нещасного випадку (аварії), що стався (сталася) за формою Н-5КВС (далі - акт форми Н-5КВС), наведеною у додатку 1 до цього Порядку, з висновками комісії видається сім’ї цієї особи рядового чи начальницького складу або особі, яка представляє її інтереси, для звернення до суду із заявою про оголошення особи рядового чи начальницького складу померлою. Після оголошення судом особи рядового чи начальницького складу померлою керівник зобо-в’язаний відповідно до акта розслідування (спеціального розслідування) визнати цей нещасний випадок пов’язаним з виконанням службових обов’язків, скласти акт про нещасний випадок, що стався під час проходження служби при виконанні службових обов’язків за формою Н-1КВС (далі - акт форми Н-1КВС), наведеною у додатку 2 до цього Порядку, і взяти цей випадок на облік.

1.6. Якщо за висновками комісії з розслідування прийнято рішення, що нещасний випадок не пов’язаний з виконанням службових обов’язків, про такий нещасний випадок складається акт про нещасний випадок, не пов’язаний з виконанням службових обов’язків під час проходження служби, за формою НПВКВС (далі - акт форми НПВКВС), наведеною у додатку 3 до цього Порядку.».

3. У розділі II:

1) пункти 2.1-2.3 викласти в такій редакції:

«2.1. Про кожний нещасний випадок потерпілий або особа, яка виявила нещасний випадок, чи свідок нещасного випадку повинні негайно повідомити керівника робіт, який безпосередньо здійснює контроль за станом охорони праці на робочому місці (далі - керівник робіт), безпосереднього керівника потерпілого або іншу посадову особу органу (установи) та вжити заходів щодо надання необхідної допомоги.

2.2. Керівник робіт та/або безпосередній керівник потерпілого у разі настання нещасного випадку зобов’язаний(і):

терміново організувати надання першої медичної допомоги потерпілому та в разі потреби доставити його до закладу охорони здоров’я;

повідомити про те, що сталося, керівника органу (установи), де стався нещасний випадок;

повідомити чергову частину органу (установи), де стався нещасний випадок;

якщо потерпілий є працівником іншого органу (установи), повідомити керівника цього органу (установи) про нещасний випадок;

зберегти до прибуття комісії з розслідування нещасного випадку обстановку, за якої стався нещасний випадок, у тому стані, у якому вона була на час події (якщо це не загрожує життю та здоров’ю інших осіб і не призведе до більш тяжких наслідків), а також вжити заходів до недопущення подібних випадків.

2.3. Керівник органу (установи) після одержання повідомлення про нещасний випадок, крім випадків зі смертельним наслідком та групових випадків травматизму, наказом організовує його розслідування комісією з розслідування нещасного випадку (далі - комісія).

Строк утворення комісії - одна доба.

До складу комісії входять:

керівник структурного підрозділу державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем органу (структурного підрозділу з охорони праці установи) - голова комісії;

працівник структурного підрозділу персоналу органу (установи);

працівник структурного підрозділу оперативно-розшукової роботи та/або структурного підрозділу внутрішньої безпеки (структурного підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції) органу (установи);

керівник структурного підрозділу органу (установи), в якому (якій) працює потерпілий, відповідальний за узагальнення матеріалів, розслідування та підготовку необхідної документації, крім безпосереднього або прямого начальника потерпілого;

представник первинної організації профспілки (за згодою);

представник страхового органу, в якому застрахований потерпілий;

інші представники органу (установи), посадові особи органів Держпродспоживслужби, ДСНС (у разі потреби та за відповідним погодженням).

До складу комісії не може входити посадова особа органу (установи), що безпосередньо керувала проведенням робіт, під час виконання яких стався нещасний випадок.

Якщо потерпілий є працівником іншого органу (установи), керівник органу (установи), де стався нещасний випадок, повідомляє про нещасний випадок керівника цього органу (цієї установи).»;

2) у пункті 2.4:

в абзаці першому слово «трьох» замінити словом «п’яти»;

в абзаці дев’ятому слова «структурного підрозділу по роботі з особовим складом» замінити словами «структурного підрозділу персоналу»;

абзац десятий викласти в такій редакції:

«скласти у п’яти примірниках акт розслідування (спеціального розслідування) нещасного випадку (аварії), що стався (сталася), за формою Н-5КВС, акт про нещасний випадок, що стався під час проходження служби при виконанні службових обов’язків, за формою Н-1КВС або акт про нещасний випадок, не пов’язаний з виконанням службових обов’язків під час проходження служби, за формою НПВКВС і передати їх на затвердження керівнику або особі, яка виконує його обов’язки, органу (установи).»;

3) у пункті 2.5:

абзац четвертий доповнити словами «, участі у спортивних змаганнях, професійних та кваліфікаційних конкурсах»;

абзац десятий викласти в такій редакції:

«проїзду згідно з установленим завданням і маршрутом до місця чи з місця відрядження на транспортному засобі (громадському, власному чи службовому тощо, в тому числі наданому іншим підприємством (установою, організацією) на підставі письмової угоди з органом (установою) про надання послуг з перевезення), що підтверджується документально і відшкодовується органом (установою);»;

абзац одинадцятий доповнити словами «відповідно до укладеного договору з іншим підприємством (установою, організацією)»;

в абзаці тринадцятому слова «стихійних явищ» замінити словами «стихійного лиха»;

доповнити новими абзацами такого змісту:

«у разі безпосереднього впливу правопорушника (злочинця) на особу рядового чи начальницького складу (учинення опору, захоплення заручником, напад на особу рядового чи начальницького складу, що не перебуває при виконанні службових обов’язків, з метою помсти за законні дії з припинення правопорушення, затримання або викриття правопорушника під час проходження служби, проведення обшуків тощо);

заподіяння тілесних ушкоджень іншою особою або вбивство особи рядового чи начальницького складу під час виконання чи у зв’язку з виконанням нею службових обов’язків або дій в інтересах органу (установи) незалежно від відкриття кримінального провадження, крім випадків з’ясування особою рядового чи начальницького складу та іншою особою особистих стосунків, не пов’язаних з виконанням нею службових обов’язків, що підтверджено висновком компетентних органів;

оголошення потерпілого померлим внаслідок його зникнення, пов’язаного з нещасним випадком, що стався під час проходження служби при виконанні службових обов’язків (відповідно до ухваленого рішення суду);

погіршення стану здоров’я внаслідок отруєння алкоголем, наркотичними засобами, токсичними чи отруйними речовинами, а також їх дії (асфіксія, інсульт, зупинка серця тощо), що підтверджено медичним висновком, якщо це пов’язано із застосуванням таких речовин під час виконання службових обов’язків чи порушенням вимог щодо їх зберігання та транспортування.»;

4) пункт 2.6 доповнити новими абзацами такого змісту:

«під час скоєння кримінальних або інших правопорушень, якщо ці дії підтверджені рішенням суду;

у разі природної смерті або самогубства (крім самогубства особи рядового чи начальницького складу під впливом психофізіологічних, небезпечних і шкідливих факторів, пов’язаних з виконанням службових обов’язків, та за винятком випадків, зазначених у пункті 2.5 цього розділу), що підтверджено висновками судово-медичної експертизи та (або) відповідною постановою про закриття кримінального провадження.»;

5) у пункті 2.9 слова «особа, яка його заміщає,» замінити словами «особа, яка виконує його обов’язки,»;

6) у пункті 2.10:

в абзаці першому слова «керівництву відповідного органу» замінити словами «керівнику відповідного(ї) органу (установи)»;

в абзаці третьому слова «керівництво органу (установи) кримінально-виконавчої служби зобов’язано» замінити словами «керівник органу (установи) зобов’язаний»;

7) пункт 2.13 викласти в такій редакції:

«2.13. Нещасний випадок, про який безпосереднього керівника органу (установи) не було своєчасно повідомлено або якщо втрата працездатності від нещасного випадку настала не одразу незалежно від строку, коли він стався, розслідується комісією згідно з цим Порядком протягом місяця після одержання заяви потерпілого чи особи, яка представляє його інтереси. Питання про складання акта форми Н-1КВС (або акта форми НПВКВС) вирішується комісією, а в разі незгоди потерпілого чи особи, яка представляє його інтереси, з рішенням комісії - у порядку, передбаченому законодавством.

Строк давності для розслідування нещасних випадків становить три роки з дня їх настання.

У разі встановлення факту нещасного випадку рішенням суду розслідування проводиться незалежно від дати їх настання.»;

8) у пункті 2.17 слова «у складі зведених загонів» замінити словами «у складі груп швидкого реагування»;

9) пункти 2.18-2.20 викласти в такій редакції:

«2.18. Нещасні випадки, що сталися з курсантами (слухачами) навчальних закладів ДКВС України під час проходження ними стажування (практики), виконання службових завдань в органах (установах), розслідуються і беруться на облік цими органами (установами).

2.19. Нещасні випадки, що сталися з курсантами (слухачами) навчальних закладів ДКВС України під час прямування до місця проходження стажування (практики) або прямування від місця стажування (практики) до навчального закладу, розслідуються і беруться на облік навчальними закладами, де вони навчаються.

2.20. Нещасні випадки, що сталися з курсантами (слухачами) навчальних закладів ДКВС України, а також з особами рядового чи начальницького складу під час їх навчання з первинної професійної підготовки та підвищення кваліфікації у навчальних закладах, розслідуються і беруться на облік цими навчальними закладами.»;

10) у пункті 2.22:

абзац перший викласти в такій редакції:

«2.22. Контроль за своєчасним та об’єктивним розслідуванням нещасних випадків, що сталися з особами рядового і начальницького складу, їх документальним оформленням та обліком, виконанням заходів щодо усунення причин нещасних випадків здійснюють структурний підрозділ, що здійснює державний нагляд за охороною праці та навколишнім середовищем, та структурний підрозділ персоналу органу, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), де стався нещасний випадок, відповідно до їх компетенції та повноважень.»;

в абзаці третьому слова та абревіатуру «територіального органу ДПтС України» замінити словами «органу вищого рівня».

4. У розділі III:

1) у пункті 3.1:

в абзаці четвертому слова «з можливою інвалідністю» замінити словами «із можливим настанням інвалідності»;

доповнити новим абзацом такого змісту:

«випадки зникнення особи (осіб) рядового чи начальницького складу.»;

2) у пункті 3.2 слова «якщо смерть особи» замінити словами «якщо загибель (смерть) особи»;

3) пункти 3.3-3.5 викласти в такій редакції:

«3.3. Спеціальне розслідування групового нещасного випадку, нещасного випадку із смертельним наслідком, нещасного випадку з тяжким наслідком та зникнення особи (осіб) рядового чи начальницького складу органу (установи) здійснюється за наказом керівника (особи, яка виконує його обов’язки) органу, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), де стався нещасний випадок.

До складу комісії із спеціального розслідування нещасного випадку входять:

працівник структурного підрозділу державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем органу вищого рівня, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), працівниками(ом) якого(ї) є потерпілі(ий),- голова комісії;

працівник структурного підрозділу персоналу органу;

керівник структурного підрозділу органу (установи), де працював(ли) потерпілий(і), відповідальний за узагальнення матеріалів розслідування та підготовку необхідної документації, крім безпосереднього керівника потерпілого(их);

працівник структурного підрозділу оперативно-розшукової роботи та/або структурного підрозділу внутрішньої безпеки (структурного підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції) органу, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), де стався нещасний випадок;

представник первинної організації профспілки (за згодою);

представник страховика, з яким укладено договір страхування (на вимогу страховика);

інші представники органу (установи), посадові особи органів Держпродспоживслужби, ДСНС (у разі потреби та за відповідним погодженням).

Віднесення нещасних випадків до таких, що спричинили тяжкі наслідки, у тому числі з можливою інвалідністю потерпілого, здійснюється відповідно до Класифікатора розподілу травм за ступенем тяжкості, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 04 липня 2007 року № 370 «Про затвердження Класифікатора розподілу травм за ступенем тяжкості», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07 серпня 2007 року за № 902/14169.

3.4. Спеціальне розслідування в органі (установі) групового нещасного випадку, під час якого загинуло двоє і більше осіб, проводиться комісією із спеціального розслідування, яка утворюється згідно з наказом керівника (особи, яка виконує його обов’язки) органу, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), де стався зазначений нещасний випадок.

До складу комісії входять:

посадова особа структурного підрозділу державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем органу, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), де стався зазначений нещасний випадок,- голова комісії;

працівник структурного підрозділу державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем органу;

працівник структурного підрозділу персоналу органу;

працівник структурного підрозділу оперативно-розшукової роботи та/або структурного підрозділу внутрішньої безпеки (структурного підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції) органу;

керівник структурного підрозділу органу (установи), де працювали потерпілі, відповідальний за узагальнення матеріалів розслідування та підготовку необхідної документації, крім безпосереднього керівника потерпілих;

представник первинної організації профспілки (за згодою);

представник страховика, з яким укладено договір страхування (за згодою);

інші представники органу (установи), посадові особи органів Держпродспоживслужби, ДСНС (у разі потреби та за відповідним погодженням).

Залежно від конкретних умов (характеру і можливих наслідків нещасного випадку тощо) до складу комісії із спеціального розслідування нещасного випадку також можуть входити за їх згодою представники органів охорони здоров’я та інші.

У разі групового нещасного випадку, коли серед потерпілих є державний службовець чи працівник, який працює за трудовим договором, до складу комісії із спеціального розслідування нещасного випадку входять представники Фонду соціального страхування України (за згодою).

Комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, що стався під час виконання оперативно-розшукових (розвідувальних) та інших завдань, що мають таємний характер, за рішенням керівника органу, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), де стався зазначений нещасний випадок, може мати інший склад.

3.5. Спеціальне розслідування нещасних випадків проводиться протягом 15 робочих днів. За потреби встановлений строк може бути продовжений наказом органу, що призначив розслідування.»;

4) абзац четвертий пункту 3.6 викласти в такій редакції:

«Крім акта форми Н-5КВС, складається акт форми Н-1КВС (або акт форми НПВКВС) на кожного потерпілого окремо у двох примірниках. Зазначені акти підписуються головою та членами комісії із спеціального розслідування нещасного випадку і затверджуються керівником (особою, яка виконує його обов’язки) органу, у підпорядкуванні якого перебуває орган (установа), де стався зазначений нещасний випадок, протягом доби після їх одержання.»;

5) пункт 3.9 викласти в такій редакції:

«3.9. Голова комісії із спеціального розслідування нещасного випадку має право подавати запит до закладів охорони здоров’я, закладів судово-медичної експертизи, органів прокуратури, органів поліції, інших органів та отримувати матеріали й висновки щодо нещасного випадку у визначені законодавством строки, а якщо потрібні висновки судово-гістологічної та судово-токсикологічної експертиз,- після проведення відповідних досліджень.»;

6) абзаци перший, другий пункту 3.10 викласти в такій редакції:

«3.10. Під час спеціального розслідування нещасного випадку керівник органу (установи), з особами рядового чи начальницького складу якого (якої) стався нещасний випадок, зобов’язаний:

забезпечити фотозйомку та/або відеозапис місця нещасного випадку (у тому числі поранення), пошкоджених об’єктів, транспортних засобів, машин, устаткування, інструментів, засобів індивідуального захисту, а також надати необхідну документацію та інші матеріали;»;

7) у пункті 3.13:

абзац п’ятий викласти в такій редакції:

«ескіз (план, схема) місця, де стався (сталася) нещасний випадок (аварія), за формою, наведеною у додатку 7 до цього Порядку, плани, схеми, фотознімки, відеозаписи місця події, пошкодженого об’єкта, транспортного засобу, обладнання, устаткування тощо;»;

в абзаці восьмому слова «про причини смерті» замінити словами «про причини загибелі (смерті)»;

в абзаці тринадцятому слова «лікувального закладу» замінити словами «закладу охорони здоров’я»;

доповнити новими абзацами такого змісту:

«документи (за потреби), які характеризують стан місця, де стався (сталася) нещасний випадок (аварія), на наявність реальних загроз та шкідливих виробничих факторів.

Визначений перелік матеріалів розслідування може бути доповнений іншими документами на розсуд голови комісії залежно від характеру та обставин нещасного випадку.».

5. У тексті Порядку:

слово «керівництво» в усіх відмінках та числах замінити словом «керівник» у відповідних відмінках та числах;

слова «органи (установи) кримінально-виконавчої служби» в усіх відмінках та числах замінити словами «органи (установи)» у відповідних відмінках та числах;

слова «територіальний орган» у всіх відмінках та числах замінити словами «міжрегіональне управління» у відповідних відмінках та числах.

6. Додатки 1-8 до Порядку викласти в новій редакції, що додаються.

Директор Департаменту

публічного права

Л. Кравченко


Додаток 1

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 1.5 розділу І)

АКТ

розслідування (спеціального розслідування)

нещасного випадку (аварії), що стався (сталася)

(Форма Н-5КВС)

Додаток 2

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 1.5 розділу І)

АКТ

про нещасний випадок, що стався під час проходження служби

при виконанні службових обов’язків

(Форма Н-1КВС)

Додаток 3

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 1.6 розділу І)

АКТ

про нещасний випадок, не пов’язаний з виконанням службових обов’язків під час проходження служби

(Форма НПВКВС)


Додаток 4

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 2.8 розділу II)

ЖУРНАЛ

реєстрації осіб, що потерпіли від нещасних випадків (аварій)

_____________________________________________________

(найменування органу (установи))

№ з/п

Дата і час події

Прізвище, ім’я, по батькові потерпілого

Звання, посада, професія

Місце події (цех, дільниця, об’єкт тощо)

Обставини і причини нещасного випадку

Наслідки нещасного випадку, діагноз

Заходи щодо запобігання нещасним випадкам

Відмітка про виконання заходів

Дата отримання акта форми Н-5КВС, акта форми Н-1КВС або акта форми НПВКВС і підпис особи, яка їх одержала

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

__________

Примітка.

Порядковий номер реєстрації має відповідати номеру акта форми Н-1КВС або форми НПВКВС.


Додаток 5

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 2.12 розділу II)

ПОВІДОМЛЕННЯ

про наслідки нещасного випадку

Додаток 6

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 2.13 розділу III)

ПРОТОКОЛ

огляду місця, де стався (сталася) нещасний випадок (аварія)

Додаток 7

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 3.13 розділу III)

ЕСКІЗ

місця, де стався (сталася) нещасний випадок (аварія)

Додаток 8

до Порядку розслідування та обліку

нещасних випадків і аварій, що сталися

в органах і установах Державної

кримінально-виконавчої служби України

(пункт 3.13 розділу III)

ПРОТОКОЛ

опитування потерпілого (потерпілих), свідків та інших осіб, причетних до нещасного випадку (аварії), що стався (сталася)

Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 06 серпня 2012 року № 1166/5

Наказ Міністерства юстиції України від 08.10.2019 № 3104/5

Прийняття від 08.10.2019

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/z1115-19

Законодавство України

станом на 19.09.2023

чинний


Документи та файли

  • Сигнальний документ — f489386n163.doc від 04.11.19 12:40, 63 кб
  • Сигнальний документ — f489386n164.doc / zip від 04.11.19 12:40, 331 кб
  • Сигнальний документ — f489386n166.doc / zip від 04.11.19 12:40, 353 кб
  • Сигнальний документ — f489386n167.doc від 04.11.19 12:40, 64 кб
  • Сигнальний документ — f489386n168.doc від 04.11.19 12:40, 34 кб
  • Сигнальний документ — f489386n169.doc від 04.11.19 12:40, 30 кб
  • Сигнальний документ — f489386n170.doc від 04.11.19 12:40, 36 кб

Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 29.10.2019 — 2019 р., № 83, стор. 39, стаття 2824, код акта 96472/2019

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мін'юст України:

  1. ПОВІДОМЛЕННЯ від 10.01.2023 "Відомості про припинення дії міжнародних договорів". Мін'юст України. 2023 рікк
  2. НАКАЗ від 03.01.2023 № 41/5 "Про внесення змін до Положення про комісію Міністерства юстиції України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України". Мін'юст України. 2023 рікк
  3. НАКАЗ від 03.01.2023 № 33/5 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України". Мін'юст України. 2023 рікк
  4. НАКАЗ від 04.01.2023 № 77/5 "Про затвердження Змін до Положення про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги". Мін'юст України. 2023 рікк
  5. ПОВІДОМЛЕННЯ від 25.01.2023 "Відомості про припинення дії міжнародних договорів". Мін'юст України. 2023 рікк
  6. ПОВІДОМЛЕННЯ від 27.01.2023 "Відомості про припинення дії міжнародних договорів". Мін'юст України. 2023 рікк
  7. НАКАЗ від 10.01.2023 № 154/5 "Про затвердження Змін до Порядку виконання уповноваженими органами з питань пробації судових рішень про призначення покарання у виді штрафу". Мін'юст України. 2023 рікк
  8. НАКАЗ від 10.01.2023 № 154/5 "Про затвердження Змін до Порядку виконання уповноваженими органами з питань пробації судових рішень про призначення покарання у виді штрафу". Мін'юст України. 2023 рікк
  9. НАКАЗ від 30.01.2023 № 397/5 "Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 23 червня 2011 року № 1707/5". Мін'юст України. 2023 рікк
  10. НАКАЗ від 16.01.2023 № 230/5 "Про встановлення вартості однієї експертогодини у 2023 році". Мін'юст України. 2023 рікк
  11. НАКАЗ від 12.01.2023 № 195/5/4 "Про внесення змін до пункту 4 Порядку надання електронних публічних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців у автоматичному режимі". Мін'юст України. 2023 рікк
  12. НАКАЗ від 17.01.2023 № 260/5 "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Міністерства юстиції України". Мін'юст України. 2023 рікк
  13. НАКАЗ від 17.01.2023 № 271/5 "Про внесення зміни до Інструкції з організації примусового виконання рішень". Мін'юст України. 2023 рікк
  14. визначення ступеня виправлення засудженого. Мін'юст України. 2023 рікк
  15. НАКАЗ від 19.01.2023 № 294/5 "Про визначення ступеня виправлення засудженого". Мін'юст України. 2023 рікк
  16. НАКАЗ від 20.01.2023 № 313/5 "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України". Мін'юст України. 2023 рікк
  17. ПОВІДОМЛЕННЯ від 10.02.2023 "Відомості про припинення дії міжнародних договорів". Мін'юст України. 2023 рікк
  18. НАКАЗ від 23.01.2023 № 331/5 "Про внесення зміни до пункту 3 Порядку надання інформації Пенсійним фондом України на запити органів державної виконавчої служби та приватних виконавців". Мін'юст України. 2023 рікк
  19. НАКАЗ від 27.01.2023 № 390/5 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення нагляду та проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі". Мін'юст України. 2023 рікк
  20. НАКАЗ від 02.02.2023 № 451/5 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з питань судово-експертної діяльності". Мін'юст України. 2023 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -