Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

НАКАЗ від 09.06.2021 № 2077/5 "Про затвердження Порядку призначення на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії Державної пенітенціарної служби". Мін'юст України. 2021

Документ актуальний на 30.06.2021
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

09.06.2021  № 2077/5

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

09 червня 2021 р.

за № 774/36396

Про затвердження Порядку призначення на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії Державної пенітенціарної служби

На виконання Закону України «Про вищу освіту» та з метою комплектування посад керівників територіально відокремлених структурних підрозділів Академії Державної пенітенціарної служби НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок призначення на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії Державної пенітенціарної служби, що додається.

2. Керівництву Академії Державної пенітенціарної служби забезпечити неухильне дотримання вимог цього наказу.

3. Управлінню персоналу (Сова Н.П.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03 жовтня 1992 року № 493 «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади».

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра юстиції Василика В.В.

Міністр

Д. Малюська


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ

Міністерства юстиції України

09 червня 2021 року № 2077/5

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

09 червня 2021 р.

за № 774/36396

ПОРЯДОК

призначення на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії Державної пенітенціарної служби

I.

Загальні положення

1. Порядок призначення на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії Державної пенітенціарної служби (далі - Академія ДПтС) розроблений відповідно до пункту 3 частини четвертої статті 13, частин першої та четвертої статті 43 Закону України «Про вищу освіту» та абзацу дев’ятого пункту 5.4 розділу 5 Статуту Академії Державної пенітенціарної служби, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 05 травня 2021 року № 1592/5.

2. Конкурсний відбір проводиться на засадах відкритості, гласності, законності, рівності прав учасників конкурсного відбору, неупередженого ставлення до кандидатів на зайняття посади керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС.

II. Умови проведення конкурсу

1. Конкурс проводиться за такими етапами:

прийняття рішення про оголошення конкурсу;

оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

прийняття та розгляд документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі;

проведення конкурсу;

оприлюднення результатів конкурсу.

2. Рішення про оголошення конкурсу приймається керівником Академії ДПтС та оформляється наказом, яким затверджуються умови проведення конкурсу.

3. У разі закінчення контракту з керівником територіально відокремленого структурного підрозділу оголошення про проведення конкурсу розміщується не пізніше ніж за місяць до закінчення строку контракту.

4. Оголошення про проведення конкурсу публікується на офіційному вебсайті Академії ДПтС.

Оголошення про проведення конкурсу має містити:

повне найменування закладу вищої освіти;

повне найменування територіально відокремленого структурного підрозділу закладу вищої освіти;

найменування посади, на яку оголошується конкурс;

вимоги до претендентів;

інформацію про строк подання претендентами документів;

адресу, за якою здійснюється прийом документів;

контактну інформацію (номер телефону, адресу електронної пошти);

інформацію про дату проведення конкурсу;

інформацію про посадові обов’язки керівника територіально відокремленого структурного підрозділу.

На офіційному вебсайті Академії ДПтС розміщується Положення про відокремлений структурний підрозділ закладу освіти, на посаду керівника якого оголошується конкурс.

5. Претенденти для участі в конкурсі подають такі документи:

заяву про участь у конкурсі на ім’я керівника закладу вищої освіти (написану власноруч);

особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3 x 4 см;

автобіографію;

копії документів про вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання;

копію паспорта, засвідчену претендентом;

копію трудової книжки;

письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має право долучити до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Програму розвитку відокремленого структурного підрозділу закладу вищої освіти претендент має право подати разом із заявою про участь у конкурсі або під час презентації самої програми вченій раді Академії ДПтС.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, персонально відповідає за достовірність наданої інформації.

Усі документи для участі в конкурсі подаються із використанням послуг поштового зв’язку або через відповідну службу діловодства.

Працівники Академії ДПтС, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.

Відділ по роботі з персоналом Академії ДПтС розглядає інформацію, подану кандидатами для участі у конкурсі.

У разі подання претендентом не повного пакета документів або надходження документів після встановленого строку подання він не допускається до конкурсу, про що його письмово повідомляє Відділ по роботі з персоналом Академії ДПтС не пізніше ніж протягом трьох днів з дня надходження документів.

Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі в конкурсі та були допущені до конкурсу, письмово повідомляються Відділом по роботі з персоналом Академії ДПтС про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше ніж протягом п’яти календарних днів з дати закінчення строку подання претендентами документів.

6. Претенденти на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС мають відповідати таким вимогам: другий (магістерський) рівень вищої освіти та стаж роботи на посадах педагогічних/науково-педагогічних працівників не менше трьох років.

У разі заміщення посади особою середнього та старшого начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби України особа повинна відповідати вимогам, визначеним законами України «Про Державну кримінально-виконавчу службу України», «Про Національну поліцію» та мати стаж служби в Державній кримінально-виконавчій службі України, або в правоохоронних органах, або у військових формуваннях не менше п’яти років.

7. За результатами розгляду документів претендентів на посаду Відділ по роботі з персоналом Академії ДПтС готує список претендентів та подає його ученому секретарю.

III. Проведення конкурсу та оприлюднення результатів

1. Конкурс проводиться вченою радою Академії ДПтС шляхом таємного голосування у приміщенні закладу вищої освіти.

2. Учений секретар на засіданні вченої ради представляє претендентів на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС.

3. Претендент на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС презентує програму розвитку територіально відокремленого структурного підрозділу вченій раді.

4. Рішення вченої ради закладу вищої освіти вважається дійсним, якщо в голосуванні брали участь не менше 2/3 складу вченої ради.

5. Прізвища претендентів на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС вносяться до бюлетеня для голосування, форма якого затверджується керівником Академії ДПтС.

6. Бюлетень для голосування може бути визнаний недійсним, якщо:

позначка у бюлетені проставлена більш як за одного кандидата;

не проставлена жодна позначка;

зміст волевиявлення неможливо встановити з інших причин.

7. За результатами підрахунку голосів складається протокол, який підписується присутніми членами вченої ради.

Переможцем конкурсу вважається особа, яка набрала більше 50 відсотків голосів складу присутніх членів вченої ради.

8. Якщо у конкурсі брали участь кілька кандидатів і жоден з них не набрав більше 50 відсотків голосів, проводиться повторне заслуховування претендентів на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС та повторне голосування.

9. Конкурс вважається такими, що не відбувся, у разі, коли:

не було подано жодної заяви про участь у конкурсі;

жоден претендент не отримав 50 відсотків і більше голосів присутніх членів вченої ради.

10. У разі прийняття вченою радою рішення про визнання конкурсу таким, що не відбувся, керівник Академії ДПтС протягом двох тижнів з дня прийняття зазначеного рішення оголошує проведення нового конкурсу.

11. Документи щодо проведення конкурсу зберігаються в Академії ДПтС протягом п’яти років.

12. Інформація про переможця конкурсу оприлюднюється на офіційному вебсайті Академії ДПтС не пізніше наступного робочого дня після складання та підписання протоколу.

IV. Призначення керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС

1. На період до призначення керівника в установленому законом порядку керівник Академії ДПтС покладає виконання обов’язків керівника територіально відокремленого структурного підрозділу на особу, яка обіймає штатну посаду в Академії ДПтС.

2. Призначення переможця конкурсу на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії ДПтС здійснюється наказом керівника Академії ДПтС за згодою більшості від повного складу органу громадського самоврядування Академії ДПтС строком до п’яти років з укладанням контракту.

Начальник

Управління персоналу

Н. Сова

Про затвердження Порядку призначення на посаду керівника територіально відокремленого структурного підрозділу Академії Державної пенітенціарної служби

Наказ Міністерства юстиції України; Порядок від 09.06.2021 № 2077/5

Прийняття від 09.06.2021

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/z0774-21

Законодавство України

станом на 24.03.2024

чинний


Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 11.06.2021 — 2021 р., № 44, стор. 624, стаття 2751, код акта 105420/2021

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мін'юст України:

  1. ПОВІДОМЛЕННЯ від 01.01.2024 "Відомості про припинення дії міжнародних договорів". Мін'юст України. 2024 рікк
  2. ПОВІДОМЛЕННЯ від 01.01.2024 "Відомості про припинення дії міжнародних договорів". Мін'юст України. 2024 рікк
  3. НАКАЗ від 20.02.2024 № 471/5/106 "Про затвердження Порядку дій уповноважених службових осіб органів Національної поліції України, Державної прикордонної служби України та Державної кримінально-виконавчої служби України під час виявлення засуджених осіб, які не відбули в установленому законом порядку призначене вироком суду України покарання внаслідок збройної агресії проти України". Мін'юст України. 2024 рікк
  4. НАКАЗ від 20.02.2024 № 471/5/106 "Про затвердження Порядку дій уповноважених службових осіб органів Національної поліції України, Державної прикордонної служби України та Державної кримінально-виконавчої служби України під час виявлення засуджених осіб, які не відбули в установленому законом порядку призначене вироком суду України покарання внаслідок збройної агресії проти України". Мін'юст України. 2024 рікк
  5. НАКАЗ від 06.02.2024 № 338/5 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України". Мін'юст України. 2024 рікк
  6. НАКАЗ від 05.02.2024 № 303/5 "Про затвердження Змін до Порядку здійснення нагляду та проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі". Мін'юст України. 2024 рікк
  7. НАКАЗ від 14.02.2024 № 422/5 "Деякі питання оплати праці працівників установ страхового фонду документації". Мін'юст України. 2024 рікк
  8. НАКАЗ від 14.02.2024 № 421/5 "Деякі питання оплати праці працівників архівних установ". Мін'юст України. 2024 рікк
  9. НАКАЗ від 13.02.2024 № 400/5 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства юстиції України від 11 липня 2014 року № 1115/5". Мін'юст України. 2024 рікк
  10. НАКАЗ від 09.02.2024 № 376/5 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України щодо виконання покарання у виді пробаційного нагляду". Мін'юст України. 2024 рікк
  11. НАКАЗ від 12.02.2024 № 394/5 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України щодо приведення у відповідність до термінології Закону України «Про подолання туберкульозу в Україні»". Мін'юст України. 2024 рікк
  12. НАКАЗ від 09.02.2024 № 377/5 "Про внесення змін до Порядку реалізації та моніторингу ефективності державної санкційної політики Міністерством юстиції України". Мін'юст України. 2024 рікк
  13. НАКАЗ від 16.02.2024 № 463/5 "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України з питань банкрутства". Мін'юст України. 2024 рікк
  14. НАКАЗ від 15.02.2024 № 442/5/80 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства юстиції України, Державної податкової адміністрації України від 03 липня 2002 року № 60/5; 304". Мін'юст України. 2024 рікк
  15. НАКАЗ від 15.02.2024 № 440/5 "Про внесення змін до Інструкції про умови праці та заробітну плату засуджених до обмеження волі або позбавлення волі". Мін'юст України. 2024 рікк
  16. НАКАЗ від 23.02.2024 № 519/5 "Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 19 жовтня 2017 року № 3233/5". Мін'юст України. 2024 рікк
  17. НАКАЗ від 22.02.2024 № 499/5 "Про внесення змін до Положення про організацію продовольчого забезпечення у Державній кримінально-виконавчій службі України на мирний час". Мін'юст України. 2024 рікк
  18. НАКАЗ від 07.03.2024 № 628/5 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України". Мін'юст України. 2024 рікк
  19. НАКАЗ від 04.03.2024 № 596/5 "Про внесення змін до Положення про Дисциплінарну комісію приватних виконавців". Мін'юст України. 2024 рікк
  20. ПОВІДОМЛЕННЯ від 26.03.2024 "Відомості про припинення дії міжнародних договорів". Мін'юст України. 2024 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -