Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Наказ МВС України від 06.08.2014  № 781 "Про затвердження Умов оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України ". МВС України. 2014

Документ актуальний на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.08.2014  № 781

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

12 серпня 2014 р.

за № 951/25728

{Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства внутрішніх справ № 1331 від 21.12.2016}

Про затвердження Умов оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та від 25 березня 2014 року № 110 «Питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», з метою впорядкування умов оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Умови оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України (далі - Умови), що додаються.

2. Керівникам у межах затвердженого фонду заробітної плати встановити працівникам посадові оклади (тарифні ставки), доплати та надбавки відповідно до розмірів, передбачених Умовами.

3. Керівникам установити у штатних розписах посадові оклади (тарифні ставки) працівників з 01 жовтня 2014 року відповідно в таких розмірах:

першого тарифного розряду - 1218 гривень;

другого тарифного розряду - 1223 гривні;

третього тарифного розряду - 1233 гривні;

четвертого тарифного розряду - 1243 гривні;

п’ятого тарифного розряду - 1253 гривні;

шостого тарифного розряду - 1263 гривні.

4.

Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства внутрішніх справ України від 10 березня 2009 року № 102 «Про затвердження Умов оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації внутрішніх військ МВС України», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 03 квітня 2009 року за № 301/16317 (зі змінами).

5. Головному управлінню Національної гвардії України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра генерал-лейтенанта Ярового С.А.

7. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр

А.Б. Аваков

ПОГОДЖЕНО:

Перший заступник Голови

Спільного представницького органу

об'єднань профспілок

Перший заступник Голови

Спільного представницького органу

сторони роботодавців на національному рівні

Голова об’єднаного комітету

профспілок МВС України

Заступник Міністра

соціальної політики України

Заступник Міністра фінансів України -

керівник апарату

С.М. Кондрюк

О. Мірошниченко

Л.А. Кирилюк

В.Ярошенко

В. Матвійчук


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства

внутрішніх справ України

06.08.2014  № 781

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

12 серпня 2014 р.

за № 951/25728

УМОВИ

оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України

1. Ці Умови розроблено відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та від 25 березня 2014 року № 110 «Питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та з метою впорядкування умов оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України.

2. Розміри тарифних розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України визначені в додатку 1 до цих Умов.

Схеми тарифних розрядів посад працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України встановлюються згідно з додатками 2, 3 до цих Умов.

3. Працівникам установлюються надбавки:

1) за почесні звання України, СРСР, союзних республік СРСР: «народний» - у розмірі 40 відсотків, «заслужений» - у розмірі 20 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати);

2) за спортивні звання «заслужений тренер», «заслужений майстер спорту» - у розмірі 20 відсотків, «майстер спорту міжнародного класу» - у розмірі 15 відсотків, «майстер спорту» - у розмірі 10 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати).

Надбавки за почесні та спортивні звання встановлюються працівникам, якщо їх діяльність за профілем збігається з наявним почесним або спортивним званням. За наявності двох або більше звань надбавки встановлюються за одним (вищим) званням. Відповідність почесного або спортивного звання профілю діяльності працівника на займаній посаді визначається керівником установи, закладу або організації;

3) за знання та використання в роботі іноземної мови: однієї європейської - у розмірі 10 відсотків, однієї східної, угро-фінської або африканської - у розмірі 15 відсотків, двох і більше мов - у розмірі 25 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати).

Надбавка не встановлюється працівникам, для яких вимогами для зайняття посади передбачено знання іноземної мови, що підтверджено відповідним документом.

4. Працівникам виплачується доплата за роботу в нічний час у розмірі 40 відсотків годинної тарифної ставки (посадового окладу) за кожну годину роботи з 22.00 до 06.00.

5. Командирові авіаційної бази Національної гвардії України в межах фонду оплати праці надається право:

1) установлювати:

працівникам (невійськовослужбовцям) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України посадові оклади відповідно до схем посадових окладів;

доплати працівникам (невійськовослужбовцям) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації в розмірі до 50 відсотків посадового окладу:

за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників із числа цих самих категорій персоналу;

за суміщення професій (посад);

за розширення зони обслуговування або збільшення обсягу виконаних робіт.

Зазначені види доплат не встановлюються керівникам бюджетних установ, закладів та організацій, їхнім заступникам, керівникам структурних підрозділів цих установ, закладів та організацій, їхнім заступникам;

надбавки в розмірі до 50 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати, тарифної ставки):

за високі досягнення в роботі;

за виконання особливо важливої роботи (за строк її виконання);

за складність, напруженість у роботі.

Граничний розмір зазначених надбавок для працівника не повинен перевищувати 50 відсотків посадового окладу.

У разі несвоєчасного виконання завдань, погіршення якості роботи і порушення трудової дисципліни зазначені надбавки скасовуються або зменшуються;

2) надавати працівникам матеріальну допомогу, у тому числі на оздоровлення, за винятком матеріальної допомоги на поховання, у сумі не більше ніж один посадовий оклад на рік;

3) затверджувати порядок і розміри преміювання працівників відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи в межах затвердженого фонду оплати праці.

6. Конкретні розміри надбавок, доплат, установлені працівникам, оголошуються наказом командира авіаційної бази Національної гвардії України.

Командувач Національної

гвардії України

генерал-лейтенант

С.Т. Полторак


Додаток 1

до Умов оплати праці працівників

(невійськовослужбовців) льотного,

льотно-підйомного,

інженерно-технічного складу авіації

Національної гвардії України

(пункт 2)

РОЗМІРИ

тарифних розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України

Тарифні розряди

Тарифні коефіцієнти

з 01 вересня 2008 року

1

1,00

2

1,09

3

1,18

4

1,27

5

1,36

6

1,45

7

1,54

8

1,64

9

1,73

10

1,82

11

1,97

12

2,12

13

2,27

14

2,42

15

2,58

16

2,79

17

3,00

18

3,21

19

3,42

20

3,64

21

3,85

22

4,06

23

4,27

24

4,36

25

4,51

__________

Примітки:

1. Посадові оклади (тарифні ставки) з 01 січня 2014 року розраховуються, виходячи з розміру посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду - 852 гривні.

Заробітна плата працівників, визначена з урахуванням зазначених посадових окладів, індексується відповідно до Закону України «Про індексацію грошових доходів населення».

2. Посадові оклади (тарифні ставки) за розрядами Єдиної тарифної сітки визначаються шляхом множення окладу (ставки) працівника 1 тарифного розряду на відповідний тарифний коефіцієнт. У разі коли посадовий оклад (тарифна ставка) визначений(а) у гривнях з копійками, цифри до 0,5 відкидаються, а цифри від 0,5 і вище - заокруглюються до однієї гривні.


Додаток 2

до Умов оплати праці працівників

(невійськовослужбовців) льотного,

льотно-підйомного,

інженерно-технічного складу авіації

Національної гвардії України

(пункт 2)

СХЕМА

тарифних розрядів посад працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного складу авіації Національної гвардії України

Посада

Тарифний розряд

Командир авіаційного загону, командир авіаційної ланки, керівник польотами - начальник групи

13-14

Командир корабля, командир вертольота, штурман авіаційного загону, штурман авіаційної ланки, льотчик-штурман ланки

12-13

Помічник командира корабля, штурман корабля, бортовий інженер-інструктор, льотчик-штурман вертольота, оперативний черговий відділу планування і координації, старший помічник керівника польотами, помічник керівника польотами

11-12

Бортовий авіаційний технік

10-11

Старший повітряний радист - бортовий оператор, старший бортовий механік

9-10

Бортовий механік (бортпровідник)

8-9


Додаток 3

до Умов оплати праці працівників

(невійськовослужбовців) льотного,

льотно-підйомного,

інженерно-технічного складу авіації

Національної гвардії України

(пункт 2)

СХЕМА

тарифних розрядів посад працівників (невійськовослужбовців) інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України, які безпосередньо зайняті обслуговуванням польотів

Посада

Тарифний розряд

Начальник технічно-експлуатаційної частини,

старший технік, техніки всіх спеціальностей:

1-ї категорії

2-ї категорії

3-ї категорії

без категорії

12-13

10-11

9-10

8-9

7-8

Авіаційний механік, механік

7-8


Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 09.09.2014 — 2014 р., № 70, стор. 233, стаття 1979, код акта 73723/2014

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

МВС України:

  1. Наказ МВС України від 07.03.2022 № 175 "Про затвердження Порядку отримання вогнепальної зброї і боєприпасів цивільними особами, які беруть участь у відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації та/або інших держав". МВС України. 2022 рікк
  2. Наказ МВС України від 01.03.2022 № 170 "Про особливості видачі громадянам України дозволу на придбання, зберігання та носіння мисливської зброї та набоїв до неї під час дії воєнного стану". МВС України. 2022 рікк
  3. Наказ МВС України від 10.01.2022 № 2 "Про затвердження Положення про функціональну підсистему «Єдиний реєстр зброї» єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ". МВС України. 2022 рікк
  4. Наказ МВС України від 06.01.2022 № 1 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 12 жовтня 2009 року № 436". МВС України. 2022 рікк
  5. Наказ МВС України від 25.02.2022 № 168 "Про внесення зміни до Інструкції з придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання зброї, боєприпасів закладами вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України". МВС України. 2022 рікк
  6. Наказ МВС України від 31.01.2022 № 64 "Про затвердження Змін до Правил етичної поведінки працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери її управління". МВС України. 2022 рікк
  7. Наказ МВС України від керуючись міжнародними зобов'язаннями та законодавством своїх держав у межах своєї компетенції, "ураховуючи багатосторонній досвід здійснення встановлених раніше контактів і зв'язків,". МВС України. 2021 рікк
  8. Наказ МВС України від 12.01.2021 № 5 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 13 серпня 2013 року № 780". МВС України. 2021 рікк
  9. Наказ МВС України від 15.01.2021 № 18 "Про внесення змін до Тарифів на платні послуги, що надаються Державною установою «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Донецькій області»". МВС України. 2021 рікк
  10. Наказ МВС України від 15.01.2021 № 19 "Про затвердження Змін до Тарифів на платні послуги, що надаються Державною установою «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Львівській області»". МВС України. 2021 рікк
  11. Наказ МВС України від 15.01.2021 № 20 "Про внесення змін до Тарифів на платні послуги, що надаються Державною установою «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Луганській області»". МВС України. 2021 рікк
  12. Наказ МВС України від 21.01.2021 № 35 "Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 07 лютого 2017 року № 95". МВС України. 2021 рікк
  13. належності майна зв’язку установ, баз та закладів охорони здоров’я Національної гвардії України. МВС України. 2021 рікк
  14. Наказ МВС України від 21.01.2021 № 32 "Про затвердження Норм належності майна зв’язку Національної гвардії України". МВС України. 2021 рікк
  15. Наказ МВС України від 26.01.2021 № 50 "Про внесення змін до Правил з організації пропускного режиму на території та до адміністративних будівель підрозділів Експертної служби Міністерства внутрішніх справ України". МВС України. 2021 рікк
  16. Наказ МВС України від 26.01.2021 № 50 "Про внесення змін до Правил з організації пропускного режиму на території та до адміністративних будівель підрозділів Експертної служби Міністерства внутрішніх справ України". МВС України. 2021 рікк
  17. Наказ МВС України від 08.02.2021 № 97 "Про внесення зміни до Правил з організації пропускного режиму на території та до будівель закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління МВС". МВС України. 2021 рікк
  18. Наказ МВС України від 08.02.2021 № 97 "Про внесення зміни до Правил з організації пропускного режиму на території та до будівель закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління МВС". МВС України. 2021 рікк
  19. Наказ МВС України від 08.02.2021 № 96 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства внутрішніх справ України з питань діяльності Національної гвардії України". МВС України. 2021 рікк
  20. Наказ МВС України від 08.02.2021 № 93 "Про внесення змін до Положення про організацію та несення служби з охорони дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав, представництв міжнародних організацій в Україні військовими частинами і підрозділами Національної гвардії України". МВС України. 2021 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -