Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Наказ МВС України від 24.11.2015  № 1477 "Про затвердження Інструкції про порядок забезпечення доступу до публічної інформації у ДСНС України". МВС України. 2015

Документ актуальний на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.11.2015  № 1477

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

11 грудня 2015 р.

за № 1553/27998

Про затвердження Інструкції про порядок забезпечення доступу до публічної інформації в ДСНС

{Заголовок із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

{Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ

№ 643 від 03.09.2020}

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05 травня 2011 року № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 583 «Питання виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Секретаріаті Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органах виконавчої влади» та з метою забезпечення доступу до публічної інформації в системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Інструкцію про порядок забезпечення доступу до публічної інформації в ДСНС, що додається.

{Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

2.

Департаменту юридичного забезпечення МВС забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Визнати такими, що втратили чинність накази Міністерства надзвичайних ситуацій України від 01 липня 2011 року № 681 «Про затвердження Порядку складення і форми подання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Міністерство надзвичайних ситуацій України», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 21 липня 2011 року за № 901/19639, та від 17 липня 2012 року № 995 «Про затвердження Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, та їх розмір у Міністерстві надзвичайних ситуацій України”, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 02 серпня 2012 року за № 1317/21629.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр

А.Б. Аваков

ПОГОДЖЕНО:

Голова Державної служби України

з надзвичайних ситуацій

Голова Державної

регуляторної служби України

М.О. Чечоткін

Ксенія Ляпіна


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства внутрішніх

справ України

24.11.2015 № 1477

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

11 грудня 2015 р.

за № 1553/27998

ІНСТРУКЦІЯ

про порядок забезпечення доступу до публічної інформації в ДСНС

{Заголовок із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

{У тексті Інструкції, додатках та відмітках до додатків слова «у ДСНС України», «ДСНС України», «запит на публічну інформацію» у всіх відмінках та числах замінено словами «в ДСНС», «ДСНС», «запит на інформацію» у відповідних відмінках та числах згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

І. Загальні положення

1. Ця Інструкція, розроблена з метою впорядкування доступу до публічної інформації, розпорядником якої є Державна служба України з надзвичайних ситуацій (далі - ДСНС), її територіальні органи, навчальні заклади, підприємства, установи та організації сфери управління ДСНС (далі - органи управління, установи та організації), встановлює порядок створення, функціонування та ведення системи обліку публічної інформації, реєстрації запитів, їх опрацювання, систематизації, організації взаємодії, контролю за їх розглядом та підготовки звітів щодо їх опрацювання.

Дія цієї Інструкції не поширюється на відносини щодо отримання інформації суб’єктами владних повноважень під час здійснення ними своїх функцій, а також на відносини у сфері звернень громадян, які регулюються Законом України «Про звернення громадян».

{Абзац другий пункту 1 розділу I із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

2. У цій Інструкції терміни вживаються в таких значеннях:

система обліку публічної інформації - електронна  база даних,  що містить інформацію про документи, які перебувають в ДСНС, її органах управління, установах та організаціях;

спеціальний структурний підрозділ ДСНС - визначений ДСНС, її органами управління, установами та організаціями структурний підрозділ, який організовує та забезпечує доступ до публічної інформації;

уповноважений структурний підрозділ ДСНС - структурний підрозділ апарату ДСНС та її органів управління, установ та організацій, який здійснює розгляд по суті та підготовку відповіді на запит на інформацію, яка отримана або створена у процесі виконання покладених на нього завдань та функцій або стосується питань, віднесених до його компетенції.

Інші терміни вживаються у значеннях, визначених у Законі України “Про доступ до публічної інформації” (далі - Закон).

3. Організація і забезпечення додержання порядку надання публічної інформації, опрацювання, систематизації, аналізу та контролю надання відповідей на запити на інформацію покладається на керівників уповноважених структурних  підрозділів ДСНС, її органів управління, установ та організацій.

4. ДСНС, її органами управління, установами та організаціями створюються умови для подання запитів на інформацію громадян з обмеженими фізичними можливостями.

ІІ. Забезпечення порядку доступу до публічної інформації

1. Доступ до публічної інформації в ДСНС, її органах управління, установах та організаціях забезпечується шляхом:

1) систематичного та оперативного оприлюднення інформації:

в офіційних друкованих виданнях;

на офіційному веб-сайті ДСНС  в мережі Інтернет;

на інформаційних стендах, розміщених у приміщеннях приймалень громадян ДСНС, її органів управління, установ та організацій;

будь-яким іншим способом;

2) надання інформації за запитами на інформацію.

2. Безпосередня організація, забезпечення доступу до публічної інформації та функціонування спеціальних місць для роботи запитувачів з документами чи їх копіями покладаються на спеціальний структурний підрозділ ДСНС.

Спеціальним структурним підрозділом  ДСНС забезпечуються:

створення, функціонування та ведення системи обліку публічної інформації, реєстрація документів розпорядника інформації, розгляд запитів на інформацію, їх опрацювання, систематизація та аналізування;

координація дій керівників уповноважених структурних підрозділів з метою оперативної підготовки та надання відповідей на запити на інформацію;

надання консультацій уповноваженим структурним підрозділам ДСНС під час опрацювання запитів на інформацію та їх оформлення;

здійснення контролю за своєчасним виконанням уповноваженими структурними підрозділами ДСНС вимог Закону та цієї Інструкції.

3. Наповнення інформацією офіційного веб-сайту ДСНС та оприлюднення публічної інформації, розпорядником якої є ДСНС або її органи управління, установи та організації, в засобах масової інформації здійснює спеціальний структурний підрозділ ДСНС разом з підрозділами взаємодії із засобами масової інформації та комунікацій з громадськістю.

IIІ. Порядок отримання запитів на інформацію

{Пункт 1 розділу III виключено на підставі Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

1. Запити на інформацію, розпорядником якої є ДСНС або її органи управління, установи та організації, приймаються у робочий час згідно з правилами внутрішнього розпорядку (у понеділок - четвер з 10:00 до 17:00, у п’ятницю - з 10:00 до 16:00).

Запити на інформацію не приймаються під час обідньої перерви (з 13:00 до 13:45), а також у вихідні, святкові та неробочі дні. 

2. Запити на інформацію подаються до ДСНС або її органів управління, установ та організацій в усній, письмовій чи іншій формах (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.

Публічна інформація може бути надана запитувачу ДСНС або її органами управління, установами та організаціями під час особистого прийому співробітником спеціального структурного підрозділу ДСНС.

{Абзац другий пункту 2 розділу III в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

3. Запит на інформацію подається у довільній формі. З метою спрощення процедури оформлення письмового запиту запитувач може використати форму для подання запиту на інформацію, наведену в додатку 1 до цієї Інструкції.

Запит на інформацію повинен містити:

Ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;

{Абзац третій пункту 3 розділу III в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);

підпис і дату (за умови подання письмового запиту).

4. Запит на інформацію безпосередньо до ДСНС та її органів управління, установ та організацій може бути подано у письмовій формі на адресу, розміщену на офіційному веб-сайті ДСНС.

{Абзац перший пункту 4 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

Інформацію про телефони та факс розміщено також на офіційному веб-сайті ДСНС.

Електронні запити на інформацію надсилаються на визначену адресу електронної пошти ДСНС, яка розміщується на офіційному веб-сайті ДСНС.

{Пункт 4 розділу III доповнено новим абзацом згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

Скринька «Для звернень громадян та запитів на інформацію» розміщується у громадській приймальні ДСНС у доступному для громадян місці. Кореспонденція зі скриньки вилучається щодня визначеними посадовими особами спеціального структурного підрозділу.

{Пункт 4 розділу III доповнено новим абзацом згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

5. Якщо з поважних причин (інвалідність, обмежені фізичні можливості тощо) особа не може подати письмовий запит на інформацію, його має оформити представник спеціального структурного підрозділу ДСНС, обов’язково зазначивши в запиті свою посаду, прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон, та надати копію запиту особі, яка його подала.

6. На вимогу запитувачів інформації на першій сторінці копії запиту на інформацію проставляється відбиток штампа із зазначенням найменування розпорядника інформації, номера запиту, за яким його зареєстровано, та дати його надходження. Така копія повертається запитувачам інформації.

IV. Порядок реєстрації запитів на інформацію

1. Запити на інформацію в ДСНС або її органах управління, установах та організаціях приймаються спеціальним структурним підрозділом ДСНС.

2. Запити на інформацію попередньо розглядаються і централізовано реєструються в реєстраційно-контрольній картці вхідного документа (додаток 2), придатній для обробки на технічних засобах обробки електронної інформації, у Журналі реєстрації запитів на інформацію, що надійшли до Державної служби України з надзвичайних ситуацій відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» (додаток 3). На таких документах проставляються позначки: «Запит на інформацію», «Контроль» та «Терміново».

3. Попередній розгляд запитів на інформацію здійснюється з метою визначення:

належності документа до запитів на інформацію або звернень громадян;

повноти дотримання вимог до оформлення запитів на інформацію, що визначені статтею 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації»;

належності ДСНС до розпорядників запитуваної публічної інформації;

строків виконання запитів на інформацію.

4. Запити на інформацію після попереднього розгляду невідкладно в установленому порядку подаються Голові ДСНС або особі, що виконує його обов’язки, який (яка) визначає уповноважені структурні підрозділи ДСНС, відповідальні за підготовку інформації на запит на інформацію.

Після розгляду запиту на інформацію спеціальний структурний підрозділ ДСНС невідкладно надсилає оригінал запиту на інформацію визначеному уповноваженому структурному підрозділу ДСНС для опрацювання та підготовки відповіді запитувачу.

5. Якщо ДСНС не володіє запитуваною інформацією, але за статусом або характером діяльності їй відомо або має бути відомо, хто нею володіє, такий запит на інформацію надсилається належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача.

6. Якщо запит на інформацію або його частина за своїм змістом є зверненням громадян, спеціальний структурний підрозділ ДСНС не пізніше п’яти робочих днів інформує запитувача про те, що такий документ або його частина не є запитом на інформацію і його або відповідну частину буде розглянуто у порядку, визначеному Законом України «Про звернення громадян».

7. Уповноважені структурні підрозділи ДСНС забезпечують надання публічної інформації про діяльність ДСНС запитувачам інформації на їх запит на інформацію, а також розміщення через підрозділи взаємодії із засобами масової інформації та комунікацій з громадськістю вказаної інформації на веб-сайті ДСНС, Єдиному державному веб-порталі відкритих даних та інформаційних стендах.

8. До розгляду запиту на інформацію уповноваженими структурними підрозділами ДСНС залучаються й інші структурні підрозділи ДСНС за визначеними їх положеннями напрямами діяльності.

{Розділ IV в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

V. Опрацювання запитів на інформацію та здійснення контролю щодо надання відповідей

1. Керівники уповноважених структурних підрозділів ДСНС при отриманні запитів на інформацію зобов’язані визначити осіб, відповідальних за надання інформації, та забезпечити контроль за опрацюванням запитів на інформацію.

2. Відповідь на запит на інформацію надається не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту розпорядником інформації.

У разі якщо запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь має бути надана не пізніше 48 годин з дня отримання запиту на інформацію.

Якщо запит на інформацію стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, уповноважений структурний підрозділ ДСНС невідкладно повідомляє в письмовій формі (за погодженням зі спеціальним структурним підрозділом ДСНС) запитувача про необхідність продовження строку розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження.  Про продовження строку уповноважений структурний підрозділ ДСНС повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту на інформацію.

3. Відповідь на запит на інформацію може містити:

усю запитувану інформацію;

її частину і відмову в задоволенні запиту на інформацію в іншій частині;

відмову в задоволенні запиту на інформацію повністю.

Відповідь на запит на інформацію  вважається наданою лише тоді, коли на порушені в цьому запиті питання дано відповідь по суті. Посилання на те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, не допускається.

{Пункт 4 розділу V виключено на підставі Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

4. Якщо запит на інформацію потребує надання інформації з обмеженим доступом, обмеження доступу запитувачу до інформації здійснюється лише при дотриманні сукупності вимог, визначених частиною другою статті 6 Закону.

{Пункт 4 розділу IV в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

{Пункт 5 розділу V виключено на підставі Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

5. Відстрочка в задоволенні запиту на інформацію допускається у випадку, коли запитувана інформація не може бути надана для ознайомлення в передбачені цією Інструкцією строки через настання обставин непереборної сили. Рішення про відстрочку уповноваженим структурним підрозділом ДСНС доводиться до відома запитувача у письмовій формі з роз'ясненням порядку його оскарження та зазначенням строку, у який буде задоволено запит на інформацію.

6. Відповідь на запит на інформацію уповноважений структурний підрозділ ДСНС надсилає запитувачам безпосередньо поштою та на вимогу запитувачів електронною поштою, копію оригіналу відповіді з оригіналом документа направляє спеціальному структурному підрозділу ДСНС для опрацювання відповіді на запит на інформацію в установленому порядку.

VI. Організація опрацювання запитів на інформацію

1.Відповідальними за організацію опрацювання запитів на інформацію та за надання відомостей за запитами на інформацію є керівник уповноваженого структурного підрозділу ДСНС в межах своєї компетенції.

2. Недодержання встановленого цією Інструкцією порядку організації опрацювання запитів на інформацію є порушенням службової та трудової дисципліни. Посадові (службові) особи ДСНС, її органів управління, установ та організацій відповідають за порушення вимог цієї Інструкції згідно з чинним законодавством України.

3. Порушеннями законодавства про доступ до публічної інформації є:

ненадання відповіді на запит на інформацію;

ненадання інформації на запит на інформацію;

безпідставна відмова у задоволенні запиту на інформацію;

неоприлюднення інформації відповідно до статті 15 Закону;

надання або оприлюднення недостовірної, неточної або неповної інформації;

несвоєчасне надання інформації;

необґрунтоване віднесення інформації до інформації з обмеженим доступом;

нездійснення реєстрації документів;

навмисне приховування або знищення інформації чи документів.

VIІ. Відмова в задоволенні запиту на інформацію запитувача

1. ДСНС, її органи управління, установи та організації мають право відмовити в задоволенні запиту на інформацію в таких випадках:

не володіють і не зобов’язані відповідно до їх компетенції, передбаченої законодавством, володіти інформацією, щодо якої зроблено запит на інформацію;

інформація, що запитується, належить до категорії інформації з обмеженим доступом відповідно до частини другої статті 6 Закону;

особа, яка подала запит на інформацію, не оплатила передбачені цією Інструкцією фактичні витрати, пов’язані з копіюванням або друком документів обсягом більше 10 сторінок;

не дотримано вимог до запиту на інформацію, передбачених Законом та цією Інструкцією.

2. Відмова в задоволенні запиту на інформацію надається в письмовій формі. У відповіді запитувачу про відмову в задоволенні запиту на інформацію мають зазначатися мотивована підстава відмови та порядок оскарження відмови.

VІІІ. Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію

1. Інформація на запит на інформацію надається безкоштовно.

{Пункт 1 розділу VIII в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

2. Відшкодування запитувачами публічної інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється у разі виготовлення більш як 10 сторінок запитуваних документів, починаючи з 11 сторінки. Розмір відшкодування витрат на копіювання або друк запитуваних документів визначається відповідно до розрахунку.

{Абзац перший пункту 2 розділу VIII із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

ДСНС, її органи управління, установи та організації надають 10 сторінок безкоштовно одночасно з повідомленням про необхідність відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк копій решти запитуваних документів.

{Пункт 2 розділу VIII доповнено новим абзацом другим згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів підлягає періодичному оновленню відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію». Інформація про оновлення в установленому порядку розміщується на веб-сайті ДСНС.

Оплата рахунка запитувачами на відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, здійснюється в будь-якій фінансовій установі. Заявка на виписку рахунка для здійснення оплати витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, форма якої наведена у додатку 4 до цієї Інструкції, рахунок, форма якого наведена у додатку 5 до цієї Інструкції, та розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, які надходять до ДСНС,  форма якого наведена у додаток 6 до цієї Інструкції, розміщуються на веб-сайті ДСНС.

Розрахунок на оплату послуг з копіювання та друку документів обсягом більше 10 сторінок заповнюється у трьох примірниках уповноваженим структурним підрозділом ДСНС, при цьому зазначаються назва, вартість, кількість та сума послуг. Після цього документи надсилаються до фінансово-економічного підрозділу ДСНС або її органу управління, установи та організації для контролю за надходженням коштів.

Фінансово-економічний підрозділ ДСНС або її органу управління, установи та організації після заповнення рахунків необхідними банківськими реквізитами ДСНС або її органу управління, установи та організації в установленому порядку здійснює реєстрацію рахунків та повертає їх до уповноваженого структурного підрозділу ДСНС.

Уповноважений структурний підрозділ ДСНС повідомляє запитувача будь-яким способом (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) про розмір фактичних витрат згідно з рахунком.

3. Про надходження коштів та фактичну оплату послуг запитувачем інформації за виставленим рахунком фінансово-економічний підрозділ ДСНС письмово сповіщає уповноважений структурний підрозділ ДСНС. Запитувана інформація надається протягом трьох робочих днів після отримання документів, що підтверджують повну оплату запитувачем витрат, пов’язаних із наданням відповіді.

Облік зазначених коштів здійснюється згідно з вимогами чинного законодавства.

У разі ненадходження документів, що підтверджують повну оплату запитувачем витрат, уповноважений структурний підрозділ ДСНС  письмово повідомляє спеціальний структурний підрозділ ДСНС, який у реєстраційно-контрольній картці вхідного документа, журналі реєстрації запитів на інформацію робить про це відповідну позначку. Фінансово-економічний підрозділ ДСНС робить запис у книзі реєстрації рахунків про відмову запитувача сплатити фактичні витрати на копіювання або друк запитуваних документів.

{Абзац третій пункту 3 розділу VIII із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

ІХ. Систематизація, звітність та перевірка ДСНС, її органів управління, установ та організацій

1. Усі запити на інформацію, які надходять до ДСНС, її органів управління, установ та організацій, разом із копіями відповідей запитувачам, підтвердженнями оплати послуг за копіювання або друк документів обсягом більше 10 сторінок знаходяться у спеціальному структурному підрозділі ДСНС у відповідних справах у хронологічному порядку.

Кожен запит на інформацію з усіма документами щодо його розгляду становить у справі самостійну групу.

Установлюється п’ятирічний строк зберігання запиту на інформацію та документів до нього.

Після закінчення строку, встановленого для зберігання документів за запитами на інформацію, вони підлягають знищенню.

2. У порядку та строки, визначені відповідним законодавством, спеціальний структурний підрозділ ДСНС складає та подає звіт про результати розгляду запитів на інформацію.

Щокварталу спеціальний структурний підрозділ ДСНС подає до підрозділу взаємодії із засобами масової інформації та комунікацій з громадськістю звіт про стан розгляду запитів на інформацію за формою, наведеною в додатку 7 до цієї Інструкції, для оприлюднення на веб-сайті ДСНС в мережі Інтернет.

Спеціальний структурний підрозділ ДСНС згідно із затвердженим ДСНС, її органом управління, установою та організацією графіком здійснює перевірку уповноважених структурних підрозділів ДСНС, її органу управління, установи та організації щодо повного, своєчасного та об’єктивного розгляду й опрацювання ними запитів на інформацію.

Х. Розгляд скарг та прийняття рішень за результатами оскарження

Рішення, дії чи бездіяльність ДСНС, її органу управління, установи та організації оскаржуються в установленому чинним законодавством порядку у разі відповідного звернення до ДСНС або безпосередньо до суду.

Скарги фізичних осіб розглядаються в порядку та строки, визначені Законом України «Про звернення громадян».

Т.в.о. директора Департаменту

юридичного забезпечення

МВС України

О.М. Губарева


Додаток 1

до Інструкції про порядок забезпечення

доступу до публічної інформації

в ДСНС

(пункт 4 розділу ІІІ)

ЗАПИТ

на інформацію

{Додаток 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}


Додаток 2

до Інструкції про порядок забезпечення

доступу до публічної інформації

в ДСНС

(пункт 2 розділу ІV)

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

РЕЄСТРАЦІЙНО-КОНТРОЛЬНА КАРТКА

вхідного документа № _________ від __________

Вх. №, дата

Заявник

Адреса

Кратність

Додатки

Вперше

Форма звернення

Категорія заявника

Статус заявника

Кореспондент

Вих. №, дата

Вид звернення

Характер

Стислий зміст

Контроль

Строк виконання

Резолюція

Результат розгляду

Виконавці

Попередні запити

Вихідні документи

№ документа

Дата реєстрації

Хто підписав

Найменування адресата


Додаток 3

до Інструкції про порядок забезпечення

доступу до публічної інформації

в ДСНС

(пункт 2 розділу ІV)

ЖУРНАЛ

реєстрації запитів на інформацію, що надійшли до Державної служби України  з надзвичайних ситуацій відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”

№ з/п

Вхідний номер

Дата

Запитувач

Місце проживання/ місцезнаходження/поштова адреса

Стислий зміст запиту

Вид запиту за змістом

Кому адресовано на виконання (уповноважений структурний підрозділ ДСНС )

Строк виконання

Хід виконання

П.І.Б., номер телефону, факсу, е-mail

категорія

вихідний номер

дата

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12


Додаток 4

до Інструкції про порядок забезпечення

доступу до публічної інформації

в ДСНС

(пункт 2 розділу VIII)

ЗАЯВКА

на виписку рахунка для здійснення оплати витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію

{Додаток 4 в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}

Додаток 5

до Інструкції про порядок забезпечення

доступу до публічної інформації

в ДСНС

(пункт 2 розділу VIII)

РАХУНОК


Додаток 6

до Інструкції про забезпечення

доступу до публічної інформації

в ДСНС

(пункт 2 розділу VIII)

РОЗМІР

фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, які надходять до ДСНС

Послуга, що надається

Граничні норми витрат

Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (у тому числі двосторонній друк)

0,2 відсотка розміру прожиткового мінімуму

для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки

Копіювання або друк копій документів формату А3 та більшого розміру (у тому числі двосторонній друк)

0,3 відсотка розміру прожиткового мінімуму

для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки

Копіювання або друк копій документів

будь-якого формату, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (у тому числі двосторонній друк)

0,4 відсотка розміру прожиткового мінімуму

для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки

Виготовлення цифрових копій документів

шляхом сканування

0,1 відсотка розміру прожиткового мінімуму

для працездатних осіб за сканування однієї сторінки

__________

Примітки:

1. Розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки встановлюється на дату копіювання або друку документів.

2. Під час копіювання та друку документів, що надаються за запитом на інформацію, у кількості, що перевищує 10 сторінок, зазначені норми застосовуються, починаючи з одинадцятої сторінки.

{Додаток 6 в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ № 643 від 03.09.2020}


Додаток 7

до Інструкції про порядок забезпечення

доступу до публічної інформації

в ДСНС

(пункт 2 розділу IX)

ЗВІТ

Про затвердження Інструкції про порядок забезпечення доступу до публічної інформації в ДСНС

Наказ; МВС України від 24.11.2015 № 1477

Редакція від 28.12.2020, підстава — z1242-20

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/z1553-15

Законодавство України

станом на 01.01.2024

чинний


Документи та файли

  • Сигнальний документ — f452287n192.doc від 16.01.21 13:40, 38 кб
  • Сигнальний документ — f452287n198.doc від 16.01.21 13:40, 42 кб
  • Сигнальний документ — f452287n193.doc від 16.01.21 13:40, 37 кб
  • Сигнальний документ — f452287n194.doc від 16.01.21 13:40, 38 кб

Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 26.01.2016 — 2016 р., № 5, стор. 382, стаття 288, код акта 80390/2016

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

МВС України:

  1. Наказ МВС України від 26.01.2023 № 35 "Про затвердження Порядку та умов виплати на період дії воєнного стану додаткової винагороди особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту". МВС України. 2023 рікк
  2. Наказ МВС України від 26.01.2023 № 36 "Про затвердження Порядку та умов виплати на період дії воєнного стану додаткової винагороди військовослужбовцям Державної прикордонної служби України". МВС України. 2023 рікк
  3. Наказ МВС України від 26.01.2023 № 37 "Про затвердження Порядку та умов виплати на період дії воєнного стану додаткової винагороди військовослужбовцям Національної гвардії України". МВС України. 2023 рікк
  4. Наказ МВС України від 26.01.2023 № 38 "Про затвердження Змін до Порядку і умов виплати додаткової винагороди поліцейським на період дії воєнного стану". МВС України. 2023 рікк
  5. Наказ МВС України від 01.02.2023 № 51 "Про внесення змін до Інструкції з призначення і виплати в Державній прикордонній службі України одноразової грошової допомоги, передбаченої пунктом 2 постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 року № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану»". МВС України. 2023 рікк
  6. Наказ МВС України від 02.02.2023 № 55 "Про внесення змін до Порядку призначення та виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі поліцейського під час дії воєнного стану". МВС України. 2023 рікк
  7. Наказ МВС України від 01.02.2023 № 52 "Про внесення змін до Порядку та умов виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту під час дії воєнного стану". МВС України. 2023 рікк
  8. Наказ МВС України від 01.02.2023 № 50 "Про внесення змін до Порядку та умов виплати одноразової грошової допомоги, установленої пунктом 2 постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 року № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану» в Національній гвардії України". МВС України. 2023 рікк
  9. Наказ МВС України від 03.01.2023 № 2 "Про внесення зміни до Порядку організації роботи із депутатськими запитами та депутатськими зверненнями народних депутатів України в Національній поліції України". МВС України. 2023 рікк
  10. Наказ МВС України від 31.01.2023 № 49 "Про затвердження Змін до Схеми тарифних розрядів за посадами осіб офіцерського складу органів охорони державного кордону Державної прикордонної служби України". МВС України. 2023 рікк
  11. Наказ МВС України від 10.01.2023 № 4 "Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 року № 622". МВС України. 2023 рікк
  12. Наказ МВС України від 12.01.2023 № 6 "Про затвердження Переліку посад, пов’язаних із підвищеним ризиком для життя або здоров’я, в органах та підрозділах цивільного захисту". МВС України. 2023 рікк
  13. Наказ МВС України від 17.01.2023 № 12 "Про організацію взаємодії Експертної служби МВС із територіальним органом з надання сервісних послуг МВС". МВС України. 2023 рікк
  14. Наказ МВС України від 17.01.2023 № 11 "Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 05 листопада 2020 року № 777". МВС України. 2023 рікк
  15. Наказ МВС України від 17.01.2023 № 21 "Про затвердження нормативів чисельності курсантів, слухачів, ад’юнктів (аспірантів), які навчаються за державним замовленням у закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління МВС, на одну посаду науково-педагогічного працівника". МВС України. 2023 рікк
  16. Наказ МВС України від 16.01.2023 № 8 "Про затвердження Інструкції з формування та ведення інформаційної підсистеми «Облік кривдника» інформаційно-комунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України»". МВС України. 2023 рікк
  17. Наказ МВС України від 06.02.2023 № 65 "Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 23 травня 2016 року № 405". МВС України. 2023 рікк
  18. Наказ МВС України від 09.02.2023 № 77 "Про врахування висловлених органом державної реєстрації зауважень до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 17 січня 2023 року № 22". МВС України. 2023 рікк
  19. Наказ МВС України від 31.01.2023 № 45 "Про внесення змін до Переліку посад, що підлягають заміщенню особами рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, та граничних спеціальних звань за цими посадами". МВС України. 2023 рікк
  20. до деяких норм належності однострою поліцейських. МВС України. 2023 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -