Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 4 - Підписання та набуття чинності

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Цей Протокол відкрито для підписання Державами-членами Ради Європи та іншими Державами, які підписали Конвенцію ( 994_025 ).

Він підлягає ратифікації, прийняттю або затвердженню. Держава, що підписала цей Протокол, не може ратифікувати, прийняти або затвердити цей Протокол без одночасної або попередньої ратифікації Конвенції. Документи про ратифікацію, прийняття або затвердження здаються на зберігання Генеральному секретарю Ради Європи.

2. Цей Протокол набуває чинності в перший день місяця, наступного після закінчення тримісячного періоду після подання третього документа про ратифікацію, прийняття чи затвердження.

3. По відношенню до кожної із Сторін, які пізніше здають на зберігання документи про ратифікацію, прийняття чи затвердження, Протокол набуває чинності в перший день місяця, наступного після закінчення тримісячного періоду від дати здачі на зберігання.

<< | >>
Законодавчий акт: Додатковий протокол до Європейської Конвенції про передачу засуджених осіб "Статус Протоколу див. ( 994_794 )" ( Протокол ратифіковано Законом N 718-IV ( 718-15 ) від 03.04.2003, ВВР, 2003, N 29, ст.228 ). Європейський Союз. 1997

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 4 - Підписання та набуття чинності