Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 9

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Платежі та витрати

9.01. Податки, мито та збори

Замовник сплачує всі податки, мито, збори та інші нарахування будь-якого характеру, у тому числі гербові та реєстраційні збори, що виникають у зв'язку з підписанням або виконанням цієї Угоди в повному обсязі без вирахування будь-яких національних або місцевих зборів.

Якщо Замовник зобов'язаний зробити будь-яке таке відрахування, його буде додано до належного Банкові платежу таким чином, щоб чиста сума, отримана Банком після його вирахування, дорівнювала сумі, що підлягає сплаті.

9.02. Інші платежі

Замовник сплачує всі платежі й витрати, у тому числі оплату професійних послуг, витрати на банківське обслуговування чи обмін, які понесені у зв'язку з підготовкою та виконанням цієї Угоди чи будь-якого пов'язаного з нею документа, у тому числі будь-якої поправки до цієї Угоди.

<< | >>
Законодавчий акт: Проектна угода між Державною службою автомобільних доріг України (Укравтодор) та Європейським інвестиційним банком "Європейські дороги України II""(Проект покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва)" 27 травня 2011 року. Європейський інвестиційний банк. 2011

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 9