Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття VIII Заборони (поштові посилки)

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. М'янма та Замбія мають право не приймати посилок з оголошеною цінністю, які містять цінні предмети, зазначені в пункті 6.1.3.1 статті 15, оскільки це суперечить їхнім внутрішнім нормам.

2.

Як виняток, Ліван та Судан не приймають посилок, які містять монети, банкноти чи будь-які цінні папери на пред'явника, дорожні чеки, платину, золото чи срібло у виробах чи в необробленому вигляді, дорогоцінні камені або інші цінні предмети чи які містять рідини або легко скраплювані елементи чи предмети, зроблені зі скла, подібні предмети або ламкі предмети. Вони не є зобов'язаними відповідними положеннями Регламенту поштових посилок.

3. Бразилія має право не приймати посилок з оголошеною цінністю, які містять монети й банкноти в обігу, а також будь-які цінні папери на пред'явника, оскільки це суперечить її внутрішнім нормам.

4. Гана має право не приймати посилок з оголошеною цінністю, які містять монети й банкноти в обігу, оскільки це суперечить її внутрішнім нормам.

5. На додаток до предметів, перерахованих у статті 15, Саудівська Аравія має право не приймати посилок, які містять монети, банкноти чи будь-які цінні папери на пред'явника, дорожні чеки, платину, золото чи срібло у виробах чи в необробленому вигляді, дорогоцінні камені або інші цінні предмети. Вона також не приймає посилок, які містять будь-які медикаменти, якщо тільки вони не супроводжуються медичним рецептом, виданим компетентним офіційним органом, продукцію, призначену для гасіння вогню, хімічні рідини або предмети, що суперечать принципам ісламської релігії.

6. На додаток до предметів, зазначених у статті 15, Оман не приймає відправлень, які містять:

6.1. будь-які медикаменти, якщо тільки вони не супроводжуються медичним рецептом, виданим компетентним офіційним органом;

6.2.

продукцію, призначену для гасіння вогню, або хімічні рідини;

6.3. предмети, що суперечать принципам ісламської релігії.

7. На додаток до предметів, перерахованих у статті 15, Іран (Ісламська Респ.) має право не приймати посилок, які містять предмети, що суперечать принципам ісламської релігії.

8. Філіппіни мають право не приймати будь-якої посилки, яка містить монети, банкноти чи будь-які цінні папери на пред'явника, дорожні чеки, платину, золото чи срібло у виробах чи в необробленому вигляді, дорогоцінні камені або інші цінні предмети чи які містять рідини або легко скраплювані елементи чи предмети, зроблені зі скла, подібні предмети або ламкі предмети.

9. Австралія не приймає поштових відправлень, які містять злитки чи банківські білети.

10. Китай (Народна Респ.) не приймає простих посилок, які містять монети, банкноти чи будь-які цінні папери на пред'явника, дорожні чеки, платину, золото чи срібло у виробах чи в необробленому вигляді, дорогоцінні камені або інші цінні предмети. Крім того, за винятком спеціального адміністративного району Гонконг, не приймаються посилки з оголошеною цінністю, які містять монети, банкноти чи будь-які цінні папери на пред'явника та дорожні чеки.

11. Монголія залишає за собою право не приймати відповідно до свого національного законодавства посилок, які містять монети, банківські білети, цінні папери на пред'явника та дорожні чеки.

12. Латвія не приймає простих посилок і посилок з оголошеною цінністю, які містять монети, банківські білети, будь-які цінні папери (чеки) на пред'явника чи іноземну валюту, і не бере на себе відповідальності у випадках втрати чи пошкодження таких відправлень.

13. Молдова, Російська Федерація, Україна та не приймають простих посилок і посилок з оголошеною цінністю, які містять банківські білети в обігу, будь-які цінні папери (чеки) на пред'явника чи іноземну валюту, і не беруть на себе відповідальності у випадках втрати чи пошкодження таких відправлень.

14. Казахстан не приймає простих посилок і посилок з оголошеною цінністю, які містять монети, банківські білети, кредитні авізо чи будь-які цінні папери на пред'явника, чеки, дорогоцінні метали, у виробах чи в необробленому вигляді, дорогоцінні камені, ювелірні вироби та інші цінні предмети чи іноземну валюту, і не бере на себе відповідальності у випадках втрати чи пошкодження таких відправлень.

<< | >>
Законодавчий акт: "ЗАКЛЮЧНИЙ ПРОТОКОЛ Всесвітньої поштової конвенції". Всесвітній поштовий союз. 2008

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття VIII Заборони (поштові посилки)

- АОВЦСЄ - Всесвітній поштовий союз - Всесвітня медична асоціація - Всесвітня митна організація - Всесвітня організація інтелектуальної власності - Всесвітня організація охорони здоров'я - Всесвітня психіатрична асоціація - Всесвітня туристична організація - Гаазька конференція з міжнародного приватного права - ГУАМ - Дунайська Комісія - Економічний Союз Бенілюкс - Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) - Інтернет-корпорація з призначення доменних імен та номерів (ICANN) - Ліга арабських держав - Ліга Націй - Міжнародна асоціація академій наук (МААН) - Міжнародна асоціація органів страхового нагляду (МАОСН (IAIS)) - Міжнародна Асоціація Повітряного Транспорту (IATA) - Міжнародна гідрографічна організація (МГО) - Міжнародна комісія з цивільного стану (СІЕС) - Міжнародна конфедерація вільних профспілок - Міжнародна морська організація - Міжнародна організація виноградарства та виноробства (МОВВ) - Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) - Міжнародна організація міграції (МОМ) - Міжнародна організація по боротьбі з відмиванням грошей (FATF) - Міжнародна організація праці - Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) - Міжнародна організація цивільної оборони (ICDO) - Міжнародна торговельна палата - Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) - Міжнародне агентство з питань відновлюваної енергії (IRENA) - Міжнародне епізоотичне бюро - Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР) - Міжнародний валютний фонд - Міжнародний військовий трибунал - Міжнародний інститут уніфікації приватного права (УНІДРУА) - Міжнародний комітет Червоного Хреста та Червоного напівмісяця - Міжнародний союз (асоціація) суддів - Міжнародний союз автомобільного транспорту - Міжнародний союз електрозв'язку - Міжнародний союз залізниць - Міжнародний союз патентної кооперації - Міжнародні правові акти ООН - Міжнародні суди - НАТО - Національна Асоціація членів комісій з регулювання комунальних підприємств - Об'єднаний інститут ядерних досліджень - Організація економічного співробітництва та розвитку - Організація об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) - Організація співробітництва залізничних шляхів (железных дорог) (ОСЖД) - Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) - Рада економічної взаємодопомоги (РЕВ) - Рада з Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку (IASB) - Рада Митного Співробітництва - Світова організація торгівлі (СОТ) - Співдружність незалежних держав (СНД) - Фундаментальне міжнародне право - Чорноморське Економічне Співробітництво (ЧЕС) - Чорноморський Банк Торгівлі та Розвитку (ЧБТР) -